Resume > Ekonomi

Thursday, 28 January, 16:59

Resume - 25 dec 20 kl. 09:37

Guruns varning: Martech exploderar Teknik bortom kontrollFrån 150 verktyg och tjänster till 8000 stycken. Martech har vuxit exponentiellt de senaste tio åren. Nu varnar gurun Scott Brinker för vad som komma skall..
Läs mer på Resume
Läs mer om:
Teknik, Scott Brinker

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Guruns, varning, Martech, exploderar, Teknik, bortom, kontroll
VA - 30 jan 18 kl. 10:57

Guruns varning: Digitala marknadsförare kommer att få sin lön halverad – och sedan halverad igen

En av Sveriges hetaste yrkesgrupper just nu går en mörk framtid till mötes, enligt marknadsföringsgurun Seth Godin. .

Dagensanalys.se - 21 feb 19 kl. 10:00

“Martech är en förutsättning för att kunna arbeta kundfokuserat”

Odyssey och Wiraya har nyligen publicerat sin årliga Martech-rapport – Martech Report 2019. Vi har intervjuat Jenny Sondell, marknadschef på Odyssey, och Charlotte Banning, marknadschef på Wiraya, om rapporten och frågat vilka tre viktigaste take-aways den ger. Vad handlar rapporten Martech 2019 om och vem ska läsa den?

Dagensanalys.se - 01 dec 17 kl. 11:56

Röster från branschen om Martech i rapporten – Martech i Sverige 2017

Wiraya och Odyssey, aktörer inom Martech, har tagit tempen på Sveriges marknadsavdelningars mognad inom Martech och intervjuat svenska marknadschefer inom en rad olika branscher. Insikterna har sammanställts i rapporten Martech i Sverige 2017. Charlotte Banning, Marknadschef på Wiraya, ger huvuddragen i rapporten: – I undersökningen såg vi en tydlig skillnad mellan de som kommit långt i att använda sig av Martech och de som befinner sig i startgroparna.

Dagensanalys.se - 14 okt 19 kl. 21:55

Investeringar i MarTech passerar 121 miljarder dollar

Om du jobbar inom MarTech är du just nu i en stekhet bransch. Den globala investeringen i MarTech för att driva sin verksamhet passerar precis 121 miljarder dollar enligt en ny rapport. Det är en ökning med 22 procent sedan förra året.

Dagensanalys.se - 28 nov 17 kl. 11:44

Marknadsföringsbudgeterna minskar och investeringarna i martech likaså

I en stor undersökning bland marknadschefer i USA och England framkommer det att marknadsföringsbudgetarna minskar, och det gör även satsningarna på ny teknik för marknadsföring (martech). Dock sker fortfarande ett stort skifte från traditionell till digital marknadsföring. De senaste tre åren har marknadschefer sett stora tillskott till sina budgetar, men för 2017 har det planat ut och trenden för nästa år pekar snarare nedåt.

Dagensanalys.se - 30 jan 20 kl. 17:28

Viktigaste martech-trenderna 2020

Här listar RTB House några av vad de anser vara de viktigaste trenderna inom martech under 2020. Artificiell intelligens AI spås bli stommen i flera internationella branscher i framtiden men redan idag har teknologin brutit mark. Enligt techsajten Techgrabyte är AI den största kommersiella möjligheten för såväl företag som branscher och nationer de närmaste decennierna.

Dagens PS - 03 jan 18 kl. 14:59

Guruns årslista: Tio överraskningar för 2018

Blackstones vice ordförande Byron Wien har i vanlig ordning släppt sin lista med händelser som kan överraska finansmarknaderna under året. Wien började publicera sin lista redan 1986 då han var chefsstrateg på Morgan Stanley. Listan över Byron’s tio överraskningar för 2018 inkluderar bland annat att Kina till slut tröttnar på den den lynniga ledaren i Nordkorea, att Jeremy Corbyn blir nästa premiärminister i Storbritannien och att det blir fortsatt turbulens i Katalonien.

Dagensanalys.se - 27 nov 17 kl. 10:01

Marknadsförare strukturerar om för att hantera martech

En sprillans ny studie från Chief Marketing Technologist visar hur viktigt nya teknologier blivit för marknadsförare. En fjärdedel (26,9 procent) svarar i en undersökning att de håller på eller redan har strukturerat om marknads- och IT-avdelningen för att bättre kunna använda nya marknadsteknologier, som AI, prediktiva system och mer. 15 procent av de tillfrågade har ännu inte börjat göra om på jobbet men sa att de ska göra det inom 12 månader.

Computer Sweden - 27 nov 17 kl. 10:07

Negativt trendbrott: Investeringarna i martech går ner


Investeringarna i teknik för marknadsföring, så kallad, martech, minskar i år. Däremot fortsätter den stora trenden om att digital marknadsföring ökar på bekostnad av traditionell..

IDG - 27 nov 17 kl. 10:07

Negativt trendbrott: Investeringarna i martech går ner


Investeringarna i teknik för marknadsföring, så kallad, martech, minskar i år. Däremot fortsätter den stora trenden om att digital marknadsföring ökar på bekostnad av traditionell..

Computer Sweden - 27 feb 19 kl. 13:55

160 år gammalt bolag vill bli störst i Norden på martech


Steget från tsar-Rysslands frimärken till dagens växande martech-marknad kan vara 160 år. Eller kortare än man tror. I alla fall om man frågar finska Nordic Morning Group..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.