DI > Ekonomi

Monday, 18 January, 11:58

DI - 04 dec 20 kl. 14:38

McKinsey: Så kan Europa nå nettonoll
Läs mer på DI
Läs mer om:
Europa

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: McKinsey, kan , Europa, , nettonoll
Realtid - 30 jun 17 kl. 07:00

"Vi ser en allt större efterfrågan på våra tjänster"

McKinsey & Co har arbetat med teknologi- och it-frågor i många år, men för två år sedan etablerades Digital McKinsey i syfte att kunna hjälpa kunderna i deras digitala transformation. "Vårt mål är att våra klienter ska kunna leda sin digitala utveckling oberoende av oss när vi är klara" säger  Daniel Alsén, som leder Digital McKinsey i norra Europa, till Realtid..

BT - 08 nov 14 kl. 11:52

Därför tjänar företag på att ta sitt ansvar

Om ett par veckor arrangeras en konferens på Textile Fashion Center om hållbarhet inom modeindustrin. I synnerhet handlar det om vikten av aktiv kommunikation från företagens sida och nödvändigheten av öppenhet mot kunderna. Företag som arbetar med konsumentprodukter i allmänhet, och modeindustrin i synnerhet är utsatta för ett hårt tryck när det gäller ansvarstagande för miljö och samhälle.

Trelleborgs Allehanda - 06 sep 11 kl. 06:15

Varje lärare är värd mer

Arkiv: Janerik Henriksson 2011
Hur kan den svenska skolan förbättras? Det är en fråga för alla som är angelägna om att säkra Sveriges framtid. I den osäkerhet som nu råder i den ekonomiska situationen i Europa och USA understryks vikten av sunda statsfinanser.

Kristianstadsbladet - 17 dec 13 kl. 01:41

Karolinska rekorddyrt sjukhusbygge


Det nya Karolinska sjukhuset i Solna blir drygt 50 procent dyrare än jämförbara sjukhusbyggen i Europa och USA, visar en utredning av konsultföretaget McKinsey. Det högspecialiserade sjukhuset, som ska vara färdigbyggt i oktober 2017, beräknas kosta 46 000 kronor kvadratmetern, uppger Dagens Nyheter.Byggföretaget Skanska har ett avtal med Stockholms läns landsting värt 52 miljarder kronor och ska även driva det nya sjukhuset fram till 2040..

NT - 17 dec 13 kl. 01:41

Karolinska rekorddyrt sjukhusbygge

Det nya Karolinska sjukhuset i Solna blir drygt 50 procent dyrare än jämförbara sjukhusbyggen i Europa och USA, visar en utredning av konsultföretaget McKinsey. Det högspecialiserade sjukhuset, som ska vara färdigbyggt i oktober 2017, beräknas kosta 46 000 kronor kvadratmetern, uppger Dagens Nyheter..

Helsingborgs Dagblad - 17 dec 13 kl. 01:44

Karolinska rekorddyrt sjukhusbygge

Det nya Karolinska sjukhuset i Solna blir drygt 50 procent dyrare än jämförbara sjukhusbyggen i Europa och USA, visar en utredning av konsultföretaget McKinsey. Det högspecialiserade sjukhuset, som ska vara färdigbyggt i oktober 2017, beräknas kosta 46 000 kronor kvadratmetern, uppger Dagens Nyheter..

BT - 17 dec 13 kl. 01:43

Karolinska rekorddyrt sjukhusbygge

Det nya Karolinska sjukhuset i Solna blir drygt 50 procent dyrare än jämförbara sjukhusbyggen i Europa och USA, visar en utredning av konsultföretaget McKinsey. Det högspecialiserade sjukhuset, som ska vara färdigbyggt i oktober 2017, beräknas kosta 46 000 kronor kvadratmetern, uppger Dagens Nyheter. Byggföretaget Skanska har ett avtal med Stockholms läns landsting värt 52 miljarder kronor och ska även driva det nya sjukhuset fram till 2040..

Sydsvenskan - 17 dec 13 kl. 02:00

Karolinska rekorddyrt sjukhusbygge

Det nya Karolinska sjukhuset i Solna blir drygt 50 procent dyrare än jämförbara sjukhusbyggen i Europa och USA, visar en utredning av konsultföretaget McKinsey..

Expressen - 17 dec 13 kl. 03:53

Nya Karolinska bland de dyraste i världen

STOCKHOLM. Det nya Karolinska sjukhuset i Solna blir drygt 50 procent dyrare än jämförbara sjukhusbyggen i Europa och USA, visar en utredning av konsultföretaget McKinsey..

SR - 17 dec 13 kl. 05:25

Nya Karolinska blir rekorddyrt

Det nya Karolinska sjukhuset i Solna blir drygt 50 procent dyrare än jämförbara sjukhusbyggen i Europa och USA, visar en utredning av konsultföretaget McKinsey..

Dagensanalys.se - 19 apr 16 kl. 11:05

Stora Annonsördagen 2016 – för alla som arbetar med reklam och marknadsföring

Du har väl bokat biljetter till Stora Annonsördagen den 28 april på Grand Hotel. Programledare för dagen är Frida Boisen författare till boken Digital Succé. Du bjuds på en heldags inspiration med flera vassa talare som exempelvis Ben Williams, Communications Manager på Adblock Plus, Björn Ulvaeus från ABBA och Tomas Franzén koncernchefen för Bonnier och många, många fler… Här har ni alla talare för dagen: ADBLOCKERS – NÄR BLEV KONSUMENTEN VÅR FIENDE?

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.