Cornucopia > Ekonomi

Wednesday, 27 January, 04:10

Cornucopia - 29 dec 20 kl. 12:26

Stor osäkerhet och oro hos företagare och fastighetsägare inför pandemilagens godtyckeDet råder osäkerhet och oro hos företagare och fastighetsägare för de okända verkningarna av regeringens nya pandemilag. Det kan användas för att godtyckligt helt stänga ner enskilda näringsidkare och fastighetsägares intäkter, utan möjlighet till ekonomisk kompensation.
Läs mer på Cornucopia
Läs mer om:
Åre, Skistar, Sverige, Systembolaget

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stor, osäkerhetoch , oro, hos, företagareoch , fastighetsägareinför , pandemilagens godtycke
DI - 17 sep 14 kl. 09:55

Ingves ser ovanligt stor osäkerhet hos andra centralbanker

Det råder i dagsläget råder en "ovanligt stor osäkerhet" om andra centralbankers framtida penningpolitik. Det sade riksbankschef Stefan Ingves vid det penningpolitiska mötet den 3 september, enligt protokollet..

DI - 23 jun 19 kl. 18:58

Rusning till Swedbank – sparekonomen varnar för utdelningssmäll: "Stor osäkerhet"

Antalet aktieägare i Swedbank har mer än fördubblats hos nätmäklarna Nordnet och Avanza efter de tidigare skandalerna och kursraset. Men aktien är långt ifrån riskfri. ”Det är en stor osäkerhet vart det här landar”, säger Frida Bratt, sparekonom Nordnet.

SvD - 17 sep 14 kl. 11:00

”Ovanligt stor osäkerhet” om penningpolitiken

Riksbankschefen Stefan Ingves fortsätter påtala att hushållens växande skulder medför en ökad risk i ekonomin. Han anser också att det finns en ”ovanligt stor osäkerhet” om andra centralbankers framtida penningpolitik..

Helsingborgs Dagblad - 17 feb 15 kl. 15:18

Stor osäkerhet kring vittne

På onsdagen inleds rättegången mot den 23-årige man som står åtalad för att ha mördat en man i Påarp och försökt mörda en kvinna utanför Örebro. Stor osäkerhet råder kring åklagarens nyckelvittne – en marockansk kvinna som hörde mordet via Skype..

DI - 16 jan 17 kl. 20:41

Stor osäkerhet om SEB:s framtid

Det finns en stor osäkerhet kring vem som tar över som vd på SEB efter Annika Falkengren. Det saknas uppenbara kandidater, vilket väcker frågetecken om bankens successionsplanering. ”Det här för tankarna till och rekryteringskaoset i Ericsson i fjol”, säger en inflytelserik marknadsaktör till Di..

DI - 16 feb 17 kl. 21:10

Lövin: Stor osäkerhet kring Trump

Det råder stor osäkerhet hur Donald Trump kommer att agera i internationella frågor, speciellt inom miljö och bistånd. Det säger Sveriges bistånds- och vice statsminister Isabella Lövin på besök i New York för att förbereda den globala havskonferensen i juni..

DN - 12 maj 17 kl. 00:46

Sanna Torén Björling: Stor osäkerhet kring USA:s framtida klimatpolitik

Fairbanks. Också USA ställer sig bakom Arktiska rådets nya deklaration och dess skrivningar om klimatförändringar och om Parisavtalet. Det hindrar inte att det råder fortsatt stor osäkerhet kring USA:s framtida klimatpolitik..

DI - 12 apr 18 kl. 16:24

Boverket: Stor osäkerhet om vad amorteringskravet gör med bopriserna

Bostadspriserna har efter höstens nedgång stabiliserats i början av året, men det är ännu för tidigt att säga om det är uthålligt. En stor osäkerhet i närtid är vilka effekter det skärpta amorteringskravet får..

Dagens Medicin - 22 okt 19 kl. 12:54

Stor osäkerhet trots hävt operationsstopp

I dag, tisdag, ska planerade operationer genomföras som vanligt på Akademiska sjukhuset. Även sjukhus i Region Dalarna kommer att återuppta vissa planerade operationer. Men fortfarande råder stor osäkerhet kring varuförsörjningen, och många av sjukhusen befinner sig i stabsläge..

Expressen - 02 apr 20 kl. 17:30

Drömvärvningen spricker: ”Blev en stor osäkerhet”

Nykomlingen IFK Luleå levererade en av de stora värvningsbomberna inför säsongen i fotbollsettan.Nu spricker drömvärvningen på grund av virusspridningen i världen.Dessutom väljer klubben att avvakta med ytterligare en utländsk värvning trots att man är överens med spelaren.

DI - 22 jun 20 kl. 13:17

Bundesbank: Stor osäkerhet kring den ekonomiska utvecklingen

Bottenläget för tysk ekonomi till följd av corona-pandemin nåddes i april. Det råder dock en ”väldigt stor” osäkerhet kring den fortsatta….

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.