DI > Ekonomi

Thursday, 21 January, 09:53

DI - 05 dec 20 kl. 07:51

Analytikern: Därför kommer kursrusaren fortsätta lyfta – “växer på bra”
Läs mer på DI

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: AnalytikernDärför kommer , kursrusaren, fortsätta, lyfta, växer, bra
Kristianstadsbladet - 01 dec 12 kl. 07:00

"Vi vill fortsätta lyfta fram det kyrkomusikaliska arvet"

Foto: Bosse Nilsson
Flera läsare har reagerat på fredagens krönika (30/11) av kulturredaktör Sune Johannesson om oron kring av att den stolta musiktraditionen i Trefaldighetskyrkan nu ska tystna. Idag publicerar vi kyrkoherde Louise Nymans replik.
Käre Sune!

Affärsvärlden - 07 apr 16 kl. 15:05

Handlare: Blankade aktier som kan fortsätta lyfta

Några av Wall Streets mest blankade aktier kan fortsätta upp. Det spår några aktiehandlare i CNBC-programmet Fast Money..

YLE - 16 nov 16 kl. 17:08

Kritiserad kampanj om likgiltiga mammor vid bildskärmar får fortsätta

Helsingfors stads nya kampanj som jämför likgiltighet med familjevåld väckte debatt också i fullmäktigesalen på onsdag kväll. Socialverkets besked är ändå att kampanjen fortsätter. Kampanjen och uppståndelsen som uppstått kring den blev det enda ämne som behandlades på Helsingfors fullmäktiges frågetimme på onsdag.

YLE - 25 jan 17 kl. 10:23

Risikko: Superpuman ska fortsätta rädda från Åbo dygnet runt

De nattliga utryckningarna med gränsbevakningens räddningshelikoptrar ska fortsätta från Åbo, också i dåligt väder. Det lovar inrikesminister Paula Risikko (Saml) på onsdagens besök i Åbo. I samma andetag konstaterar hon att gränsbevakningshelikoptrarnas uppgift är att bevaka landets gränser, inte att sköta akuta sjuktransporter.

DI - 08 aug 18 kl. 07:04

Goda tider för börsens oljebolag – och analytikern tror att det ska fortsätta

Oljebolagen går som välsmorda motorer på Stockholmsbörsen på grund av det höga oljepriset. Flera aktier har ökat med mer än 50 procent i år.   SEB Markets råvaruanalytiker Bjarne Schieldrop tror att de goda tiderna för oljeaktier som investering ska fortsätta.

Skånskan - 05 jan 19 kl. 05:00

Utvecklingen ska fortsätta

SVEDALA Fler trygghetsboenden samt små och billigare bostäder, en tydligare partipolitisk profilering liksom en satsning på miljö- och hållbarhetsfrågor.
Det är något av det som står på Linda Allansson Westers (M) agenda när hon nu går in i en tredje mandatperiod som kommunstyrelsens ordförande i Svedala kommun.– För ett år sedan tog jag ett samtal med mig själv och kände då starkt att jag vill fortsätta vara till Moderaternas förfogande en mandatperiod till.

YLE - 22 jun 17 kl. 14:18

Skärgården får fortsätta lobba hårt trots gediget skärgårdsprogram

Statens skärgårdsdelegation överlämnande på torsdagen det Skärgårdspolitiska programmet 2017-19 till jord- och skogsbruksminister Jari Leppä i riksdagen. Riksdagsledamot Stefan Wallin, SFP, som också är medlem i delegationen var närvarande vid överräckningen. Stefan Wallin är nöjd med skärgårdsprogrammet och ser mycket potential för regionen.

Skånskan - 13 mar 20 kl. 05:00

Oklart om Öppen arena ska fortsätta ordnas

Skurup Mellan 70 och 80 ungdomar har besökt Öppen arena i Skurup på lördagskvällarna den här omgången.
Men det är oklart om det blir någon fortsättning av arrangemanget.
– Det finns inga pengar i budgeten till detta, säger Tobias Embretsen, chef för fritidsgårdarna.

Kristianstadsbladet - 07 aug 14 kl. 08:05

Låt landsbygden fortsätta leverera fossilfritt


På Centerpartiets valkonvent 8-9 augusti kommer Annie Lööf att lyfta fram hjältar inom det fossilfria jordbruket. Men att skapa ett hållbart jordbruk eller hållbara transporter handlar inte om hjältesagor utan om verklighet.Att göra oss oberoende av fossil olja handlar inte om att ge goda exempel en klapp på axeln, utan om att konkret ge goda villkor åt dem som tillverkar och använder förnybara bränslen.

SVT - 04 feb 19 kl. 07:10

Brady historisk – vill nu fortsätta

New England Patriots vann Super Bowl efter att ha besegrade Los Angeles Rams med poängfattiga 13–3 i natt. Quarterbacken Tom Brady, 41 fick därmed lyfta segerbucklan för sjätte gången och lovar nu att fortsätta. – Titta på det här.

Magazin24 - 04 mar 13 kl. 21:25

Ingen tränare är klar men Köping HC vill fortsätta satsa

Köping Hockey har inte hittat någon tränare ännu men Mikael Hellström fortsätter som assisterande tränare, meddelar Köping Hockeys ordförande Anders Nygren, när Magazin24.se kontaktade honom på måndagen för att kolla av läget i Köping Hockey. ?

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.