Resume > Ekonomi

Saturday, 16 January, 09:49

Resume - 29 dec 20 kl. 08:57

Storbritannien förbjuder butikskampanjer för snabbmatStorbritannien vill tackla övervikt med kraftiga reklambegränsningar. Nu blir ett nytt förslag verklighet..
Läs mer på Resume

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Storbritannien, förbjuder, butikskampanjerför , snabbmat
SVT - 14 jul 20 kl. 14:14

Storbritannien förbjuder Huawei från sitt 5G-nät

Storbritannien förbjuder kinesiska Huawei från att delta i landets utbyggnad av 5G-nätet, meddelar landets digital- och kulturminister Oliver Dowden under tisdagen, rapporterar CNN..

Expressen - 09 nov 17 kl. 18:17

Storbritannien förbjuder bekämpningsmedel som kan skada bin

Storbritannien går nu i EU:s fotspår – och förbjuder vissa typer av bekämpningsmedel som kan skada bin."Att inte agera skulle riskera att vi fortsätter längs en väg som kan ha utbredda och permanenta effekter på bi-befolkningar", skriver miljösekreteraren Michael Gove i The Guardian..

HBL - 20 sep 13 kl. 15:33

Storbritannien förbjuder rökning i fängelserna

Storbritannien planerar att införa totalförbud mot rökning i fängelserna i England och Wales. Hittills har fångarna haft tillstånd att röka i sina celler.Orsaken till förbudet är oro över att rökningen ska skada fångvakter och icke-rökande fångar.

Skånskan - 07 jan 14 kl. 23:30

Storbritannien förbjuder allt?

I Storbritannien var det som är offentlig plats nu förr i stor utsträckning privat, med grindar, staket och portar som hindrade den fattiga, smutsiga massan från att vistas på vissa ställen..

Expressen - 09 jul 14 kl. 10:03

Även Storbritannien förbjuder oladdad lur

Glöm inte att ladda mobilen inför Londonresan. Storbritannien tar nu efter USA och inför ett förbud mot oladdad elektronisk utrustning på flygplan. All utrustning måste gå att starta – annars kan den beslagtas..

DI - 12 mar 15 kl. 18:11

Storbritannien förbjuder varumärken på cigarettpaket

Parlamentet i Storbritannien röstade på onsdagen för att förbjuda varumärken på cigarettpaket från 2016, med siffrorna 367 för och endast 113 emot..

Sydsvenskan - 03 apr 18 kl. 02:28

Storbritannien förbjuder elfenben

Storbritannien kommer att förbjuda försäljning av elfenbensprodukter oavsett hur gamla de är, i ett försök att begränsa den illegala handeln och skydda elefanterna. Den nya lagen kommer att vara den tuffaste gällande elfenben i Europa. Den kommer att in.

UNT - 03 apr 18 kl. 02:28

Storbritannien förbjuder elfenben

Storbritannien kommer att förbjuda försäljning av elfenbensprodukter oavsett hur gamla de är, i ett försök att begränsa den illegala handeln och skydda elefanterna..

DI - 14 jan 20 kl. 09:09

Storbritannien förbjuder betalning med kreditkort vid betting

Det kommer från och med april att bli förbjudet att använda kreditkort vid betting i Storbritannien. .

SR - 14 jul 20 kl. 16:32

Storbritannien förbjuder 5G-utrustning från Huawei

I Storbritannien förbjuds nu landets teleoperatörer att köpa 5G-utrustning från den kinesiska telekomjätten Huawei..

Computer Sweden - 05 feb 18 kl. 14:34

Storbanker förbjuder bitcoin-köp med kreditkort


Flera storbanker i USA och Storbritannien förbjuder köp av kryptovalutor med kreditkort. Riskerna att kunderna bygger på sig skulder och valutornas kraftiga svängningar upp och ner är för stora..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.