Realtid > Ekonomi

Friday, 22 January, 04:22

Realtid - 29 dec 20 kl. 12:23

AIFM får tillstånd att förvalta fastighetsfonder – första fastighetsfond H1Med nya tillståndet att förvalta fastighetsfonder är AIFM Group det första fondbolaget i Sverige med tillstånd att förvalta samtliga fondtyper. .
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
AIFM, H1, AIFM Group, Sverige

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: AIFMfår , tillståndatt , förvalta, fastighetsfonderförsta , fastighetsfondH1
Barometern - 25 okt 13 kl. 08:28

Förvalta Ölands världsarv

När Unescos rådgivande organ Icomos konstaterar att en utbyggnad av vindkraften på Öland står i motsättning till världsarvs­stämpel för öns södra odlingssällskap är det en signal som riktas till fler än kommunen Mörbylånga.
Att tala om vindkraftens miljömässiga baksidor har ju varit närmast tabu i Sverige. Möjligen i klass med ett annat tabuämne, vindkraftens kostnader för el­konsumenterna i form av elcertifikat.

Barometern - 25 okt 13 kl. 08:28

Förvalta Ölands världsarv

När Unescos rådgivande organ Icomos konstaterar att en utbyggnad av vindkraften på Öland står i motsättning till världsarvs­stämpel för öns södra odlingssällskap är det en signal som riktas till fler än kommunen Mörbylånga.
Att tala om vindkraftens miljömässiga baksidor har ju varit närmast tabu i Sverige. Möjligen i klass med ett annat tabuämne, vindkraftens kostnader för el­konsumenterna i form av elcertifikat.

BT - 05 okt 12 kl. 12:16

Fondförvaltare under FI:s tillsyn

Ställ krav på tillstånd för fondförvaltare som inte är fondbolag, föreslår AIF-förvaltarutredningen i ett betänkande som nu lämnats till finansmarknadsminister Peter Norman.
Utredningen har undersökt hur EU-direktivet om förvaltare av alternativa investeringsfonder, som hedgefonder, riskkapitalfonder och fastighetsfonder, ska genomföras i Sverige. Enligt förslaget ska fondförvaltarna stå under Finansinspektionens tillsyn.

Skånskan - 24 maj 16 kl. 11:00

Han ansvarar för minsta nationalparken

Personligt UTE. – Det är en ynnest att på arbetstid kunna vara ute i naturen och uppleva alla säsonger.
Jörgen Nilsson är förvaltare för en mängd av Skånes naturskyddade områden.

Kristianstadsbladet - 27 maj 13 kl. 09:46

Förening kräver fisktrappa vid kraftverk

Föreningen Knislinge fiskevårdsområde kräver en fiskväg vid Knislinge kraftverk. Men länsstyrelsen fortsätter att ge kalla handen.
I mark- och miljödomstolens tillståndsbeslut när det gäller kraftverket i Knislinge påpekas att det ska finnas möjligheter att skapa en fisktrappa förbi.

SVT Debatt - 13 dec 13 kl. 14:12

Låt inte Mandelas idéer dö

MANDELA Efter Nelson Mandelas död finns det framför allt tre sätt att förvalta hans arv. Nu ska vi kämpa mot den apartheid som vi riskerar att bygga i globaliseringens spår, fokusera på de vinster som finns att göra för den som i stället för våld väljer förlåtelse och byggande av tillit som politisk metod. Dessutom kan politiska ledare inspireras av hans höga moral, skriver Per-Inge Lidén, före detta ordförande för ISAK.

Kristianstadsbladet - 09 jul 13 kl. 17:30

Fabriken - tredje sommaren

Foto: L-G Johansson
Foto i kombination med teckningar och illustrationer. Där är receptet på den tredje sommarutställningen på Fabriken i Bästekille som nu är i?gång.

TA - 23 aug 13 kl. 12:36

Vargförslag ger enklare regler

Arkiv: Scanpix
Skyddsjakt på varg bör förenklas och de som drabbas av vargangrepp ska få högre ersättning, föreslår Vargkommittén. Innan licensjakt blir aktuell bör skyddsjakt tillåtas med undantag för genetiskt värdefulla djur.
Kommittén anser att den nu stoppade licensjakten kan tillåtas ?

Kristianstadsbladet - 07 mar 14 kl. 21:27

Kristianstad HK närmar sig elitserien

Nykomlingarna Kristianstad gjorde processen kort med Hallby och tog ytterligare ett kliv mot elitserien. Det skånska topplaget vann överlägset med 32-17.
Förutsättningarna var glasklara.

YLE - 06 apr 14 kl. 04:10

Stadgeändringar breddade Aktiastiftelsers profil - förmögenheten nu 250 miljoner

På bara 20 år har Sparbanks- och Aktiastiftelserna etablerat sig som en av de stora spelarna inom det finlandssvenska kultur- och föreningsfältet. Förmögenheten har ökat flerfaldigt och Yle Nyheter kan nu visa hur de största Aktiastiftelserna med flera stadgeändringar skyddar sin ställning och breddar på profilen. Stiftelsen Tre Smeder har fått sitt namn från statyn med samma namn.

BT - 24 maj 14 kl. 11:44

Tight, ösigt och charmigt

När varken Daniel Adams-Ray eller Anders "Moneybrother" Wendin kunde dyka upp kallades Timo Räisänen in till Textile Fashion Center. Och vilken spelning det blev, skriver BT:s recensent. I gårdagens tidning recenserade BT de två första banden.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.