Cornucopia > Ekonomi

Saturday, 23 January, 00:04

Cornucopia - 28 dec 20 kl. 16:19

Nytt börsrekord på VallgatanDe amerikanska börserna slår just nu nya börsrekord på Vallgatan i New York. Både S&P-500 och teknikbörsens Nasdaq Composite har noterat sina högsta  noteringar någonsin under den inledande handeln.
Läs mer på Cornucopia
Läs mer om:
Vallgatan, New York, Nasdaq Composite, BloggarenDet, Nasdaq CompositeÄven, USDSEK, SEK, SEKiner, USA, Donald Trump

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nytt, börsrekord, Vallgatan
Cornucopia - 11 feb 20 kl. 21:08

Nytt börsrekord på Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsen slog nytt börsrekord idag, och det verkar inte finnas något som kan stoppa den starka uppåtgående trenden - varken handelskrig, Brexit, USA-Iran, coronaviruset COVID-19 eller ens konjunkturen.Dagschart OMXSPIDet blev efter dagens uppgång på +1.45% ett nytt börsrekord på Stockholmsbörsen och i det breda indexet OMXSPI.

Cornucopia - 15 feb 20 kl. 11:59

Veckan avslutades med nytt börsrekord i Sverige och USA - nytt guldprisrekord

Börsveckan avslutades på topp - visserligen med måttliga uppgångar - men med nytt börsrekord både i USA och i Stockholm. Samtidigt tog även guldet ett nytt prisrekord i svenska kronor per gram.Bullen och den nordiska iskalla permabjörnen.

Cornucopia - 14 dec 19 kl. 08:41

Nytt börsrekord på Stockholmsbörsen - OMXS30 kvar vid motståndet

Glädjen över de konservativas valseger i Storbritannien och nu förväntad Brexit ledde till nytt börsrekord på Stockholmsbörsen. Storbolagsindex OMXS30 klarade dock inte av att knäcka motståndet runt 1770.Dagschart OMXSPI.

Cornucopia - 24 jun 20 kl. 08:20

Nytt börsrekord på Nasdaq

Den tekniktunga Nasdaq-börsens index slog nytt börsrekord (eng all time high) igår och med det är teknikaktierna alltså ännu högre värderade än bubblan var redan innan coronakrisen. Dagschart Nasdaq Composite.
Både Nasdaq Composite och Nasdaq-100 slog alltså börsrekord och med det är teknikbolagen ännu högre värderade än tidigare.

Cornucopia - 22 feb 17 kl. 08:36

Nytt börsrekord i USA

Gårdagens börs bjöd på ett nytt börsrekord i USA, där börsindex nu ligger på all time high. Stockholmsbörsen ligger på årshögsta, men inte på högsta någonsin.Månadschart S&P-500.

Cornucopia - 14 sep 19 kl. 12:41

Nytt börsrekord för Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsens breda OMXSPI-index slog nytt börsrekord för stängning med fredagens handel. Index är dock var i motståndsområdet, så det återstår att se om uppgången fortsätter eller om vi får en vändning här.Dagschart OMXSPI.

Cornucopia - 21 okt 19 kl. 06:39

Nytt börsrekord - motståndet brutet

Fredagen bjöd på nytt börsrekord och knäckte även motståndsområdet. De amerikanska börserna stängde dock negativt, så vi får se om det blir en nedrekyl eller om vi får nio handelsdagars uppgång på raken.Veckochart OMXSPI.

Cornucopia - 24 apr 19 kl. 07:35

Nytt börsrekord - och mer kan vänta

Stockholmsbörsen har nu slagit indexrekord även utan återinvesterade utdelningar. Mer kan vänta efter att svenska Volvos (inte kinesiska personbils-Volvo) kvartalsrapport visar på bättre resultat än väntat.
Börsrekord i OMXSPI.

Cornucopia - 20 sep 19 kl. 07:07

Nytt börsrekord på Stockholmsbörsen - zombieföretagen jublar

"Braaaains!" - anonymt zombieföretagMedan de amerikanska räntemarknaderna har stora problem och krävt dagliga repor på 75 miljarder dollar från Federal Reserve slog Stockholmsbörsen rekord under gårdagen.Stockholmsbörsens OMXSPI.

Cornucopia - 18 apr 19 kl. 11:04

Nytt börsrekord för totalavkastningsindex

Stockholmsbörsens totalavkastningsindex SIXPRX, dvs med återinvesterade utdelningar, har slagit börsrekord igår och idag.
Dagschart OMXSPI. Jag har ingen feed med SIXPRX eller SIXRX.

DN - 11 jul 19 kl. 22:42

Nytt börsrekord på Wall Street – för andra dagen i rad

Det blev amerikanskt börsrekord för andra dagen i rad på torsdagen när Dow Jones gick över 27 000-gränsen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.