Cornucopia > Ekonomi

Friday, 22 January, 16:46

Cornucopia - 25 dec 20 kl. 15:01

Investeringar: 40% risk att förlora 50% av ditt kapitalMånga väljer att en fyrtioprocentig risk att förlora femtio procent av sitt kapital. Denna risk kan enkelt elimineras.
Läs mer på Cornucopia
Läs mer om:
Krugerkraschen Bloggen, 1således, Scbannars, Corona Pandemia, Skatteverket, Många

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Investeringar, 40%, riskatt , förlora, 50%av ditt , kapital
SvD - 17 nov 15 kl. 13:48

Blackrock: Ohållbara investeringar kan kosta enorma summor

Den som inte hanterar hållbarhet och klimatförändringar rätt i sina investeringar, riskerar att förlora enorma summor. Varningen kommer från världens största fondförvaltare, Blackrock. SvD Näringsliv har träffat högsta chefen för bolagets etiska investeringar, Deborah Winshel – som spår ett paradigmskifte i branschen..

Västerbottens Folkblad - 17 feb 15 kl. 10:01

[PLUS] Trots lag mot målvakter – liten risk förlora bilen

Skulder för obetalda p-böter ökar i Västerbotten. Men risken att få sin bil beslagtagen är låg....

Dagens PS - 17 okt 17 kl. 12:00

Krönika: ”Jag vill ju inte förlora mina pengar”

DagensPS sparkrönikör Therese Lundstedt skriver om ”den ultimata paradoxen” hos småspararna. Varje vecka pratar jag om sparande, aktier, investeringar och börsen med hundratals nyfikna. Alla blir de peppade, inspirerade och insiktsfulla av informationen om och tanken på att man kan få pengarna att växa genom att investera dem på börsen i stället för på sparkontot.

Kristianstadsbladet - 15 maj 14 kl. 06:37

Investering med risk för baksmälla

Intresset för att köpa alkohol på nätauktion ökar.Snabba klipp är dock inte ordet när det kommer till investeringar i vin. Tänk tio år - då ökar både värde och smak.

Trelleborgs Allehanda - 15 maj 14 kl. 06:37

Investering med risk för baksmälla

Intresset för att köpa alkohol på nätauktion ökar.Snabba klipp är dock inte ordet när det kommer till investeringar i vin. Tänk tio år - då ökar både värde och smak.

BT - 15 maj 14 kl. 06:37

Investering med risk för baksmälla

Intresset för att köpa alkohol på nätauktion ökar. Snabba klipp är dock inte ordet när det kommer till investeringar i vin. Tänk tio år - då ökar både värde och smak.

PrivataAffärer - 17 jan 20 kl. 12:56

Dr Doom: Överhängande risk för stor börskorrektion

Nouriel Roubini blev världskändis på förutsägelsen att husmarknaden i USA skulle kollapsa, och öknamnet ”Dr Doom” fick han efter förutsägelsen om finanskrisen 2008 – två år innan den tog sin början. Inför 275 investerare på Skagens Nyårskonferens på Waterfront i Stockholm på fredagsförmiddagen skissade Dr Doom på fyra olika scenarier för global tillväxt, beroende bland annat på utfallet av konflikten mellan Iran och USA. Han talade också om de skuldsatta amerikanska bolagen, och om pressen på marginalerna som hotar att öka ytterligare i takt med att lönehöjningarna i USA ökar.

Dagens PS - 21 jun 18 kl. 07:15

Varningen: Europa kan förlora elbilskriget

Hundratals europeiska jobb riskerar enligt farhågorna att gå förlorade. Det är organisationen Transport & Environment som enligt SvD Näringsliv varnar för att Europa kan förlora kriget om elbilar mot Kina. Tankesmedjan kräver att EU sätter upp tydliga mål för biltillverkarna, som går ut på att sälja flöer elbilar – risken är annars att Europa kan förlora hundratals jobb, visar Transport & Environment, som konstaterar att europeiska biltillverkare satsar sju gånger mer pengar på att bygga elbilsfabriker i Kina än de satsar i sina hemländer.

Expressen - 05 mar 16 kl. 13:40

Seger: "Ingen risk – vi ska inte förlora igen"

ROTTERDAM. Eländet i Eskilstuna ska nu bli revanschen i Rotterdam.
För knappt ett år sedan körde Schweiz över Sverige – och spelarnas självförtroende fick sig en rejäl knäck inför VM.

SvD - 26 apr 17 kl. 05:04

Förhöjd risk med att förlora ett syskon

Att förlora ett syskon i unga år innebär en klart förhöjd risk att man själv dör i förtid, något sjukvården bör vara medveten om. Det första året efter förlusten är risken som allra högst..

Helsingborgs Dagblad - 26 apr 17 kl. 05:00

Förhöjd risk med att förlora ett syskon

Att förlora ett syskon i unga år innebär en klart förhöjd risk att man själv dör i förtid, något sjukvården bör vara medveten om. Det första året efter förlusten är risken som allra högst. Forskare vid bland annat Arhus Universitetshospital i Danmark an.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.