DI > Ekonomi

Monday, 18 January, 11:36

DI - 04 dec 20 kl. 14:44

Di:s expert: ”Aktiekursen har ju dött”
Läs mer på DI

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Di:s, expert, Aktiekursenhar ju , dött
News55 - 10 timmar sedan

Expert: Gripandet visar på Kremls nervositet

Aleksej Navalnyj har återvänt till Ryssland – men kom inte längre än till flygplatsen. Gripandet av regimkritikern visar på maktens nervositet, enligt en expert. Tusentals anhängare hade samlats på flygplatsen Vnukovo i söndags för att välkomna Navalnyj….

Dagens PS - 01 maj 17 kl. 08:00

Expert: Det här var en dundertabbe

Avanzas sparekonom Claes Hemberg anser att privatsparare agerat förhastat genom att sälja aktier under börsrallyt i april. I snitt gjorde privatspararna 146.200 affärer per dag – en ökning med 28 procent jämfört med samma månad i fjol, skriver Privata Affärer där Claes hemberg konstaterar att aktier som Volvo – som rusat på börsen efter rapportsläppet – och rapportbesvikelser som Fingerprint och Hexagon sålts av medan kända bolag som SCA och Autoliv tankat på i portföljerna.

Dagens PS - 19 sep 17 kl. 09:27

Folkaktien fortsätter rasa – ”sälj”, råder expert

Börsturbulensen kvarstår i det stukade bolaget. Biometribolaget Fingerprint Cards fortsätter falla dramatiskt. Aktien började med att fall på 5,8 procent efter bara fem minuters handel.

DI - 22 aug 18 kl. 11:57

Efter skandalen: Deutsche-expert går till Danske

Danske Bank värvar en expert från Deutsche Bank för att reda ut en stor penningtvättshärva. Skandalen har sänkt aktiekursen med en fjärdedel i år och skrämt bort 10.000-tals kunder..

SR - 13 okt 16 kl. 16:33

Aktiekursen satt under press efter SAS-sälj

Svenska och norska staten storsålde aktier i SAS i dag. Nu är aktiekursen satt under press.– Det faktum att staten aviserar en kortsiktighet i SAS pressar aktiekursen neråt, säger Johanna Kull, sparanalytiker på Avanza..

Cornucopia - 29 jul 20 kl. 09:24

Vad är en expert i media?

I media figurerar det experter. De tas in i radio- eller tevestudion och de får uttala sig i skrivna artiklar. Men vad är egentligen en expert enligt media?

BT - 31 maj 12 kl. 16:57

Lundin: Ingen effekt på aktiekursen

Folksams protestförsäljning av aktier i Lundin Petroleum kommer inte att sänka oljebolagets aktiekurs, tror vd Ashley Heppenstall.
Och de andra storaktieägarna har inga planer på att sälja.
Lundin Petroleum har anklagats för att ha medverkat till brott mot de mänskliga rättigheterna i samband med oljeutvinning i Sudan och Etiopien.

DI - 23 maj 16 kl. 11:04

Vd:arna som sänker aktiekursen

Att byta vd har inte varit någon mirakelkur för aktiekursen visar de senaste exemplen. Di:s Ulf Petersson slår fast att rätt vd kan vara helt avgörande för utvecklingen – men resultatet dröjer ofta längre än marknaden tror..

PrivataAffärer - 24 aug 16 kl. 08:44

"Beslutet bör höja aktiekursen i dag"

SCA:s beslut att dela upp bolaget i två delar, en hygiendel och en skogsindustridel, är inte oväntat, men ett förnuftigt beslut som bör höja aktiekursen redan i dag....

Dagens PS - 05 apr 17 kl. 10:14

Fiasko för aktiekursen – vd:n blir bara rikare

Förvaltarens synpunkt har inget att göra med att Telia-aktien rasar samtidigt som toppchefen Johan Dennelinds inkomst bara sväller, utan den riktar sig mot att Dennelind plockade ut 1 miljon kronor i cash för 14 dagars sparad semester, som Di berättade på tisdagen och som även DagensPS.se uppmärksammade då. Nu visar det sig att Johan Dennelind tjänat 70 miljoner kronor på 40 månader och att han snart håvat in 100 miljoner kronor, allt under tiden som Telias aktiekurs ”släpat efter börsen med 65 procent”, skriver Di och uppger att aktieägarna i dag, onsdag, samlas för årsstämman som tidningen bedömer knappast blir ”en klang- och jubelfest”.

DI - 29 sep 17 kl. 15:09

Mantex: Rysslandsnyheter boostar aktiekursen

Aktiekursen för materialteknikbolaget Mantex stiger kraftigt på First North under fredagen, efter flera dagars kursuppgång dessförinnan och en kursdubbling sedan början av månaden..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.