Expressen Dina Pengar > Ekonomi

Tuesday, 19 January, 09:23

Expressen Dina Pengar - 29 dec 20 kl. 04:30

Kvinnorna som tjänade bäst – sök i din kommunDe är vd:ar och höga chefer.I den absoluta toppen ligger Spotifychefen Katarina Berg – som i fjol tjänade över 56 miljoner kronor.Här är kvinnorna med högst inkomst i Sverige. Sök i listan nedan för att se vilka kvinnor som tjänar bäst där du bor..
Läs mer på Expressen Dina Pengar
Läs mer om:
Spotifychefen Katarina Berg, Sverige

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kvinnornasom , tjänade, bäst, söki din , kommun
Corren - 09 okt 18 kl. 10:00

IT-kvinnorna spånade fram innovationer

– Jag hade velat ha ett sådant här nätverk när jag började jobba som programmerare!.

Nyan - 22 nov 17 kl. 18:55

Så mycket mindre tjänar kvinnorna

Under 2016 tjänade kvinnor 84 procent av männens lön. Av besöken till psykiatriska kliniken stod kvinnorna för 58 procent. Detta enligt uppgifter från Ålands statistik- och utredningsbyrå.

Skånskan - 25 jul 16 kl. 17:17

Rånade kvinnor och satte eld på bil

Malmö Fyra män har nu dömts efter att ha tänt eld på bilar och rånat två prostituerade kvinnor.Fyra personer, samtliga mellan 18 och 20 år då brotten begicks, har blivit dömda för rån och grov skadegörelse.
Två av de dömda greps förra sommaren efter att ett antal bilbränder inträffat på Kroksbäck.

Posh24 - 13 dec 12 kl. 11:33

Avslöjat: Kvinnorna som tjänade allra mest i musikvärlden 2012!

Det är bara välkända namn i toppen på Forbes lista över bäst betalda inom musikbranschen i år. Förvånansvärt nog (skulle vi vilja påstå) har Britney Spears utsetts till den bäst betalda kvinnan under året som gått, med en inkomst på nästan 388 miljoner kronor. Vi trodde faktiskt att Rihanna eller Taylor Swift skulle ha slagit henne, men de både hamnat på topp tre också.

BT - 16 okt 13 kl. 21:13

Kvinnor knivrånade i Hyssna

Två kvinnor blev vid 20.15-tiden knivrånade på Göteborgsvägen i Hyssna. Kvinnorna ska ha avslutat ett arbetspass på en livsmedelsbutik när de ute på parkeringen blev påhoppade av en man med kniv.

BT - 21 maj 14 kl. 08:56

Tänk på kvinnorna i valet på söndag

Mäns våld är en av de största hälsoriskerna för kvinnor och tjejer. Det har FN och Världshälsoorganisationen konstaterat. I vintras släppte EU sin stora studie om mäns våld mot kvinnor.

Expressen - 30 jul 15 kl. 11:44

Kvinnor blev rånade när de var ute och gick

Kvinnorna gick längs strandpromenaden i Båstad två män först förföljde dem och därefter rånade dem. Kvinnorna blev av med mobil, plånbok och nycklar. Nu söker polisen efter vittnen..

Skånskan - 03 aug 18 kl. 10:00

Rebecca Ferguson tar sikte på kvinnorna

I Mission Impossible – Rogue Nation sporrade Tom Cruise den höjdrädda Rebecca Ferguson till att hoppa från tak och till och med 40 meter ner i en pool, i en scen som sedan blev bortklippt. I nya Mission Impossible – Fallout var utmaningen en helt annan.Under andra halvan av inspelningen var Rebecca Ferguson nämligen gravid och tvingades låta en stuntkvinna göra vissa scener.

YLE - 23 aug 17 kl. 09:25

Grankullaborna rikast i regionen - män förtjänade betydligt mera än kvinnor

Både den totala inkomsten och kapitalinkomstens andel var störst i Grankulla. Invånarna i Helsingfors och Esbo var rikare än Vandaborna. Invånarnas genomsnittliga skattepliktiga inkomst i Grankulla år 2015 var drygt 60 000 euro.

BT - 19 mar 13 kl. 01:34

Dejtingliga drogade och rånade

Kvinnorna tog kontakt med män på dejtingsajter och bestämde träff hemma hos dem. Men under dejterna drogades männen och när de vaknade var såväl kvinnorna som datorer, mobiltelefoner, kontanter och i vissa fall även mat, godis och tvättmedel försvunna, skriver Metro. Tio män i södra Sverige ska ha drabbats.

Skånskan - 19 apr 18 kl. 05:00

Kvinnorna kan bli mottagare av stödet

LUND Moderaterna menar att försörjningsstöd ska betalas ut till kvinnan i hushållet som norm.
Socialdemokraterna är undrande inför initiativet, och föreslår istället att det ska delas lika mellan mannen och kvinnan.Det är i en skrivelse till socialnämnden som Moderaterna kräver att kvinnornas roll ska stärkas genom att nämnden ändrar normen i utbetalningen av försörjningsstödet så att det går till kvinnan i hushållet.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.