Cornucopia > Ekonomi

Saturday, 23 January, 03:34

Cornucopia - 29 dec 20 kl. 16:50

Nej, statsminister Stefan Löfven (S) - där tröttnade till och med jag på digAtt jag själv inte är mer än människa visste jag tidigare, men nu tröttnade till och med jag på Stefan Löfven (S) efter att man nu toppar regeringens brutala och godtyckliga nya pandemilag, med att statsministern själv gick på Gallieran runt hörnet från regeringskvarteren efter att ha uppmanat allmänheten att inte gå och julhandla eller handla i mellandagsrean.Sergels Torg, granne med Gallerian.
Läs mer på Cornucopia
Läs mer om:
Stefan Löfven, Gallieran, Torg, Gallerian, Stockholmsnatten, Fallet, Stjärnurmakarna, Nej, Jag

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nej, statsminister, Stefan, LöfvenS där , tröttnadetill och , med jag på dig
Cornucopia - 13 jan 19 kl. 17:52

Söndagsenkät: Kommer V rösta nej till Stefan Löfven som statsminister på onsdag

Dags för en kort snabbenkät.  Kommer Vänsterpartiet rösta nej till Stefan Löfven (S) som statsminister på onsdag?Avgörandet ligger nu hos Vänsterpartiet.

GöteborgsPosten - 14 dec 18 kl. 09:38

Riksdagen röstar nej till Stefan Löfven

Riksdagen röstar som väntat nej till Stefan Löfven (S) som statsminister. Riksdagen röstade med 200 röster mot och 116 för, nej till S-ledaren som statsminister. 28 ledamöter lade ned sina röster..

Kristianstadsbladet - 14 dec 18 kl. 10:08

Riksdagen röstar nej till Stefan Löfven

Riksdagen röstar som väntat nej till Stefan Löfven (S) som statsminister. Riksdagen röstade med 200 röster mot och 116 för, nej till S-ledaren som statsminister. 28 ledamöter lade ned sina röster..

Cornucopia - 14 aug 19 kl. 13:48

Statsminister Stefan Löfven (S): Knarkare lever 18 år längre

Statsminister Stefan Löfven (S) snöade in en hel del på knark i hans DN-intervju. Hans slutsatser är bland annat att knarkare lever 18 år längre, och det är ett exempel på en orättvis klyfta i det svenska samhället.
Ahhh...

YLE - 19 jun 16 kl. 05:00

Direkt från Gullranda: Statsminister Stefan Löfven om säkerheten i Nordeuropa

För fjärde året samlas beslutsfattare, experter, forskare till ett säkerhetspolitiskt seminarium som republikens president Sauli Niinistö står värd för. Årets tema för diskussionerna i presidentens sommarresidens Gullranda är säkerheten i Nordeuropa samt försvarssamarbetet mellan Finland och Sverige. För första gången deltar också gäster från Sverige.

DN - 10 dec 18 kl. 10:09

Centerpartiet säger nej till Stefan Löfven

Centerpartiet kommer rösta nej till Stefan Löfven som statsminister. Det meddelar centerledaren Annie Lööf på en pressträff. – Tyvärr måste jag konstatera att resultaten inte håller för ett samarbete, säger hon..

Affärsvärlden - 10 dec 18 kl. 10:31

C röstar nej till Stefan Löfven

Centerpartiet kommer att rösta nej till Stefan Löfven som ny statsminister eftersom förhandlingarna med Socialdemokraterna inte nått tillräckligt långt..

GöteborgsPosten - 10 dec 18 kl. 09:19

Centerpartiet röstar nej till Stefan Löfven (S)

Annie Lööf (C) anser att Socialdemokraternas försök att möta Centerpartiets krav varit otillräckliga. Därmed kommer Centerpartiet att rösta nej till Stefan Löfven som statsminister.
– Jag är besviken att S inte tog denna historiska chans till samarbete över blockgränsen, säger Annie Lööf..

UNT - 14 dec 18 kl. 09:33

Riksdagen röstar nej till Stefan Löfven

Riksdagen röstar nej till Stefan Löfven (S) som statsminister..

NSD - 14 dec 18 kl. 06:56

Riksdagen röstar nej till Stefan Löfven

Riksdagen röstar som väntat nej till Stefan Löfven (S) som statsminister..

Regeringen - 17 okt 14 kl. 21:39

Statsminister Stefan Löfven och Ukrainas president Petro Porosjenko i samtal i Milano

Vid ASEM-mötet (Asia-Europe meeting) i Milano, 16-17 oktober, höll statsminister Stefan Löfven ett bilateralt möte med Ukrainas president Petro Porosjenko. Vid mötet utryckte statsministern stöd för en lösning av konflikten i östra Ukraina som garanterar Ukrainas suveränitet, territoriella integritet och rätt att självt göra sina utrikes-, säkerhets- och handelspolitiska vägval. Men för att stärka sin ekonomi och självständighet måste Ukraina också genomföra nödvändiga reformer, konstaterar statsminister Stefan Löfven.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.