Corren > Nyheter

Monday, 18 January, 12:30

Corren - 04 dec 20 kl. 21:00

ÅFF-tränaren om framtiden: "Båda är positivt inställda"En match kvar av säsongen – och mycket talar för att Jesper Ny blir kvar som tränare i Åtvidabergs FF. "Båda parter är positivt inställda", säger han..
Läs mer på Corren
Läs mer om:
ÅFF, Jesper Ny, Åtvidabergs FF

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: ÅFF-tränarenom , framtiden, Bådaär , positivt, inställda
Trelleborgs Allehanda - 05 nov 12 kl. 10:14

Anders Grimberg i möte om framtiden

En tuff säsong fick värsta tänkbara slut. Tränaren Anders Grimberg har kontrakt med TFF året ut och kan tänka sig att stanna längre.? Det får vi se om några veckor, säger han.

YLE - 12 nov 14 kl. 16:43

Göran Stubb: CHL enbart positivt

Det är helt naturligt att en ny liga känns främmande för publiken, anser Göran Stubb. Han tror att Champions Hockey League kommer att locka folk i framtiden. - Det är självklart att det här är någonting nytt och det tar tid innan den stora publiken fattar att det här är ett ganska intressant upplägg, säger Göran Stubb som NHL:s europeiska chefsscout.

YLE - 16 okt 12 kl. 04:58

Besluten ogjorda, framtiden oviss i Sjundeå

I Sjundeå ser man med oro på framtiden, eftersom alla beslut om vad som skall ske med Sjundeå är ogjorda. - I Sjundeå har det gått bra ända tills för två år sedan när ''klubbekriget'' började, säger Carl-Johan Grönberg, sjunde generationens jordbrukare på Mörsbacka gård. Det är det ekonomiska som är orsaken, Sjundeå borde i det stora hela klara sig bra, men sjukvården och en åldrande befolkning tär på resurserna.

YLE - 05 okt 14 kl. 05:57

Finns det fotografier i framtiden?

Finns det en efterfrågan på fotografier också i framtiden, och hur ser bildjournalistikens framtid ut? Det här diskuterades på ett seminarium som Fimage ordnade. Åsikterna varierar beroende på perspektiv och vilken lins man tittar genom.

YLE - 07 jan 15 kl. 17:50

Sega bönder tror på framtiden – trots dystra tider

Det finns en stor oro bland lantbrukare i Finland. Spannmålspriserna är ”bedrövliga” och dessutom skjuts stödutbetalningar upp. Men man orkar ändå tro på en ljusare morgondag.

YLE - 07 jan 15 kl. 17:50

Bönder tror på framtiden – trots dystra tider

Det finns en stor oro bland lantbrukare i Finland. Spannmålspriserna är ”bedrövliga” och dessutom skjuts stödutbetalningar upp. Men man orkar ändå tro på en ljusare morgondag.

Skånskan - 15 aug 18 kl. 14:00

”Trygghetsboenden är framtiden”

Hörby Två nya typer av trygghetsboenden. Det vill socialnämndens ordförande Hans Frank (L) att det byggs i Hörby – ett biståndsbedömt dit ensamma äldre kan flytta och ett för vem som helst över 55 år.I april nästa år börjar en ny lag gälla om så kallat biståndsbedömt trygghetsboende.

YLE - 10 dec 14 kl. 04:55

Framtiden viktigare i politiken

Åk slalom mellan problemen. Dysterkvist är inget framtidskoncept. Det kunde vara några recept för Finland att klara vägen till framtiden.

Dagen - 20 maj 11 kl. 03:00

Succé för marschen men framtiden ser osäker ut

Jesusmanifestationen har på några få år etablerat sig som en institution i stora delar av svensk kristenhet. En framgångsaga. Men det finns delade meningar om vilken väg man ska gå i framtiden.

Sydsvenskan - 27 dec 11 kl. 00:01

I väntan på framtiden

Eftersom det här är den sista krönikan jag skriver under vinjetten "I Brännpunkten" ligger det nära till hands att göra något slags tillbakablick.
Första gången jag skrev på dessa sidor var 2001, då tidningen fortfarande gavs ut i så kallat fullformat. Men man hade förstått att tabloidisering var ?

Dagens PS - 18 okt 16 kl. 07:59

Positivt tänk kan göra dig lat

Det skriver BBC i en artikel under kategorin psykologi och resonemanget går så klart på tvärs med mantrat att du som företagare alltid ska tänka positivt. BBC ventilerar huruvida det invanda beteendet med ett positivt tankesätt är sunt för företagandet med en entreprenör som är verksam i Danmark. Michael Stausholm, som han heter, drog för ungefär femton år sedan i gång ett företag med en partner som målade allt i skimrande ljusa färger.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.