DI > Ekonomi

Saturday, 16 January, 13:10

DI - 04 dec 20 kl. 17:49

Svag jobbsiffra ökar hopp om nya stimulanser
Läs mer på DI

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Svag, jobbsiffra, ökar, hoppom nya , stimulanser
Helsingborgs Dagblad - 02 jun 17 kl. 14:39

Svag jobbsiffra sänker räntor

Den amerikanska arbetsmarknaden verkar ha tappat farten. Sysselsättningen ökar inte alls lika snabbt som tidigare och nu faller räntorna eftersom sannolikheten för en räntehöjning från centralbanken om två veckor minskar. Nya siffror från landets arbets.

SVT - 02 jun 17 kl. 15:45

Svag jobbsiffra i USA sänker räntor

Den amerikanska arbetsmarknaden verkar ha tappat farten. Sysselsättningen ökar inte alls lika snabbt som tidigare och nu faller räntorna eftersom sannolikheten för en räntehöjning från centralbanken om två veckor minskar..

Affärsvärlden - 10 sep 12 kl. 08:03

Svaga Kina-siffror ökar hopp om stimulanser

Svag kinesisk statistik under helgen har gett ett visst hopp om ytterligare stimulanser i Kina samtidigt som många är inställda på att Federal Reserve kommer att anoonsera nya policylättnader på onsdagen..

Affärsvärlden - 28 jan 16 kl. 17:03

Svag jobbsiffra sänker kronkursen

Kronan försvagades under torsdagen sedan svag svensk statistik sänkt sentimentet för valutan. På obligationsmarknaden sjönk de svenska räntorna i linje med de tyska i spåren av gårdagens duvaktiga penningpolitiska besked från USA:s centralbank. Under eftermiddagen höjdes dock riskaptiten och räntorna något sedan oljepriset återhämtat sig..

DI - 05 jun 19 kl. 17:30

Uppgångarna i Stockholm mattades av efter svag jobbsiffra från USA

Stockholmsbörsen fick ge tillbaka en del av dagens uppgångar efter att svag amerikansk jobbstatistik presenterats på eftermiddagen. Bland dagens förlorare syntes oljebolag och på vinnarlistan låg rapporterande Clas Ohlson..

E24 - 04 feb 11 kl. 14:42

Svag jobbsiffra från USA

Antalet sysselsatta utanför jordbrukssektorn i USA ökade med 36 000 personer under januari jämfört med december, enligt landets arbetsmarknadsdepartement. Det var betydligt mindre än den ökning med 145 000 personer som ekonomer i snitt väntat sig..

DI - 06 jul 11 kl. 16:15

Analytiker spår svag jobbsiffra från USA

Antalet sysselsatta i USA ökade med 100.000 personer i juni, jämfört med en uppgång på 54.000 i maj, enligt en analytikerenkät genomförd av Bloomberg News..

Affärsvärlden - 31 aug 11 kl. 14:19

Svag jobbsiffra från USA

Sysselsättningarna ökar men inte i den storlek som marknaden väntade sig..

DI - 06 apr 12 kl. 15:12

Svag jobbsiffra från USA

Antalet jobb i USA ökade med 120.000 i mars. Det var klart mindre än väntat.

DI - 22 okt 13 kl. 14:32

Svag jobbsiffra från USA

Antalet sysselsatta utanför jordbrukssektorn i USA ökade med 148.000 personer i september.Arbetslösheten var 7,2 procent, jämfört med oreviderade 7,3 procent månaden före..

DI - 22 okt 13 kl. 16:14

USA-börser: Svag jobbsiffra möttes med glädje

De amerikanska börserna inledde tisdagen med uppgångar. En rad kvartalsrapporter, bland annat från Kimberly-Clark, granskades av investerare, samtidigt som en svagare än väntad jobbrapport stärkte förhoppningarna om fortsatta stimulanser från den amerikanska centralbanken Federal Reserve..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.