Dagens Media > Ekonomi

Tuesday, 26 January, 03:42

Dagens Media - 27 dec 20 kl. 11:38

Viveka Hansson: ”Ekonomin fortsatt en utmaning för många medier”Samtidigt som ekonomin fortsätter att utmana kommer det att vara enormt viktigt att fånga upp och investera i och kring den digitala konsumtionen som har drivits på av pandemin, säger Viveka Hansson, programdirektör TV4..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Hansson, Viveka Hansson, TV4

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Viveka, Hansson, Ekonominfortsatt en , utmaningför många , medier
Expressen - 26 apr 18 kl. 11:23

Viveka Hansson blir ny ordförande för Utgivarna

Viveka Hansson, 41, valdes i dag till ny ordförande för publicistorganisationen Utgivarna.TV4:s programdirektör ska nu leda arbetet med att skapa ett nytt medieetiskt system.– Vår viktigaste uppgift just nu är att stötta genomförandet av ett nytt medieetiskt system, säger Viveka Hansson..

Dagens Media - 23 apr 20 kl. 11:35

Viveka Hansson tar klivet upp på TV4

TV4 Media samlar ansvaret för program, nyheter och aktualitet under en programdirektör. Viveka Hansson blir chef för nya avdelningen och får övergripande ansvar för allmän-tv och nyhetsproduktion..

HBL - 17 mar 15 kl. 05:20

Ekonomin utmaning för nästa regering

Det krävs modiga ekonomiska beslut av nästa regering för att få fart på Finlands ekonomi igen. Danske Bank påpekar i sin färska ekonomiska prognos att den nya regeringen måste besluta om nedskärningar på flera miljarder euro.Den ena banken efter den andra skriver nu försiktigt upp sin prognos för Finlands ekonomiska utveckling i år och nästa år.

Dagens Media - 19 dec 19 kl. 13:52

”Viveka Hansson – det handlar om alla era nyhetssändningar framöver”

Tele2:s kommunikations- och hållbarhetsdirektör Viktor Wallström ställer sig frågan om journalisterna och programledarna på TV4 inser vad deras affärslednings beslut innebär för deras framtid..

Skånskan - 04 sep 19 kl. 06:00

”En utmaning att få något sagt i det korta formatet”

Poeten och författaren Bob Hanssons kortnovell Dagen efter var sist ut i Stories by Storytels sommarkampanj.Bok Hansson avslöjar att Dagen efter handlar om den första smskonversationen efter ett one night stand.
– Om den tafflighet som vi kan ha i den situationen när man har en massa idéer om hur det borde vara och så är det på ett annat sätt.

YLE - 04 feb 14 kl. 05:42

YA-flytt blir en utmaning

Yrkesakademins utbildningar i Korsnäs och Kristinestad ska flyttas till Närpes och Vasa. Det kan bli en utmaning att få allt att rymmas under samma tak. Det var i september som YA:s direktion beslöt att lägga ner verksamheten i Kristinestad och Korsnäs.

Nyan - 10 maj 15 kl. 10:04

Webb-tv: Prisade mamman Viveka gör sex mammors jobb

Hon har två pojkar med grav utvecklingsstörning. Hennes arbete motsvarar sex heltidstjänster. Viveka Lindström i Mariehamn är den enda mamman i Svenskfinland som får utmärkelsen Finlands vita ros till mors dag i år.

Skånskan - 13 okt 15 kl. 07:35

Peter Hansson tillbakavisar uppgifterna om att han slutade på egen begäran

HÖRBY Peter Hansson, som numera arbetar som tillförordnad socialchef i Perstorps kommun och får dubbel lön, bryter nu tystnaden kring sitt avhopp.
Han förklarar att de uppgifter som Susanne Meijer (S) lägger fram, om att han självmant slutade i Hörby, inte stämmer.Ända sedan avhoppet har Peter Hansson hållit låg profil och valt att inte kommentera bakgrunden till att han lämnade Hörby kommun.

YLE - 14 dec 15 kl. 15:07

Förbundspennan: Ekonomin inom idrotten?

Efter att fungerat som SFI:s skattmästare i 17 år och varit med i SFI:s styrelse sedan 1976 så har jag beslutat att ge över åt yngre krafter. Föreningsaktiv har jag varit i ungefär 50 år. Mycket har förändrats under den tiden.

YLE - 10 aug 17 kl. 12:18

Helsingfors Arbis tillbaka där det hör hemma – ekonomin en av utmaningarna

Nu är Helsingfors Arbis tillbaka i de tidigare utrymmena på Dagmarsgatan i Främre Tölö. Den största utmaningen som Arbis står inför nu är att få ekonomin att gå runt. Moa Thors, rektor för Helsingfors Arbis säger att det känns helt fantastiskt att vara tillbaka i de nygamla utrymmena.

Kristianstadsbladet - 02 aug 14 kl. 08:00

"Ekonomin är en stor utmaning"

Foto: Tommy Svensson
Att se till att de nyanlända barnen kommer in i samhället. Enligt Pierre Månsson (FP) är det på lång sikt den viktigaste frågan för Kristianstads välmående.
Sedan tre år tillbaka är han kommunstyrelsens ordförande, en plats han vill behålla.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.