DI > Ekonomi

Thursday, 28 January, 12:49

DI - 04 dec 20 kl. 20:43

Bayn Group fullföljer förvärv av polskt bolag
Läs mer på DI
Läs mer om:
Group

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bayn, Group, fullföljer, förvärvav , polskt, bolag
SvD - 29 jul 14 kl. 21:30

North Investment Group fullföljer uppköpserbjudande

North Investment Group fullföljer sitt offentliga uppköpserbjudande till aktieägarna och konvertibelinnehavarna i ACAP Invest. Samtidigt förlängs acceptfristen med fyra veckor, till och med den 26augusti 2014..

SvD - 29 jul 14 kl. 21:30

Acap invest: north inv fullfÖljer bud, fÖrlÄnger acceptfrist

North Investment Group fullföljer sitt offentliga uppköpserbjudande till aktieägarna och konvertibelinnehavarna i ACAP Invest. Samtidigt förlängs acceptfristen med fyra veckor, till och med den 26augusti 2014..

UT - 05 nov 14 kl. 14:13

Många Tranemoelever fullföljer gymnasiet

Gymnasieskolan i Tranemo kommun är bäst i Sverige på att få eleverna att fullfölja sina studier. Det stod klart när SKL, Sveriges kommuner och landsting, i dag presenterade sina så kallade öppna jämförelser. När SKL lade fram resultatet av sin jämförelse av Sveriges gymnasieskolor under en konferens i Göteborg på onsdagen lyftes Tranemo kommun fram som ett gott exempel.

YLE - 12 okt 16 kl. 05:18

Andelen som fullföljer värnplikten sjunker stadigt

Andelen som fullföljer värnplikten sjunker stadigt. Av de som i somras inledde sin militärtjänstgöring vid Nylands brigad har runt 13 procent avbrutit sin tjänstgöring hittills. Christoffer Törnroos valde civiltjänsten efter 40 dagar på brigaden.

E24 - 29 jan 16 kl. 08:30

Randstad fullföljer bud på Proffice

Randstad fullföljer sitt bud på Proffice. Erbjudandet har accepterats i sådan utsträckning att Randstad efter fullföljandet kommer att inneha cirka 97,3 procent av utestående aktier i Proffice, motsvarande cirka 97,9 procent av rösterna. Det framgår av ett pressmeddelande..

Realtid - 03 okt 17 kl. 08:50

Eniro fullföljer utbyteserbjudandet

Eniro meddelar att bolaget fullföljer utbyteserbjudandena trots att man inte erhållit 95 procent acceptans. Bankerna avgör dock om Eniro kan fullfölja erbjudandena eller om bolaget ska ansöka om företagsrekonstruktion..

Nyan - 21 apr 16 kl. 09:01

Rettig group säljer Bore till Hoolland

Rettig Group säljer Bore till holländska rederiet Spliethoff. Det skriver bolaget i ett pressmeddelande i dag.

I och med försäljningen övergår hela Bores affärsverksamhet övergår till Spliethoff, inklusive hela Bores personal, hela Bores flotta på nio RoRo-fartyg och Bores starka varumärke.

Kristianstadsbladet - 15 jan 19 kl. 20:40

Ola Lindgren slutar – men fullföljer sitt kontrakt

Ola Lindgren slutar som tränare i IFK Kristianstad men fullföljer sitt kontrakt och blir därmed kvar som huvudtränare säsongen ut. – N-u är vi överens och då väljer vi också att berätta att Ola slutar efter den här säsongen, säger IFK:s ordförande Johan Cosmo efter tisdagens möte..

DI - 25 feb 14 kl. 06:20

SAS fullföljer emission av preferensaktier

SAS fullföljer sitt utökade erbjudande om att teckna preferensaktier i bolaget och ger därför ut 7 miljoner preferensaktier till en teckningskurs om 500 kronor per aktie, vilket tillför SAS totalt 3,5 miljarder före emissionskostnader. Det framgår av ett pressmeddelande..

Affärsvärlden - 25 feb 14 kl. 07:26

SAS fullföljer emission av preferensaktier

SAS fullföljer sitt utökade erbjudande om att teckna preferensaktier i bolaget och ger därför ut 7 miljoner preferensaktier till en teckningskurs om 500 kronor per aktie, vilket tillför SAS totalt 3,5 miljarder före emissionskostnader..

Affärsvärlden - 17 mar 14 kl. 08:21

Probi: Symrise fullföljer bud

Symrise fullföljer sitt budpliktsbud till aktieägarna i probiotikabolaget Probi och äger nu enligt ett pressmeddelande 46,6 procent av samtliga aktier..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.