DI > Ekonomi

Thursday, 21 January, 05:31

DI - 05 dec 20 kl. 19:28

Brexitförhandlingarna återupptas under söndagen
Läs mer på DI

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Brexitförhandlingarna, återupptasunder söndagen
DI - 17 nov 17 kl. 14:09

Fortsatt dödläge i brexitförhandlingarna

Inget har hänt under den första av de två veckorna EU:s chefsförhandlare Michel Barnier gav Storbritannien att komma med eftergifter i brexitförhandlingarna. Men de kommande två veckorna blir avgörande om EU-toppmötet den 14-15 december ska kunna ge klartecken för att starta fas två av förhandlingarna om den framtida relationen..

Expressen - 04 dec 17 kl. 17:11

Brexitförhandlingarna har brakat samman

Brexitförhandlingarna har brakat samman. Uppgörelsen om Irlands gränser spricker. – Storbritannien har misslyckats att nå en överenskommelse med EU för att gå vidare till nästa steg av Brexiförhandlingarna, säger Theresa May, rapporterar BBC.

Affärsvärlden - 29 maj 17 kl. 16:44

Theresa May: Då startar brexitförhandlingarna

Brexitförhandlingarna kommer inte försenas av parlamentsvalet i Storbritannien den 8 juni, utan kommer gå av stapeln 11 dagar senare. Det sade Theresa May på måndagen, enligt Reuters..

SR - 04 dec 17 kl. 16:55

Pressträff om Brexitförhandlingarna

När det gäller Brexitförhandlingarna i Bryssel ska Storbritanniens premiärminister Theresa May och EU-kommissionens ordförande Jean-Claude Juncker inom kort att hålla en pressträff efter sin arbetslunch, uppger EU-kommissionen i ett uttalande..

DI - 14 maj 18 kl. 19:10

Minister: Inga framsteg i brexitförhandlingarna

Brexitförhandlingarna har knappt gjort några framsteg alls sedan i mars. Tiden håller på att rinna ut. Det sade Bulgariens utrikesminister och vice premiärminister Ekaterina Zaharieva vid en presskonferens på måndagen efter EU-ministrarnas möte, där hon satt ordförande..

DN - 20 jul 18 kl. 20:21

Gränsfrågan på Irland fortsätter grusa Brexitförhandlingarna

Premiärminister Theresa May kräver att övriga EU-länder ändrar sin syn i gränsfrågan på Irland för att komma framåt i Brexitförhandlingarna. Båda parter bedyrar att gränsen ska vara öppen efter brittiska EU-utträdet..

DI - 04 okt 18 kl. 14:59

Tusk: Dags att sätta fart på brexitförhandlingarna

Nu när det brittiska konservativa partiets kongress är över är det dags att komma igång med arbetet i Brexitförhandlingarna..

DI - 11 okt 18 kl. 13:12

Ingen "avgörande framgång" i brexitförhandlingarna enligt Barnier

Det stämmer inte att EU:s chefsförhandlare Michel Barnier anser att "avgörande framgång" i brexitförhandlingarna är inom räckhåll vilket lyfte det brittiska pundet på onsdagen. Tolken översatte enligt uppgift hans tal fel..

DI - 12 nov 18 kl. 13:10

"Viktig vecka i brexitförhandlingarna"

Denna vecka är en mycket viktig vecka för brexitförhandlingarna..

DI - 20 nov 18 kl. 12:58

EU försöker lösa Spaniens Gibraltar-invändningar i brexitförhandlingarna

EU-kommissionen arbetar på att lösa Spaniens invändningar mot brexitförhandlingarna om Gibraltar. Det sade kommissionens chefstalesman Margaritis Schinas vid en pressbriefing på tisdagen..

Sydsvenskan - 06 mar 19 kl. 03:23

Asien sneglar på brexitförhandlingarna

Tokyobörsen gick ner när vid öppning på onsdagsmorgonen. Med ena ögat på brexitförhandlingarna och det andra på växelkursen mellan dollarn och yenen var handeln försiktig. Nikkei-index föll med 0,3 procent medan det bredare Topixindex backade med 0,2 pr.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.