Nerikes Allehanda > Nyheter

Tuesday, 19 January, 22:06

Nerikes Allehanda - 05 dec 20 kl. 23:16

JUST NU: Större polisinsats i Askersund – brytpunkt upprättadEn större polisinsats har pågått på en plats i Örebro län under lördagskvällen. Enligt uppgift....
Läs mer på Nerikes Allehanda
Läs mer om:
JUST NU, Askersund, Örebro

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: JUSTNU Större , polisinsatsi , Askersund, brytpunkt, upprättad
Nerikes Allehanda - 02 maj 14 kl. 05:03

Snodde Löfven sitt tal i Askersund?

Det blåser kallt vid hamnen i Askersund, när första maj-tåget börjar formeras. Fanor vecklas ut. Ett flygbad, med texten till Internationalen på baksidan, delas ut.

PrivataAffärer - 16 mar 20 kl. 13:00

Swedbank: Börsen lyfter när smittan når en brytpunkt

Swedbanks Mattias Isakson, aktiestrateg, och Johanna Högfeldt, investeringsstrateg, skriver på Swedbanks och Sparbankernas placeringsforum Aktiellt, att ”visibiliteten är noll” efter ett mycket starkt år på aktiemarknaderna världen över. Trots att vi ännu inte är igenom årets första kvartal har vi gått från höga värderingar och långsiktig optimism till riskaversion. Det har på kort tid lett till den snabbaste nedgången hittills på flera olika marknader.

SmålandsPosten - 17 sep 13 kl. 00:30

Höjd brytpunkt vinner inte valet

Alliansen har gjort något dumt. Att höstbudgeten skulle innehålla ett femte jobbskatteavdrag för löntagarna, samt sänkt skatt för pensionärerna visste vi. Vad som inte var klart var om regeringen också skulle höja brytpunkten för statlig skatt.

Nerikes Allehanda - 29 okt 13 kl. 08:17

Volleybanan och demokratin i Askersund

Det blir en strandvolleybana vid Estabosjön i Åsbro. Lagom till nästa sommar ska den stå klar. Det sade kommunfullmäktige i Askersund på måndagskvällen.

Alliansfritt Sverige - 09 okt 13 kl. 16:46

Di ironiserar över alliansens siffertrixande om höjd brytpunkt

I sin reformiver och förmåga att komma med nya sprudlande ideér vill regeringen som bekant höja brytpunkten när det gäller den statliga inkomstskatten. I korthet innebär det att gränsen höjs när det kommer till när man ska behöva betala inkomstskatt från nu ca 36 000 kronor till dryga 37 000 kronor. Detta har regeringen kommit fram till ska gynna så många som 1.

Nyan - 13 jun 16 kl. 21:00

Orlando skapar en brytpunkt

Reaktionerna på terrordådet i Orlando visar att även vi i Norden har en lång väg att vandra när det kommer till attityder mot HBTQIA*-personer.

Ytterligare ett terrordåd har drabbat USA. Måndagens uppgifter är att åtminstone 50 personer har skjutits ihjäl på en gayklubb i Orlando, Florida.

Nerikes Allehanda - 04 dec 15 kl. 11:50

Just nu: Strömavbrott i centrala Askersund

Omkring 1300 elkunde i södra delen av Askersund är just nu drabbade av strömavbrott..

Nerikes Allehanda - 06 jun 15 kl. 20:45

Nationaldagen firades i Askersund

I Askersund delades kommunens kulturstipendium och kulturpris ut vid firandet på hembygdsgården. Musikern Lovisa Larsson från Askersund tilldelades priset för hennes mångsidiga musikskapande. UNF Askersund fick kulturpriset bland annat för sitt fleråriga arbete med ungdomsfestivalen och filmskaparen Alf Fransson fick kulturpriset för sina filmer med lokal anknytning.

Uppsalanyheter.se - 31 aug 15 kl. 21:43

Just nu: Kvinna knivhotad på McDonalds

Just nu vid 21:30 pågår en polisinsats vid McDonalds i Salabackar, enligt uppgift ska en yngre kvinna ha blivit knivhotad och polis är på plats för anmälningsupptagningar.Just nu vid 21:30 pågår en polisinsats vid McDonalds i Salabackar, enligt uppgift ska en yngre kvinna ha blivit knivhotad och polis är på plats för anmälningsupptagningar.   Det var vid 21:30 som en yngre kvinna enligt personal på plats ska ha blivit knivhotad.

HBL - 02 feb 14 kl. 00:56

Mannerheimvägen 18: Brytpunkt

I maj fick han pris av svenska Publicistklubben med motiveringen att han är lika med hög kvalitet.
Den här veckan har kulturjournalisten Jan Gradvall fått utstå spott och spe från åtminstone delvis samma kollegor som tidigare hyllat honom. En som skjuter giftpilar i riktning Gradvall är Sydsvenskans kulturprofil Andreas Ekström ( Journalisten.

Nerikes Allehanda - 23 jul 16 kl. 17:29

Två gräsbränder utanför Askersund

(Uppdaterad 17.49) Personal från räddningstjänstens Askersundsstyrka arbetar med att släcka två bränder. En brand av mindre omfattning har brutit ut på väg 49 mellan Olshammar och Askersund i höjd med Åviken.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.