Cornucopia > Ekonomi

Wednesday, 27 January, 05:54

Cornucopia - 27 dec 20 kl. 11:59

Olycklig kommunikation med namn och boende på de första vaccinerade äldre i olika regionerVaccinationerna mot Covid-19 har påbörjats och de första som får sprutorna är helt enligt FoHM:s prioriteringslista, dvs äldre på särskilt boende eller äldre med hemtjänst. Dessvärre har flera mediakanaler och regioner gått ut med namn och foto på de första som får vaccinationerna. Dessa kommer nu hårdbevakas i folkbokföringen av de foliehattande antivaxxrörelsen. Det hade varit bättre att bara gå ut med bilder på personal som vaccineras.
Läs mer på Cornucopia
Läs mer om:
Covid, FoHM, Av, Sverige, Ratsit, Nn Nnn, sverige, Internet, Pfizers

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Olycklig, kommunikationmed , namnoch , boendepå de första , vaccinerade äldre i olika regioner
Dagens Medicin - 09 maj 11 kl. 13:13

Olycklig kommunikation

Landstingsdirektören i Blekinge kallar kommunikationsdirektörens beteende för olämpligt..

Kristianstadsbladet - 20 jul 13 kl. 09:00

Boende upprörda över bristen på information

Foto: Johanna Wallin
Om kommunens kommunikation med handlarna fungerat skapligt är det sämre ställt med informationen till de boende längs Kristianstadslänken. ? Jag har inte sett någon information alls, ingenting, säger Kerstin Ohlsson, en av många missnöjda.

Cornucopia - 16 mar 16 kl. 12:32

Icke-inflationen: Allt blir dyrare utom skuldsatt boende, e-kom och bränsle

SCB anger 0.4% som inflationstakt i februari. Samtidigt stiger allt i pris utom det räntebaserade skuldsatta boendet, e-kommunikation1.

Dagensanalys.se - 26 okt 18 kl. 14:13

”Kommunikation är grunden för all förändring”

Olle har intervjuat Hanna Brogren som är VD på Sveriges kommunikatörer. Här berättar Hanna om hennes syn på kommunikation och förändring.  Hanna Brogren är unik inom den svenska kommunikatörseliten.

BT - 20 aug 14 kl. 09:49

Hur kan kommunen hantera boende så här?

Få medborgare i vårt kära Borås, har väl kunnat undgå nyheten om de familjer som nu tvingas flytta med anledning av det rådande rivningsbeslutet av tre fastigheter vid Skaraborgsvägen samt Alidelundsgatan.
Beslutet i sig innebär nya infrastruktursatsningar i Borås, och är inget som vi sverigedemokrater sätter oss emot, men tillvägagångsättet har hanterats på ett oerhört klandervärdigt sätt. Att dessa familjer, unga som gamla har fått uppsägningen så sent som i juli med beskedet att det skall vara utrymt inom tre månader och dessutom under årets mest febrila semestertid, torde bidra till en enorm stress för de inblandade.

YLE - 12 aug 14 kl. 11:39

Kommunikation är lösningen på mopedproblemen

Att knäcka nöten med störande mopedkörning är svårt. Tonåringarna Jasper Renman och Ellen Hindersson tror kommunikation är det enda sättet. Men kommunikation mellan ungdomar och vuxna är inte lätt som en plätt.

Trelleborgs Allehanda - 30 apr 11 kl. 03:00

Nya namn på väg i år

Nu kan man sätta till mer kraft i arbetet med de nya vägnamnen.
? Jag kan ägna mig mer åt detta nu, när jag inte längre är tillförordnad stadsbyggnadschef, säger Anders Lusth.

Barometern - 20 jan 14 kl. 06:04

Boende kommer inte först när studenter väljer utbildningsort

Utbildningen kommer i första hand när studenter väljer Kalmar. Boende är inte lika viktigt och framtida arbetsmöjligheter väger lätt. Det visar en enkät som Kalmar kommun mejlade till 4 383 studerande vid Linnéuniversitetet i oktober förra året.

SR - 17 mar 14 kl. 12:49

Brister i kommunikation risk vid förlossningar

Få kvinnor i Sverige dör i samband med graviditet eller förlossning. Men risken är högre för utlandsfödda kvinnor än svenskfödda, enligt en ny avhandling från Uppsala universitet. – Vi fann flera fall med en olycklig utgång där man inte hade använt tolk på ett adekvat sätt, säger Annika Esscher, förlossningsläkare som forskat om mödradödlighet..

Dagen - 15 feb 11 kl. 16:08

Svenska kyrkan byter namn på sitt internationella arbete - igen

I tre år har Svenska kyrkans internationella arbete slitit med att arbeta in namnet "Hela världen". Förgäves. För nu ska det heta "Svenska kyrkan, Act alliance".

YLE - 17 okt 13 kl. 11:14

Sauri belönades för god kommunikation

Biträdande stadsdirektör i Helsingfors, Pekka Sauri, samt Nylands räddningsöverinspektör, Matti Virpiaro, har beviljats de första Demokratiutmärkelserna. Sauri och Virpiaro fick erkännande för tydlig och begriplig kommunikation. Det är första gången som Demokratiutmärkelsen utdelas och syftet är att fästa uppmärksamhet vid den offentliga förvaltningens öppenhet och att uppmuntra den offentliga förvaltningen till att bättre ta hänsyn till kommuninvånarnas påverkningsmöjligheter.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.