DI > Ekonomi

Monday, 25 January, 06:06

DI - 04 dec 20 kl. 19:56

Blackrock säljer aktier i AB Volvo – har nu under 5 procent
Läs mer på DI
Läs mer om:
AB Volvo

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Blackrock, säljer, aktieri AB , Volvohar nu under , 5 procent
PrivataAffärer - 01 jul 20 kl. 13:00

Blackrock överviktar europeiska aktier

Just nu omformas ”investeringslandskapet” i grunden. Covid-19 driver upp hastigheten i hur strukturella trender förändras. Det gäller först och främst globaliseringen och makropolitiken, men också trender som hållbarhet och ojämlikhet.

PrivataAffärer - 28 jul 20 kl. 14:19

Blackrock lyfter europeiska aktier till övervikt

Läs också: Europeiska aktier kan gynnas av EU:s räddningspaket Det framgår av en veckokommentar där Blackrock lägger fram sin taktiska allokeringssyn med sex till tolv månaders horisont. ”Regionen är exponerad mot en cyklisk uppsida i takt med att ekonomin återstartas, mot bakgrund av solida statliga hälsoåtgärder och en uppiggande policyrespons”, motiverar Blackrock

DI - 04 apr 17 kl. 17:01

Blackrock säljer i Castellum

Amerikanska fondjätten Blackrock har sålt aktier i fastighetsbolaget Castellum..

DI - 13 jul 20 kl. 13:33

Blackrock flaggar upp i Volvo

Fondjätten Blackrock har den 9 juli ökat innehavet i Volvo till 4,8 procent av aktiekapitalet och 1,6 procent av rösterna..

Affärsvärlden - 22 jul 13 kl. 15:02

Blackrock: Föredrar aktier trots ökad volatilitet

Satsa på aktier före obligationer men var förberedd på högre volatilitet. Många obligationer ser fortfarande dyra och riskabla ut. Det är några av huvudbudskapen i den halvårsprognos som BII (Blackrock Investment Institute) publicerat på måndagen..

Affärsvärlden - 06 apr 16 kl. 14:46

Blackrock tror på aktier

Kapitalförvaltningsjätten Blackrock, som är en av världens största kapitalförvaltare, kommer att övervikta amerikanska och europeiska aktier samt europeiska krediter under det andra kvartalet..

Realtid - 05 aug 14 kl. 09:06

Blackrock säljer till oljefonden

Förvaltaren säljer Paris-fastighet..

PrivataAffärer - 02 okt 18 kl. 17:30

Blackrock: Tillväxtmarknader lockar under fjärde kvartalet

Chefsstrategen talar om en fortsatt ekonomisk osäkerhet, delvis relaterad till handel, samt gradvisa räntehöjningar från FED, som ger åtstramande effekter på den globala ekonomin. Trots detta väljer Blackrock att lyfta fram tillväxtmarknader som ett intressant investeringstema i det fjärde kvartalet, tillsammans med amerikanska aktier samt företagsobligationer inom investment-grade. Blackrock tror att investerare den kommande tiden kommer sträva efter att ha motståndskraftiga portföljer där man fortfarande tar risk, men där risken väljs selektivt inom de områden man är mest övertygad om kommer ge betalt.

Affärsvärlden - 18 apr 11 kl. 10:26

Den hemlige ägaren av svenska aktier

Stockholmsbörsens utlandsägande har ökar och är nu uppe i 37 procent. Största utlandsfond är Blackrock som äger aktier för cirka 50 miljarder kronor i ett 40-tal svenska bolag. Största investering är 100 miljoner aktier i ett enskilt bolag..

Realtid - 24 nov 15 kl. 16:47

Blackrock säljer storportfölj

Innehåller PE-fonder..

PrivataAffärer - 28 maj 20 kl. 04:00

Överviktar amerikanska och asiatiska aktier

Den amerikanska fond- och kapitalförvaltaren Blackrock förhåller sig neutral till globala aktier, eftersom den globala ekonomin nästan avstannat i försöken att begränsa coronavirusets spridning. Övriga tillgångsklasser som också sätts till neutral är krediter, statsobligationer och cash. Det framgår av den senaste marknadskommentaren från bolaget.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.