Aftonbladet > Nyheter

Sunday, 24 January, 06:17

Aftonbladet - 05 dec 20 kl. 22:56

”Jag kommer inte rösta igen om man inte utreder fusket först”▸ VALDOSTA. Donald Trump håller sitt första stora massmöte i natt efter valförlusten..
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Valdosta, Trump

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Jag kommer inte rösta, igenom man inte , utreder fusket först
YLE - 19 nov 14 kl. 15:00

Bli motiverad med Steffi

Hon försöker att inte skrika på sina kunder när de inte orkar träna mer, men vill motivera dem så långt det går. Stefanie Hagelstam ger sina bästa träningstips! Hon är personlig tränare, cross fit-tränare, studerande och träningsbloggare.

Supermiljöbloggen - 31 dec 15 kl. 16:25

Supermiljöåret 2015 – hela listan

Parisavtal, dieselfusk och divestera - När Supermiljöbloggen sammanfattar året kan vi konstatera att det har varit ett händelserikt år för miljön och klimatet.  2015 har varit fullt av miljö och klimat. Vi fick ett klimatavtal i Paris, Volkswagen blev påkomna med att utsläppsfuska och allt fler började tala om det omoraliska med att ha sina pengar i fossilbolagen.

Trelleborgs Allehanda - 20 aug 14 kl. 14:15

Grannum riskerar att mista spelarlicensen

Foto: Johan Hoffbrink
Att förre TFF:aren Jason Grannum spelade fotboll med Malmö Boys i lördagens bortamatch mot Lilla Beddinge på Thurevallen – i sin brors namn – kan stå honom riktigt dyrt. I värsta fall riskerar han att mista spelarlicensen och det skulle omöjliggöra spel med FC Helsingör i den danska andraligan.
I lördags blev många på Thurevallen paffa när förra årets TFF-spelare Jason Grannum spelade för Malmö Boys i division sju-matchen mot Lilla Beddinge.

Kristianstadsbladet - 14 feb 13 kl. 04:04

Non-food i Icas frysdisk

När Hakon Invest köper holländska Aholds andel i Ica för 20 miljarder kronor och döper om koncernen till Ica-gruppen, skapas en börsnoterad detaljhandelsjätte med en omsättning på 100 miljarder kronor.
Ica-gruppen omfattar dagligvaror, bank, fastigheter och ?non-food?.

Ekonomistas - 08 jan 19 kl. 14:56

Onyanserad kritik av Handelshögskolan

Det har förmodligen undgått få att företagsekonomen Mikael Holmqvist författat en tegelsten om Handelshögskolan i Stockholm. Till stora delar är boken en redogörelse för hur skolan styrs, finansieras och hur utbildningen och studentkårens verksamhet bedrivs. Boken är därmed på sätt och vis en berättelse om framgångssagan Handelshögskolan, men framförallt driver Holmqvist en rad kritiska teser.

YLE - 07 okt 15 kl. 16:42

Volkswagen – en biljätte på drift

Få vet i det här skedet vad som egentligen borde göras. Ingen vet heller med säkerhet hur mycket fusket med dieselbilarna i slutändan kommer att kosta. Företagsledningen lovar att de anställda får behålla sina jobb och talar om investeringsstopp och strukturreformer.

Alliansfritt Sverige - 18 feb 14 kl. 20:15

Hanne Kjöller sprider myter för 10 000 gången

Hanne Kjöller, till vardags ledarskribent på Dagens nyheter och numera ökänd för att ha skrivit boken "En halv sanning är också en lögn" och själv byggt sin karriär på halvsanningar, därav denna lista bland annat -  är i farten igen. Den här gången, vilket hon gjort tidigare, ger hon sig på trygghetssystemen. Hon kallar dem bidrag, både sjukförsäkringen och arbetslöshetsförsäkringen är ett "bidrag" i hennes värld.

Kristianstadsbladet - 27 feb 14 kl. 15:17

Nya regler införs efter röstfusk

Foto: FREDRIK SANDBERG / TT
SVT ändrar reglerna i Melodifestivalen efter uppgifterna om fusk med hjälp av datoriserade röstningsrobotar.Nu blir fusket förbjudet. - Gör man det blir man diskvalificerad, säger Maria Ilstedt, projektledare på SVT.

BT - 07 dec 13 kl. 00:30

Vilka värderingar gäller?

År 1993 röstade riksdagen igenom dåvarande socialminister Bengt Westerbergs LSS-reform, lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade. Det var stort. Lagen skulle ge människor med funktionshinder ökad makt över sitt eget liv, bland annat genom rätt till personliga assistenter.

BT - 17 apr 14 kl. 00:30

Dags att göra rent hus

I veckan har BT på nyhetsplats berättat om hur Borås stads centrala IT-avdelning under flera års tid köpt varor och tjänster utan upphandling. – Jag känner att vi måste göra en ny djupdykning på det här området, var första revisorsgruppens ordförande Nils-Gunnar Blancs kommentar efteråt. Djupdykning räcker inte.

SVT Debatt - 10 jan 14 kl. 15:45

Fifflande taxikollegor och snåla hipsters

SKATTEFUSK Taxibranschen plågas av mygel och fusk. Skatteverket och polisen måste agera mot fifflet, samtidigt som kunderna måste ta ett större ansvar. Taxichaufförer måste sluta mygla och du som åker taxi måste sluta vara snål, skriver f d taxichauffören Carl-Magnus Helgegren.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.