Cornucopia > Ekonomi

Tuesday, 26 January, 10:30

Cornucopia - 27 dec 20 kl. 13:37

Läsarna: Något fler julkort i årLäsarna bekräftar min anekdotiska uppfattning om fler julkort i år, även om det kanske inte är en jättestor skillnad. Sälen - för kroppen och själen.
Läs mer på Cornucopia
Läs mer om:
Sverige, PostNord

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: LäsarnaNågot , fler, julkorti , år
Nya Wermlands Tidningen - 25 nov 17 kl. 06:00

Jag har fler julkort än vänner

YLE - 26 dec 14 kl. 08:01

Rekordmånga julkort i Karleby

Veckorna innan jul är högsäsong för posten. Trots e-post, sms och sociala medier håller julkorten sin popularitet. På en dryg vecka sorterades en halv miljon julkort i Karleby, en ökning med 20 000 jämfört med förra året.

Kristianstadsbladet - 22 dec 12 kl. 10:18

28 miljoner julkort i år

Postens första prognos visar att svenskarna kommer att ha skickat runt 28 miljoner julkort med posten i år.
Trots att sociala medier, sms och e-post numera är en naturlig del av våra kommunikationsvanor skickar ändå sju av tio hushåll fysiska julkort.Det är en bit ifrån toppnoteringen på 1990-talet, då mängden julpost var mer än den dubbla, men ändå en siffra som Posten är nöjd med.

BT - 22 dec 12 kl. 10:01

28 miljoner julkort

Postens första prognos visar att svenskarna kommer att ha skickat runt 28 miljoner julkort med posten i år. Trots att sociala medier, sms och e-post numera är en naturlig del av våra kommunikationsvanor skickar ändå sju av tio hushåll fysiska julkort. Det är en bit ifrån toppnoteringen på 1990-talet, då mängden julpost var mer än den dubbla, men ändå en siffra som Posten är nöjd med.

Expressen - 19 dec 13 kl. 19:30

Allt färre julkort – så hälsar vi god jul istället

Allt fler plockar upp mobilen i stället för att sätta ett frimärke på ett julkort när de ska skicka en julhälsning. Men det gamla hederliga kortet är fortfarande mest populärt att få. – Det är fler som vill ha än som skickar, säger Maria Ibsén, pressekreterare på Posten..

Kristianstadsbladet - 23 dec 13 kl. 17:19

Färre julkort men fler paket


I år skickas över 25 miljoner julkort i Sverige, enligt Posten. Det är mindre än hälften så många som på mitten av 90-talet, då korten var som mest populära. - Som den digitala världen ser ut och utvecklas, så är det en bra siffra.

BT - 23 dec 13 kl. 17:20

Färre julkort men fler paket

I år skickas över 25 miljoner julkort i Sverige, enligt Posten. Det är mindre än hälften så många som på mitten av 90-talet, då korten var som mest populära. - Som den digitala världen ser ut och utvecklas, så är det en bra siffra.

Cornucopia - 26 maj 19 kl. 16:17

Läsarna: Fortsatt ökat valdeltagande i EU-parlamentsvalet

Trenden med allt högre valdeltagande i EU-parlamentsvalet fortsätter, åtminstone om trenden hos bloggens läsare håller i sig. Bloggläsarna är mer benägna att rösta än svenska folket generellt, men har följt folkets trend med allt högre valdeltagande. 2019 kommer 89% av bloggläsarna rösta i EU-parlamentsvalet.

Barometern - 21 sep 13 kl. 11:29

Anders Enström?Vi ska betyda något för läsarna?

Karriären började redan under gymnasietiden som biorecensent och sportskribent på Nya Wermlands-Tidningen. Efter många olika arbetsplatser runt om i Sverige tar Anders Enström nu över jobbet som chefredaktör på Barometern-OT.
?

Cornucopia - 26 aug 19 kl. 18:19

Bloggläsarnas lönestruktur 2019 - ligger läsarna över Mediansvensson?

Förra veckans enkät om bloggläsarnas lönestruktur är nu stängd, och nedan redovisas resultatet. Har bloggläsarna högre eller lägre löner än Mediansvensson?
Nåja, de flesta läsare får väl inte sin lön i euro.

Kristianstadsbladet - 22 dec 12 kl. 09:57

Miljontals julkort i år


Postens första prognos visar att svenskarna kommer att ha skickat runt 28 miljoner julkort med posten i år. Trots att sociala medier, sms och e-post numera är en naturlig del av våra kommunikationsvanor skickar ändå sju av tio hushåll fysiska julkort.Det är en bit ifrån toppnoteringen på 1990-talet, då mängden julpost var mer än den dubbla, men ändå en siffra som Posten är nöjd med.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.