Dagens Media > Ekonomi

Sunday, 17 January, 09:54

Dagens Media - 26 dec 20 kl. 09:26

Johan Lindbladh: ”2021 kommer att präglas av en mer ödmjuk inställning”Schibsteds kommunikationschef Johan Lindbladh tror på mer ödmjukhet nästa år: ”Vi kommer nog uppskatta det lilla i högre grad”..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Lindbladh, Johan Lindbladh

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Johan, Lindbladh, 2021kommer att , präglasav en , mer, ödmjuk inställning
YLE - 29 nov 16 kl. 11:00

Johan Bargum och Carl Knif får statspriser

Johan Bargum erhåller statspriset i litteratur för en författarbana som varat i fem decennier, och danskonstnären Carl Knif tilldelas statspriset för dans. Undervisnings- och kulturminister Sanni Grahn-Laasonen har idag delat ut statspriser för scenkonst, musik, cirkus, dans och litteratur. Statsprisen beviljas av sakkunnigorgan vid Centret för konstfrämjande, statens konstkommissioner, som erkänsla för förtjänstfullt arbete som blivit färdigt under de senaste tre åren eller för långvarig och förtjänstfull verksamhet inom respektive konstområde.

Cornucopia - 06 maj 20 kl. 10:00

SEB: Ekonomin ej återhämtad 2021 - bostadspriserna kraschar 15% - ny börsnedgång väntas

SEB konstaterar i sin dagsfärska Nordic Outlook att Nordens och Sverige ekonomier inte återhämtat sig från coronakrisen under nästa år, även om Sverige klarar sig bäst på grund av att vi inte stängt ner landet. Arbetslösheten rusar ändå, och bostadspriserna väntas falla 15% till bottnar lägre än kraschen 2017 - 2018. Ingen brådska köpa en bostad således.

YLE - 24 okt 16 kl. 16:34

Kärleken till handbollen fick Johan Skogberg att bli domare

En jämn match är roligast att döma. Det säger handbollsdomaren Johan Skogberg, som siktar på att få döma finaler. Det var en knäskada som satte stopp för Johan Skogbergs handbollskarriär.

SVT Debatt - 14 nov 13 kl. 11:58

Läs på innan du uttalar dig, Karl-Johan Karlsson

KVINNOIDEAL Journalisten Karl-Johan Karlssons Expressenkrönika om kvinnoideal har den senaste veckan fått mycket negativ respons, samtidigt som andra vill tolka texten välvilligt. Men hur kan man egentligen tolka Karlssons hån av smala kvinnokroppar på ett positivt sätt? Skribentens resonemang är både historielöst och dåligt researchat, och att texten skickats till tryckeriet tyder på dåligt omdöme hos både skribent och redaktör, skriver Tanja Suhinina.

SmålandsPosten - 23 dec 16 kl. 10:57

Han snickrar i hop glasögon av trä

Årets mottagare av kommunens ungdomsstipendium snickrar ihop glasögonbågar av trä. "Det är jättestor konkurrens på glasögonfronten", säger Johan Danielsson..

Sydsvenskan - 20 maj 11 kl. 06:30

Gott helt enkelt på Johan P

Foto: Göran Olsson
Bong har ätit fiskmiddag på Johan P i Malmö.
Det är framför allt två saker som slår oss när vi har funnit oss tillrätta vid vårt bord på Johan P. Den ena är att majoriteten av gästerna, och de är inte få, består av par någonstans mellan trettio och fyrtio år, med ett nyanlänt eller kommande barn i vagn, famn eller mage.

BT - 21 mar 13 kl. 17:32

Johan släckte skolbrand - tackades av räddningstjänsten för sin insats

I tisdags släckte han en brand på Erikslundskolan. I dag tackades Johan Leppänen av räddningstjänsten för sin insats. Det var i förrgår som en brand bröt ut på en av Erikslundskolans toaletter.

Barometern - 13 nov 18 kl. 13:23

Måleri och glas i årets sista utställning

Tre konstnärer från Nybro, Kalmar och Öland har fått chansen att ställa ut i Nybro Konstförenings sista utställning för året. Ebba Johansson, Johan Hjärtstrand och Betina Huber visar måleri och glas..

SvD - 23 maj 13 kl. 11:04

Johan Thurfjell på Galleri Nordenhake

Diorama (out of the forrest), 2013. Gouache på glas. Johan Thurfjell, Galleri Nordenhake..

YA - 18 jan 19 kl. 11:48

Björn Ranelids piratattack mot Johan Glans: ”Äckligt och oförlåtligt”

Författaren Björn Ranelid går i ett långt inlägg på Facebook till attack mot Piratenpristagaren Johan Glas efter en formulering i hans tal i juli 2018..

Kristianstadsbladet - 18 jan 19 kl. 11:48

Björn Ranelids piratattack mot Johan Glans: ”Äckligt och oförlåtligt”

Författaren Björn Ranelid går i ett långt inlägg på Facebook till attack mot Piratenpristagaren Johan Glas efter en formulering i hans tal i juli 2018..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.