Realtid > Ekonomi

Saturday, 16 January, 12:53

Realtid - 04 dec 20 kl. 17:31

Revolut lanserar nytt betalningssystem för företagare i SverigeRevoluts nya betalningssystem gör det möjligt för företag, inklusive de utan e-handelsinfrastruktur, att ta emot online-kortbetalningar direkt till sitt konto..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Sverige

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Revolut, lanserar, nytt, betalningssystemför , företagarei , Sverige
Dagensanalys.se - 18 mar 20 kl. 09:46

ÖoB lanserar nytt reklamkoncept som inspirerats av The Office

ÖoB lanserar idag sitt nya reklamkoncept ”Smart, roligt, billigt”. Reklamfilmerna, som är inspirerade av det klassiska sitcomformatet och storfavoriten The Office, är skapade av reklambyrån Tillsammans ihop med FLX och Måns Herngren. ÖoB har en mycket stark lågprisposition och är pionjären inom lågpris i Sverige.

Dagensanalys.se - 18 mar 20 kl. 09:46

ÖoB lanserar nytt reklamkoncept som inspirerats av The Office

ÖoB lanserar idag sitt nya reklamkoncept ”Smart, roligt, billigt”. Reklamfilmerna, som är inspirerade av det klassiska sitcomformatet och storfavoriten The Office, är skapade av reklambyrån Tillsammans ihop med FLX och Måns Herngren. ÖoB har en mycket stark lågprisposition och är pionjären inom lågpris i Sverige.

Dagensanalys.se - 11 mar 20 kl. 09:15

CDON lanserar nytt verktyg för ehandlare

CDON har lanserat CDON Connect, ett nytt verktyg för externa ehandlare på CDON Marketplace. Verktyget gör det enklare att integrera samt nya smarta funktioner för att optimera handlarnas försäljning på marknadsplatsen. Vi vill bli en hubb för ehandelsbranschen i Norden och erbjuda marknadens främsta lösningar för våra drygt 1000 externa ehandlare.

Dagens Media - 09 maj 14 kl. 09:01

Marabou lanserar nytt koncept

Marabous Premium lanserar nytt kommunikationskoncept som går under devisen "Ett litet premiumögonblick". Se filmen här..

Dagens Media - 20 maj 14 kl. 09:18

MK lanserar nytt valpaket

Mediekompaniet lanserar nytt annonspaket inför valspurten som lovar räckvidd inom tre timmar..

Polisen - 11 mar 13 kl. 08:06

Jönköpings län är först ut för nytt betalningssystem

Idag, den 11 mars, drar ett projekt kallat Polisens inbetalningar igång i Jönköpings län. Det är namnet på ett nytt och mer modernt inbetalningssystem som ger Polisen möjlighet att erbjuda säkrare betalningar och bättre service..

Expressen - 01 feb 13 kl. 08:32

C lanserar nytt jobbpaket

Efter fiaskot med jobbpakten ? nu lanserar C ett nytt jobbpaket som ska se till att fler hamnar i sys- selsättning..

YLE - 25 mar 14 kl. 13:13

Anvia lanserar nytt system för att spara energi

Anvia lanserar i dagarna ett nytt system för energikontroll för småhus och fritidsbostäder som kan spara reda pengar åt husägaren, upp till 30 procent av uppvärmningskostnaderna utlovas.
Systemet kontrollerar uppvärmningen med hjälp av väderprognoser och aktuella timpriser på el, fast bredbandsuppkoppling krävs för att systemet skall fungera. Anvia Hustomten som systemet kallas passar hus med vattenburen elvärme där husägaren har timbaserat elavtal.

DI - 11 feb 15 kl. 07:39

Nordnet lanserar nytt värdepapperslån

Nordnet lanserar ett nytt värdepapperslån till sina nordiska kunder där ränterabatten styrs av hur väl diversifierad kundens portfölj är och hur stor del av belåningsvärdet som utnyttjas..

DI - 20 apr 15 kl. 08:44

Teleoperatörer: 3-ägda Hallon lanserar nytt fastprisabonnemang

Mobiloperatören Hallon lanserar ett nytt fastprisabonnemang på den svenska marknaden med fria samtal och SMS samt 22 GB mobilsurf för 299 kronor per månad. Det framgår av ett pressmeddelande..

Affärsvärlden - 14 okt 15 kl. 09:42

Nasdaq lanserar nytt First North-index

Nasdaq lanserar ett nytt index kallat First North 25, vilket ska avspegla utvecklingen för de största och högst omsatta aktierna på Nasdaqs aktielistor First North samt First North Premier..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.