Realtid > Ekonomi

Saturday, 23 January, 12:05

Realtid - 29 dec 20 kl. 10:41

DNB förstärker med Anna Reuterskiöld från NordeaAnna Reuterskiöld kommer närmast från Nordea där hon arbetat med gröna obligationer på Debt Capital Markets..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
DNB, Anna Reuterskiöld, Nordea, Reuterskiöld, Debt Capital Markets

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: DNB, förstärkermed , Anna, Reuterskiöldfrån , Nordea
Realtid - 30 mar 20 kl. 09:54

Kling går från Bolund till DNB

DNB förstärker sin kommunikationsavdelning i Sverige med Martin Kling. Han kommer närmast från finansmarknadsminister Per Bolund..

Realtid - 09 okt 15 kl. 10:59

Solidar rekryterar från DNB

André Aydin förstärker förvaltningen..

PrivataAffärer - 27 dec 19 kl. 04:00

Globala indexfonder dominerade 2019

Man kan lugnt säga att 2019 var globalfondernas år, menar Frida Bratt. Anledningarna är två, dels har den globala aktiemarknaden gått väldigt bra, med en uppgång för MSCI World på 25 procent räknat i dollar, dels har den svenska kronan varit så svag att fonder som investerar i utländska aktier har fått mer tillbaka i kronor för varje dollar de köper fondandelar för. – Det har gjort att världsindex räknat i kronor är upp med 32 procent, och det har naturligtvis sparare i globalfonder tjänar på.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.