Vestmanlands Läns Tidning > Nyheter

Wednesday, 27 January, 20:38

Vestmanlands Läns Tidning - 05 dec 20 kl. 09:05

Debatt: När döden blir ännu svårareAndelen personer som avlider utan att ha någon vid sin sida har ökat. Bland de som avlider i....
Läs mer på Vestmanlands Läns Tidning

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: DebattNär , dödenblir , ännu, svårare
DN - 02 dec 13 kl. 15:52

”Gör inte omställningen från fossilsamhället ännu svårare”

Klimatförnekarnas tid är ute. De kan inte motsäga den globala uppvärmningen med vetenskapliga argument, och då måste de ta till närmast paranoida argument, vilket artikeln av Karlsson, Nordangård och Radetzki på DN Debatt den 2/12 är ett exempel på, skriver docenten och läkaren Gösta Alfvén..

Vestmanlands Läns Tidning - 17 feb 20 kl. 06:52

Debatt: Egenregin och privata utförare granskas på samma sätt

Replik. Anna Nordin (M) påstår i en replik till signaturen EL, VLT den 12 februari, "Äldrenämnden....

SVT Debatt - 04 sep 13 kl. 05:43

Vill ni prata framtid? Prata om Sveriges och USA:s lärare

OBAMA I SVERIGE ”Om du vill spela en avgörande roll, bli lärare” har Barack Obama sagt. Men läraryrket ska inte behöva vara en ekonomisk uppoffring ? fler och mer kompetenta lärare får vi via höjda lärarlöner.

SVT Debatt - 23 okt 13 kl. 15:08

Älgdöden i Sverige borde vara ett nationellt intresse

ÄLGDÖDEN I Sverige och i Nordamerika kommer allt fler larm om plötslig älgdöd. För att kunna hantera larmen och försöka kartlägga orsakerna till den plötsliga massdöden måste vi ha en övervakning som löpande samlar in vad som är normalt eller onormalt hos djuren, i miljön och av det som djuren äter. Älgen är viktig för Sverige och deras hälsa borde vara av nationellt intresse, skriver Carl-Gustaf Thulin, Göran Ericsson och Göran Ståhl, Sveriges lantbruksuniversitet, inför en internationell älgkonferens som inleds i Uppsala idag.

SVT Debatt - 09 apr 14 kl. 14:46

Manliga förskolelärare är viktiga förebilder

MÄN I FÖRSKOLAN Jag förstår att fallet med den 21-åriga häktade förskolläraren får många föräldrar att känna oro. Men vi kan inte sluta ha manliga förskolelärare. Med mångfald i personalen kan barnen hitta trygga och bra vuxna förebilder.

YLE - 18 sep 12 kl. 04:32

Het debatt att vänta om budgetpropositionen

Riksdagen inleder i dag sin remissdebatt om regeringens budgetproposition för 2013. Den ekonomiska situationen är svår och regeringen bjuder på många skattehöjningar och nedskärningar. Den stora principiella frågan som politikerna kommer att gräla om är huruvida regeringen slår ett slag för rättvisa och ansvarstagande eller om budgetpropositionen de facto bara försätter Finland i en ännu svårare situation då tillväxten stannar och framtidstron tryter.

YLE - 18 sep 12 kl. 10:48

Het debatt om budgetpropositionen väntas

Riksdagen inleder i dag sin remissdebatt om regeringens budgetproposition för 2013. Den ekonomiska situationen är svår och regeringen bjuder på många skattehöjningar och nedskärningar. Den stora principiella frågan som politikerna kommer att gräla om är huruvida regeringen slår ett slag för rättvisa och ansvarstagande eller om budgetpropositionen de facto bara försätter Finland i en ännu svårare situation då tillväxten stannar och framtidstron tryter.

SVT Debatt - 20 sep 13 kl. 13:23

Våra abortbilder visar den sanning vården döljer

ABORTER I utvecklade länder ger vårdpersonal sina patienter relevant medicinsk information ? även om patienten inte vill höra den. Samma sak borde gälla för abort.

SVT Debatt - 16 jan 14 kl. 15:29

Trailer Debatt 16/1: Fittstim och tågproblematiken

Inför kvällens SVT Debatt: Har feminismen spårat ur? Den frågan ställdes i ett pressmeddelande inför Belinda Olsson nya program Fittstim – min kamp, som sänds timmen innan kvällens debatt. Ikväll kommer Gudrun Schyman, Ebba Witt-Brattström, Isabelle Ståhl, Helene Bergman och Belinda Olsson och ska debattera hur dagens feminism mår.

SVT Debatt - 27 feb 14 kl. 14:41

Debatt 27/2: Kulturstöd, sexköp bland unga – och ljuger Jimmie Åkesson?

I KVÄLLENS SVT DEBATT:  I söndags berättade Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson i SVT:s program ”Nyfiken på partiledaren” hur invandrargäng i Sölvesborg format hans syn på invandring. Men stämmer Åkessons påståenden? Klasskamrater och lärare menar att han har fel, det fanns helt enkelt inga invandrargäng i Sölvesborg på den tiden.

SVT Debatt - 17 jan 14 kl. 13:37

Debatt 16/1: Fittstim och tågproblemen

Har feminismen spårat ur? Den frågan ställdes i ett pressmeddelande inför Belinda Olsson nya program Fittstim – min kamp, som sändes timmen innan Debatt. I debatten deltar Gudrun Schyman, Ebba Witt-Brattström, Isabelle Ståhl, Helene Bergman och Belinda Olsson och ska debattera hur dagens feminism mår.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.