Expressen > Nyheter

Thursday, 21 January, 22:41

Expressen - 04 dec 20 kl. 18:16

Greta Thunberg: ”Det ger mig mest hopp”Coronapandemin slog till hårt mot klimatrörelsen. Men en hoppfull Greta Thunberg ser framåt trots ett dystert klimatår 2020. – Det som ger mig mest hopp är möjligheterna som finns i demokrati och folkbildning, potentialen i när folk väl blir medvetna. Det är där hoppet ligger, säger Greta Thunberg till SvD. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Thunberg, Greta Thunberg, SvD

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Greta, ThunbergDet ger mig , mest, hopp
SVT - 17 aug 20 kl. 11:51

Greta Thunberg mest populära sommarvärden

Årets mest lyssnade sommarvärd, både i radiosändning och i podd, är klimataktivisten Greta Thunberg. Mest spelade artister i programmen blev Laleh och Beatles..

Dagens PS - 11 dec 19 kl. 15:51

Time utser Greta Thunberg till årets person

Den svenska miljöaktivisten Greta Thunberg lägger ännu en tung utmärkelse till sin lista. Time Magazine utser henne till årets person i världen. Den prestigefyllda utnämningen ges varje år till den person eller organisation som gjort störst avtryck i världen under året.

Skånskan - 11 dec 19 kl. 14:15

Greta Thunberg ”Årets person”

UTRIKES Det är Greta Thunberg som Time Magazine nu har utsett till "Årets person". Hon gör således namn som Barack Obama, Mark Zuckerberg och Angela Merkel sällskap på listan.Ända sedan 1927 har den amerikanska tidskriften Time Magazine utsett ”Time´s person of the year”, årets person.

Dagens PS - 21 nov 19 kl. 12:56

Vilda teorin: Greta Thunberg reser i tiden

Ett gammalt svartvitt foto på ett barn som onekligen ser ut som Greta Thunberg har börjat cirkulera på nätet. Nu undrar folk om klimataktivisten i själva verket är en tidsresenär. Fotografiet kommer från University of Washingtons bibliotek.

Skånskan - 29 okt 19 kl. 20:46

Greta Thunberg vägrar ta emot miljöpris

Kultur och Nöje Nordiska rådets fem priser delade ut vid en gala i Stockholms konserthus under tisdagskvällen. Årets miljöpris gick inte oväntat till Greta Thunberg. Miljöaktivisten väljer dock att inte ta emot utmärkelsen.

SVT - 13 dec 18 kl. 20:09

15-åriga Greta Thunberg klimatmötets unga superstjärna: ”Vi måste agera även om det inte finns hopp”

Hon har utsetts till en av världens mäktigaste tonåringar och talat inför FN:s generalsekreterare. I Katowice är 15-åriga Greta Thunberg från Sverige en superstjärna. – Man kommer aldrig att vänja sig vid uppmärksamheten.

DN - 18 apr 19 kl. 09:36

Greta Thunberg på Times lista över världens mest inflytelserika personer

Varje år publicerar tidskriften Time Magazine sin anrika lista över världens 100 mest inflytelserika personer. I år finns svenska klimataktivisten Greta Thunberg med bland de 100. ”Hon såg sin makt i oss, och vi såg i vår tur vår makt i henne”, skriver tidningen..

SVT - 18 apr 19 kl. 12:59

Greta Thunberg på Times lista över världens 100 mest inflytelserika personer

Klimataktivisten Greta Thunberg har utsetts till en av världens 100 mest inflytelserika människor av den amerikanska tidningen Time. På sitt instagramkonto skriver den 16-åriga klimataktivisten att hon känner sig hedrad över utmärkelsen..

Expressen - 01 aug 19 kl. 07:52

Presidentkandidatens hyllning till Greta Thunberg

DETROIT. Presidentkandidaten Jay Inslee hyllar den svenska klimataktivisten Greta Thunberg. I samband med demokraternas debatt i Detroit påpekade han att Thunberg är den självklara Nobelpristagaren.

Helsingborgs Dagblad - 24 aug 19 kl. 11:30

Greta Thunberg är vår general och våra barnbarns kanske enda hopp

Sluta förminska Greta Thunberg genom att upprepa mantran som “hon är ett barn” och “hon borde vara i skolan”..

GöteborgsPosten - 11 dec 19 kl. 17:43

Greta Thunberg – världens mest inflytelserika

För ett år sedan utsågs hon till en av världens mäktigaste tonåringar. Nu är Greta Thunberg världens mest inflytelserika person, enligt amerikanska tidskriften Time..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.