Realtid > Ekonomi

Saturday, 16 January, 09:35

Realtid - 29 dec 20 kl. 08:10

Egmont köper Royal Design Group från Verdane och eQuityEgmont Publishing fortsätter att satsa på e-handel med förvärvet av Royal Design Group. .
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Royal Design Group, Verdane, Equity, Publishing

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Egmont, köper, Royal, Design, Groupfrån , Verdaneoch , eQuity
Helsingborgs Dagblad - 05 apr 13 kl. 09:04

Egmont köper norska biografer

Danska Egmont köper Norges största biografkedja Oslo Kino för 700 miljoner kronor, skriver Dagens Nyheter, som citerar E 24. Köpet sker strax efter det att riskkapitalbolaget Ratos köpt svenska SF Bio. Oslos kulturborgarråd Hallstein Bjercke säger att Egmont lovat att göra Oslo till Norges filmhuvudstad och har konkreta planer på hur det ska gå till..

Dagens Media - 27 sep 18 kl. 16:15

Egmont köper Café: "Ett eget flaggskepp"

Egmont köper herrmodetidningen Café från Aller Media. "Det här innebär att vi får ytterligare en riktig ikon i portföljen", säger Johan Taubert, förlagsdirektör tidskrifter på Egmont..

Dagens Media - 01 okt 13 kl. 10:30

Egmont köper båttidningar av LRF Media

Egmont köper båttidningarna Båtnytt och Vi båtägare av LRF Media..

Dagens Media - 18 nov 15 kl. 11:31

Egmont köper varumärket Hälge

Egmont köper varumärket Hälge och gör nya serier efter serieskaparen Lars Mortimers död..

Dagensanalys.se - 19 jan 18 kl. 10:01

Egmont köper upp ännu ett bolag

Egmonts satsning på e-handel fortsätter. Denna gång är det en e-handlare inom outdoor som köps upp. Egmonts e-handelsområde omsätter i dag över 2 miljarder kronor och utgörs av flera ledande nordiska nätbutiker som Jollyroom, Bagaren och Kocken, Fjellsport, Med24 och Nicehair.

Dagensanalys.se - 11 jan 17 kl. 09:34

Egmont köper in sig i Outnorth – Nytt spännande samarbete

Mediebranschen måste hitta nya intäktskällor än bannerannonser, att integrera nyheter med e-handel kan vara en smart lösning då kan man hålla allt i samma ekosystem. Egmonts samarbete med Outnorth blir spännande att följa. Vi hoppas att de jobbar smart med content för att integrera kläder och prylar till den totala upplevelsen med medieföretaget.

Resume - 29 aug 14 kl. 09:20

Egmont köper Forma av ICA

Egmont Publishing köper Forma Publishing Group av ICA Gruppen och blir därmed det nästa största förlaget på svenska marknaden, enligt Egmont själva. Förvärvet innebär framförallt att man stärker sitt erbjudande inom familj- och kvinnosegmentet..

Dagensanalys.se - 10 jan 18 kl. 11:40

Egmont köper Robot

Egmont Publishing har förvärvat titeln Robot från Reset Media. Reset Media startade tidningen Robot 2010 och har sedan dess utökat utgivningen såväl i Sverige som internationellt. Robot finns, förutom i Sverige, idag även i Norge, Tyskland, Ungern och Holland.

Resume - 01 okt 13 kl. 10:09

Egmont köper LRFs båttidningar


Egmont Tidskrifter tar över de båda magasinen Båtnytt och Vi Båtägare från LRF. Därmed stärker Egmont sin position inom det marina segmentet..

Dagensanalys.se - 27 sep 18 kl. 15:26

Egmont köper Café

Egmont Publishing har slutit avtal med Aller Media om att förvärva varumärket Café flertalet digitala kanaler, däribland Fördomspodden. ”Café är närmast en ikon, ett fantastiskt varumärke med ett innehåll som har skapat en lång och stark relation till en stor del av Sveriges män. Vi renodlar nu vår affär inom Aller media och det finns inte tillräckliga synergier med vår i övrigt kvinnoinriktade portfölj.

Resume - 13 feb 14 kl. 07:00

Egmont köper travsajt


Egmont Publishing köper travsajten Spelarservice.se av Matander Invest. Köpet beskrivs som ett led i mediekoncernens digitala omstrukturering.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.