Realtid > Ekonomi

Friday, 22 January, 16:03

Realtid - 28 dec 20 kl. 06:48

Handelsbankens Christina Nyman: Feds penningpolitik och räntenivån trender att hålla koll på 2021Hur Feds penningpolitik blir nästa år är en av de viktigaste trenderna att hålla koll på under 2021, säger Christina Nyman, chefsekonom på Handelsbanken, i samband med Realtids spaning inför det nya året 2021..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Christina Nyman, Feds, Handelsbanken, Realtids

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Handelsbankens, Christina, Nyman, Feds, penningpolitikoch , räntenivån, trenderatt , hålla koll på 2021
DI - 19 dec 18 kl. 08:15

Christina Nyman blir ny chefekonom i Handelsbanken

Christina Nyman har utsetts till ny chefekonom i Handelsbanken när hennes företrädare Ann Öberg får en nyinrättad analyschefsbefattning..

Realtid - 22 jan 20 kl. 10:01

Nyman efterlyser mer expansiv penningpolitik

– I normala fall skulle penningpolitiken läggas om i en mer expansiv riktning när konjunkturen försvagas och inflationen är under inflationsmålet, skriver chefsekonom Christina Nyman i Handelsbankens senaste konjunkturprognos .

PrivataAffärer - 08 sep 20 kl. 10:39

Analytikerna: Räntehöjning knappt skönjbar ens vid horisonten

En fråga som flera av dem ställer sig är dock hur mycket räntehöjningar som egentligen blir möjliga då givet hushållens redan i dag höga skulder. – Jag kommer inte att få se någon räntehöjning innan jag går i pension, och så lastgammal är jag inte, säger Nordeas chefsanalytiker Torbjörn Isaksson. – Någon gång långt in i framtiden är det inte omöjligt att räntan kommer att behöva höjas, men det är ganska många pusselbitar som måste komma på rätt plats först.

YLE - 21 aug 15 kl. 08:44

Christina Lindberg fick in en fullträff

Christina "De sista ljuva åren" Lindberg inleder höstsäsongen på Danslistan med en fullträff. Hennes Sång för vind och regn kröp upp till första plats efter sommarens röstning. Endel av äran går också till hennes österbottniska musiker.

VA - 26 apr 11 kl. 15:32

Höga förväntningar inför Feds presskonferens

26 april Federal Reserves policymöte, som inleds på tisdagen, blir historiskt i och med att onsdagens räntebesked kommer att följas av en presskonferens med Fed-chefen Ben Bernanke, och spekulationerna på förhand antyder att själva presskonferensen kan bli väl så viktig för marknadsaktörer som budskapen i det formella pressmeddelandet. Goldman Sachs-ekonomen Andrew Tilton skriver i ett kundbrev att onsdagseftermiddagen innebär en "vattendelare" i Federal Reserves kommunikationsstrategi, utöver Fed-chefens historiska presskonferens bjuds marknaden också Fed-ledamöternas nya ekonomiska prognoser, vilka tidigare har publicerats först i samband med protokollet från mötet i fråga. Onsdagens Fed-schema inleds med det vanliga räntebeskedet och pressmeddelandet, s

SvD - 17 okt 14 kl. 11:54

Ekonomer oense om Feds ränta

Stjärnekonomerna har hamnat på kollisionskurs är det gäller en räntehöjning från amerikanska centralbanken, Fed. Handelsbankens chefekonom Jan Häggström tror på en höjning redan efter nyår. SEB:s Robert Bergqvist har en diametralt annan syn..

YLE - 13 mar 15 kl. 08:48

P-H. Nyman har gått bort

Borgåprofilen Per-Henrik ”P-H.” Nyman har gått bort efter en längre tids sjukdom. Hans kolleger och vänner minns honom med värme.

YLE - 16 feb 16 kl. 15:25

Valdemar Nyman – med hela Åland som sin kyrka

Valdemar Nyman kom till Finström som en ung präst. Han tog Åland till sitt hjärta och blev där till sin död. I Finström socken väckte hans gudstjänster både beundran och kritik.

YLE - 12 jul 16 kl. 11:48

Arnella Nyman och hästen Thór har vind i svansen

Arnella Nyman och hennes islandshäst Thór är ett sammansvetat team som skördat medaljer i både finska mästerskapen och världsmästerskapen. Både häst och ryttare har egna träningsprogram, även om det också blir en och annan kravlös ridtur i de nya hemtrakterna i Sibbo. Sibbobon Arnella Nyman kammade hem tre guldmedaljer i de finska mästerskapen tillsammans med sin häst Thór under helgen.

YLE - 30 nov 16 kl. 12:28

U19-landslagets Alexander Nyman: "Vi åker till VM för att vinna"

I klubblaget går det trögt just nu, men i U19-landslaget är Alexander Nyman lagkapten och en av de tongivande spelarna. I vår vill abiturienten från Nykarleby avrunda innebandysäsongen 2016-2017 med ett VM-guld i Växjö. U19-landslaget är den äldsta åldersgruppen för landslagsspel, efter det tar spelarna klivet upp till A-landslaget.

PrivataAffärer - 17 jul 19 kl. 07:29

Handelsbankens resultat strax under förväntan

Handelsbankens rörelseresultat blev 5.350 miljoner kronor i det andra kvartalet. Det kan jämföras med snittestimatet om 5.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.