PrivataAffärer > Ekonomi

Monday, 25 January, 21:49

PrivataAffärer - 29 dec 20 kl. 11:29

Goldman Sachs ser stark återhämtning i USA 2021”Till det andra kvartalet väntas återhämtningen accelerera då flockimmunitet i stor utsträckning minskar hotet från viruset, vilket utlöser en konsumtionsboom i den kontaktnära tjänstesektorn som står för en stor del av det kvarvarande utbudsgapet”, skriver Goldman Sachs. Arbetslösheten väntas sjunka till 5,2 procent i slutet av 2021, från dagens 6,7 procent.  .
Läs mer på PrivataAffärer
Läs mer om:
Sachs, USA, Goldman Sachs

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Goldman, Sachs, ser, stark, återhämtningi , USA, 2021
DI - 12 okt 15 kl. 19:30

Goldman Sachs ser finanskrisens tredje våg

Goldman Sachs ser att finanskrisen som började 2008 nu har gått in i den tredje fasen som kännetecknas av låga råvarupriser, avtagande tillväxt på utvecklingsmarknader och låg inflation. Det framgår av en rapport från Goldman Sachs som Business Insider tagit del av..

Affärsvärlden - 10 maj 13 kl. 08:54

Goldman Sachs ser 22 procents uppsida i börsjätte

Investmentbanken Goldman Sachs ser ett bra köpläge i ett storbolag på Stockholmsbörsen..

DI - 17 aug 15 kl. 13:35

Goldman Sachs: Ser ytterligare prisfall för järnmalm

Goldman Sachs ser att priserna på järnmalm kan komma att sjunka med 30 procent under de kommande 18 månaderna, uppger Bloomberg..

DI - 05 dec 15 kl. 17:28

Goldman Sachs ser ljusning för tillväxtmarknaderna

Storbanken Goldman Sachs ser en ljusare framtid för tillväxtmarknaderna. I en färsk rapport spår banken att tillväxten kommer öka under 2016..

Dagens PS - 09 jan 18 kl. 11:24

Goldman Sachs ser inget dollarryck i år

Spår att dollarn får ytterligare ett svagt år under 2018, rapporterar CNBC. Bakgrunden är att de räntehöjningar som väntas under året och vanligen hjälper valutor med att stärkas kommer att utebli på grund av en synkroniserad global tillväxt. Det innebär att en högre tillväxt även väntas på andra håll om i världen, vilket lär få centralbanker att agera med att höja räntorna som ett sätt att undvika överhettade ekonomier.

Affärsvärlden - 12 aug 19 kl. 07:31

Goldman Sachs ser en ökad risk för recession

Goldman Sachs ser en ökad risk att handelskonflikten mellan USA och Kina knuffar in den amerikanska ekonomin i recession..

Affärsvärlden - 12 aug 19 kl. 07:31

Goldman Sachs ser ökad risk för recession

Goldman Sachs ser en ökad risk att handelskonflikten mellan USA och Kina knuffar in den amerikanska ekonomin i recession..

DI - 04 mar 11 kl. 09:30

Ratos: Goldman Sachs upprepar stark köprekommendation

Goldman Sachs upprepar rekommendationen conviction buy på investmentbolaget Ratos. Riktkursen är 380 kronor, vilket implicerar en uppsida om 66 procent jämfört med torsdagens stängningskurs på 228:40 kronor.Det framgår av en analys daterad den 3 mars..

DI - 09 apr 19 kl. 11:26

Goldman Sachs: Oljan stark på kort sikt men priset ska ned till sommaren

Oljepriserna kan komma att stiga ytterligare något från dagens nivåer, de högsta på fem månader, men från och med sommaren bör priserna vända nedåt på nytt. Det skriver amerikanska Goldman Sachs i en analys Bloomberg tagit del av..

PrivataAffärer - 12 aug 19 kl. 08:18

Goldman Sachs ser ökad risk för recession

Goldam Sachs spår inte längre att de båda länderna kommer att kunna nå ett handelsavtal före presidentvalet i slutet av 2020. De har också sänkt sin prognos för BNP-tillväxten fjärde kvartalet till 1,8 procent och tror att företagen kan dra ned sina investeringar och konsumtion i spåren av osäkerheten. Det rapporterar Bloomberg News.

DI - 22 aug 11 kl. 07:28

Goldman Sachs ser gott om köplägen

Goldman Sachs investeringsstrateg Abby Joseph Cohen anser att aktievärderingarna för närvarande prisar in åratal utan vinsttillväxt för bolagen, och ser det som fördelaktigt att köpa aktier i energibolag, verkstad och USA-baserade finansbolag.Det sade Abby Joseph Cohen i en intervju med tv- kanalen CNBC på fredagskvällen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.