Cornucopia > Ekonomi

Sunday, 17 January, 06:49

Cornucopia - 24 dec 20 kl. 17:36

God Jul: Brexitavtalet klart - EU och Storbritannien överens om promillen fiskeSom en extra julklapp är Brexitavtalet nu klart och EU och Storbritannien har ett handelsavtal efter att man slutligen kommit överens om den promille av brittisk BNP som är fiske, och som mestadels exporteras till EU eftersom britterna inte äter sina egna fisksorter. Antagligen handlade det bara om att Downing Street ville visa att man inte gav med sig för snabbt och de sista förhandlingarna ska ha handlat om enskilda fisksorter.
Läs mer på Cornucopia
Läs mer om:
Jul, Storbritannien, Brexitavtalet, EU, BNP, Downing Street, Street Det, Lofoten, Downing Streets, GGBP, Spanien, Rivieran, Brexit

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: God, Jul, Brexitavtaletklart EU och , Storbritannien, överensom , promillen fiske
Magazin24 - 24 dec 12 kl. 17:52

Magazin24:s läsare önskar God Jul och Gott Nytt År

Magazin24:s läsares egna julhälsningar. God jul och gott nytt år alla som vi känner. Stora julkramen kommer flygandes till er från oss!

SmålandsPosten - 19 nov 13 kl. 08:10

Jonas Karlsson: God jul

Jonas Karlsson har tidigare skrivit tre novellsamlingar som alla haft en skruvad och absurd ton i sitt berättande. Med kortromanen God Jul lämnar Jonas Karlsson novellens format; men han lämnar inte helt det skruvade och absurda. I stället förfinar han det till en berättelse som är så realistisk att det som sker skulle kunna hända.

Dagen - 27 dec 11 kl. 03:00

"Alla människor har rätt till en god jul"

Göteborg. Papperslösa flyktingar, fattiga pensionärer eller människor som bara söker en varm gemenskap. Till Stadsmissionens julfirande i Göteborg är alla välkomna.

YLE - 23 dec 15 kl. 12:19

Presidenten önskar God Jul

Republikens president Sauli Niinistö önskar God Jul på sin sida på Facebook. Niinistö poserar på bilden med sin hustru Jenni Haukio. I famnen håller han presidentparets hund.

Helsingborgs Dagblad - 11 dec 12 kl. 10:56

Scorpions önskar God Jul

Det här är det tyska hårdrockbandet Scorpions uppfattning om ett trevligt julkort att skicka till släkt och vänner. En tomte som får två gafflar inkörda i ögonen. God jul, du kommer inte att se något, men en god jul.

BT - 24 jan 13 kl. 00:03

?God jul? fick skolinkvisitionen att rycka ut

Nu går skam på torra land och tomtarna jobbar övertid på loftet. Det har varit skolbarn i kyrkan! Och inte nog med det, de små liven gick därifrån med ett vykort i handen som det stod ?

Kristianstadsbladet - 23 dec 13 kl. 18:08

God jul

Foto: Scanpix
Vi på Kristianstadsbladet önskar er alla en riktigt god jul!
Vill du önska någon en god jul? Skriv i vårt kommentarsfält!.

YA - 24 dec 13 kl. 04:00

God jul

Foto: Scanpix
Vi på Ystads Allehanda önskar er alla en riktigt god jul!
Vill du önska någon en god jul? Skriv i vårt kommentarsfält!.

Trelleborgs Allehanda - 24 dec 13 kl. 04:00

God jul

Foto: Scanpix
Vi på Trelleborgs Allehanda önskar er alla en riktigt god jul!
Vill du önska någon en god jul? Skriv i vårt kommentarsfält!

Uppsalanyheter.se - 24 dec 14 kl. 14:54

God Jul alla läsare

Uppsalanyheter önskar alla läsare en riktigt God Jul med förhoppningar om välmående och en bra dag tillsammans med vänner och familjer. Uppsalanyheter önskar alla läsare en riktigt God Jul med förhoppningar om välmående och en bra dag tillsammans med vänner och familjer.   Vår redaktion kommer endast att vara bemannad sporadiskt under julafton, och om inget speciellt inträffar så återkommer vi igen under juldagen.

Uppsalanyheter.se - 24 dec 15 kl. 04:44

God Jul 2015

God Jul tillönskas alla våra läsare, idag julafton tar vi ett break och är åter tillbaka på juldagen - hoppas att ni alla får en riktigt fin julafton trots att den inte är vit i Uppsala.God Jul tillönskas alla våra läsare, idag julafton tar vi ett break och är åter tillbaka på juldagen - hoppas att ni alla får en riktigt fin julafton trots att den inte är vit i Uppsala..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.