Dagens Media > Ekonomi

Thursday, 28 January, 04:17

Dagens Media - 24 dec 20 kl. 11:09

Martin Hugosson: ”När tidvattnet försvinner ser vi vilka som badat nakna”Nästa år kommer vi att se vilka som har gått stärkta ur lågkonjunkturen, säger Martin Hugosson, vd på Group M..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Hugosson, Martin Hugosson, Group

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Martin, HugossonNär , tidvattnet, försvinner, servi vilka som , badat nakna
Supermiljöbloggen - 29 maj 14 kl. 00:15

Länderna som försvinner när havet stiger

Små östater hamnar under vatten med klimatförändringarna. I Stilla havet ligger ett antal små östater som alla riskerar att gå under om klimatförändringarna fortsätter. Kanske är det till och med redan för sent - de kan vara bortom räddning, eftersom vi redan har släppt ut så mycket koldioxid och jordens temperatur fortsätter att stiga efter själva utsläppen.

BT - 07 nov 12 kl. 10:51

1 550 jobb försvinner på Ericsson

Nästan en tiondel av personalstyrkan berörs när Ericsson ska banta 1 550 tjänster i Sverige.
"Det är naturligtvis ett tungt besked som vi i dag ger våra anställda i Sverige", säger personalchefen Tomas Qvist.
- Det som händer i vår omvärld styr vi inte över.

Uppsalanyheter.se - 15 dec 16 kl. 01:37

Recension: Sofia Karlsson och Martin Hederos spred julvärme

Recension: Förra året gjorde Sofia Karlsson och Martin Hederos en skiva tillsammans "Stjärnenätter" med stämningsfulla julsånger. De besökte Katalin då, med det alldeles nya albumet i bagaget. Nu ett år senare är de tillbaka med samma koncept men friare från skivan och på ett lite annorlunda sätt.

Expressen - 23 nov 13 kl. 20:22

SD-toppen: Hoppas att Björn försvinner

Sverigedemokraternas pressansvarige Martin Kinnunen säger i en hemlig inspelning att han hoppas att SD:s partisekreterare Björn Söder försvinner. Det avslöjar Expo, som lagt ut ljudfilen på sin sajt där Kinnunen uttrycker: – Jag skulle hoppas att Björn försvinner och det skulle jag tro händer..

Expressen Dina Pengar - 16 jun 20 kl. 15:08

Över 4 000 jobb försvinner från Volvo

4 100 tjänstemannajobb försvinner från Volvo-koncernen, enligt ett pressmeddelande.1 250 av jobben finns i Sverige.– Coronapandemin och de globala åtgärderna för att bekämpa denna har lett till en marknadssituation som påverkar vår bransch allvarligt, säger vd Martin Lundstedt i ett uttalande.

SvD - 02 okt 14 kl. 06:43

VW-chefen: Ingen personal försvinner från Scania

Volkswagens högste chef Martin Winterkorn öppnar upp för ytterligare teknikköp mellan MAN och Scania. Förra veckan startades diskussioner om nya plattformar – och han att tycker Volvo XC90 är en bra bil..

Helsingborgs Dagblad - 16 dec 14 kl. 14:48

Platser försvinner från Sundsgårdens folkhögskola

Rektor Martin Nihlgård: "Jag är rädd att eleverna går tillbaka till arbetslöshet"..

Sydsvenskan - 18 okt 15 kl. 16:21

Helheten försvinner i myllret

Ett riktigt originellt inslag i Lunds kördagars program var Stockholmskören Voces Nordicae och dess sceniska föreställning "Öppen planlösning". Programmet gavs två gånger i Magle konserthus under lördagen och fortsatte den imponerande raden av kortare och större framträdanden i staden . Programförklaringen erbjöd nyckeln till det gestaltade förloppet:"om modern kommunikation, härvaro, ensamhet och multitasking".

GöteborgsPosten - 20 sep 17 kl. 18:18

Snart försvinner Göteborgs kanske kändaste röst

Martin Krantz har rösten som alla göteborgare har hört. Dag ut och dag in i sju år har han utropat stationer när vi åker spårvagn - nu ska hans röst bytas ut. – De tyckte att jag lät lagom tyken, lagom göteborgsk, säger han om varför hans röst valdes från början..

Sydsvenskan - 22 jan 15 kl. 10:32

Etikprofessor: Ingen överraskning

Hans de Geer, professor i företagsetik, är inte förvånad över att Sverker Martin-Löf nu lämnar samtliga sina styrelseuppdrag. Tanken var att han skulle avgå först 2016.— Såsom det har utvecklats så är det väl svårt att säga att det kommer som en överraskning, men vi vet fortfarande inte vilka bedömningar som ligger bakom och hur det här hänger ihop.

Helsingborgs Dagblad - 22 jan 15 kl. 10:32

Etikprofessor: Ingen överraskning

Hans de Geer, professor i företagsetik, är inte förvånad över att Sverker Martin-Löf nu lämnar samtliga sina styrelseuppdrag. Tanken var att han skulle avgå först 2016.— Såsom det har utvecklats så är det väl svårt att säga att det kommer som en överraskning, men vi vet fortfarande inte vilka bedömningar som ligger bakom och hur det här hänger ihop.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.