Dalarnas tidningar > Nyheter

Wednesday, 27 January, 21:01

Dalarnas tidningar - 05 dec 20 kl. 09:10

Misshandlade man och kvinna – döms till samhällstjänst och skadeståndVisserligen hamnade det samlade straffvärdet på fängelsenivå. Men Falu tingsrätt valde ändå i sin....
Läs mer på Dalarnas tidningar
Läs mer om:
Falu

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Misshandlademan och , kvinna, dömstill , samhällstjänstoch , skadestånd
Nyhetskanalen - 08 jun 12 kl. 17:01

Kvinna får samhällstjänst för tre bombhot

En 36-årig kvinna döms till samhällstjänst i 80 timmar för att vid tre tillfällen ha bombhotat sparbanken i Sölvesborg förra sommaren. Hon ringde och sade att det fanns en bomb i lokalerna, rapporterar Sveriges Radio Blekinge.Blekinge tingsrätt fäller henne efter att bland annat ha hört inspelningarna av hoten.

YLE - 18 maj 17 kl. 05:48

Restaurangtjuv i Ekenäs dömd till samhällstjänst

Den man som bröt sig in i restaurangen Bossanova Steak House i Ekenäs i juli 2015 har dömts av Västra Nylands tingsrätt. Mannen döms till samhällstjänst i stället för fängelse. Den 19 juli 2105 utsattes restaurang Bossanova Steak House i Ekenäs för inbrott.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Åt knarksvamp och misshandlade kvinna – skyller på ängelFick samhällstjänst för 250 knarksvampar

TOMELILLA. En yngre kvinna lärde känna en man i 40-årsåldern när hon sökte andlig rådgivning hos honom, skriver P4 Kristianstad. De kom senare också att inleda en relation.

BT - 23 nov 15 kl. 15:56

Samhällstjänst efter mellokväll

En kväll framför melodifestivalen slutade med att en kvinna i 40-årsåldern misshandlade sin sambo. Nu döms hon till 100 timmars samhällstjänst..

Skånskan - 05 mar 18 kl. 06:00

Samhällstjänst för hedersrelaterat våld

eslöv Svartsjuka, otrohet, svart magi, bombhot och hedersrelaterat våld. Det är några av ingredienserna i ett komplicerat åtal som Lunds tingsrätt tagit ställning till. ERWP.

Barometern - 01 apr 14 kl. 11:33

Samhällstjänst för knytnävslag i ansiktet

En man misshandlades, slog huvudet i gatan och förlorade sedan medvetandet. Kalmar tingsrätt dömer nu en man i 25-årsåldern till villkorlig dom och samhällstjänst. Händelsen inträffade i Oskarshamn under hösten 2013.

BT - 14 okt 14 kl. 11:37

Skallade man på nyårsfest - döms till samhällstjänst

En man från Borås i 30-årsåldern döms till skadestånd och 50 timmars samhällstjänst för att ha skallat en annan man på en nyårsfest. En konflikt uppstod mellan männen i dörren till den lokal där nyårsfesten hölls. Diskussionen övergick snart i slagsmål och slutade med att mannen i 30-årsåldern skallade den andre mannen, vilket orsakade en blödning i munnen, tandskada, sårskada på överläppen och smärta.

YLE - 13 jan 16 kl. 14:57

Samhällstjänst för sprängämnesbrott

En man i Jakobstad dömdes på onsdagen i Österbottens tingsrätt till 40 dagars samhällstjänst för sprängämnesbrott. Åklagaren krävde fängelsestraff för en man som innehade sprängämnen och enligt åklagaren hade hotat en kvinna med en bomb. Det var 2013 som mannen ska ha hotat kvinnan i samband med att hon gjort en anmälan till polisen om en misshandel.

YLE - 13 apr 17 kl. 16:41

Villkorligt och samhällstjänst för en grupp män som misshandlade ensam asylsökande

Tingsrätten i Norra Savolax har dömt en grupp män som i höstas frihetsberövade och misshandlade en asylsökande i Siilinjärvi strax norr om Kuopio. Enligt domen tvingade männen den asylsökande in i en skåpbil och förde honom till ett grustag utanför centrum av Siilinjärvi. Väl framme misshandlades 40-åringen bland annat med sparkar och han lämnades kvar på platsen.

YA - 13 dec 13 kl. 14:45

Samhällstjänst efter utspårad grillfest


Grillkvällen inleddes gemytligt men under kvällen spårade något ut. I torsdags dömdes en man i 20-årsåldern till 50 timmars samhällstjänst för misshandel. Det var en försommarkväll i juni som fyra vänner, en man och tre kvinnor, samlades för att äta och dricka gott.

Barometern - 04 mar 14 kl. 11:55

Samhällstjänst för pistolhot mot poliser

Skyddstillsyn med samhällstjänst blir straffet för den kvinna som riktade en pistol mot tre poliser som kom till hennes bostad. Kvinnan döms för hot mot tjänsteman. Händelsen inträffade våren 2013.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.