DI > Ekonomi

Sunday, 17 January, 16:07

DI - 03 dec 20 kl. 22:02

New York-börserna tappade farten mot slutet
Läs mer på DI
Läs mer om:
York

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: New, York-börserna, tappade, fartenmot , slutet
Affärsvärlden - 18 maj 18 kl. 07:41

New York-börserna tappade efter Trump-utspel

New York-börserna handlades länge högre under torsdagskvällen men efter ett uttalande från Donald Trump blev börshumöret allt sämre..

Affärsvärlden - 22 nov 18 kl. 07:24

New York-börserna stoppade blödningen

De ledande New York-börserna tappade fart under kvällen men undvek att stänga på minus och stoppade därmed blödningen efter två tunga börsdagar..

DI - 16 feb 16 kl. 22:19

New York-börserna: Uppåt trots vikande oljepris

New York-börserna stängde nära intradagshögsta på tisdagen efter att ha haft långhelgen med anledning av Presidents Day på måndagen. I kontrast till den senaste tidens tendens orkade övriga marknaden hålla emot trots att oljepriset tappade väsentligt under handelsdagen..

VA - 03 jul 19 kl. 08:31

New york-börserna: Tesla faller

New York-börserna handlades uppåt på tisdagen. S&P 500 steg 0,3 procent. Tesla tappade efter nyheten om att deras Europachef lämnat bolaget.

DI - 02 jul 18 kl. 15:15

New York-börserna: Handeln väntas öppna på minus

Terminerna för de ledande New York-börserna indikerade en öppning nedåt på måndagen. En ökad oro för handelsstriden mellan USA och Europa har fått börserna att handlas nedåt globalt efter helgen. USA:s handelsvecka är förkortad med anledning av fjärde juli..

DI - 01 aug 18 kl. 15:00

New york-börserna: Apple lyfter i förhandeln

Terminerna för New York-börserna indikerade en öppning omkring nollan på Dow Jones och S&P 500 medan Nasdaq väntas öppna marginellt upp på onsdagen. Apple gav marknaden en stark rapport efter börserna stängt på tisdagen med en munter prognos och var upp i förhandeln..

Dagens PS - 18 dec 19 kl. 08:32

New York-börserna på nya kursrekord

De amerikanska börserna rörde sig kring nollstrecket under tisdagens handel. De ledande indexen stängde dock på plussidan och noterades för nya marginella kursrekord. På den breda marknaden steg S&P 500-index med 0,03 procent till 3 192,52.

DI - 18 jun 12 kl. 14:54

Lägre kurser väntas på New York-börserna

Kurserna på New York-börserna väntas inleda måndagens handel svagt nedåt. Även om valresultatet i Grekland var positivt så är problemen långt ifrån lösta. Oron för utvecklingen i Spanien har dessutom tilltagit..

DN - 05 mar 13 kl. 22:12

New York-börserna stängde på rekordnivå

New York-börserna steg brett på tisdagen. För Dow Jones industriindex var det all time high, det vill säga den historiskt högsta nivån hittills, och indexet stängde på 14.254.

SvD - 17 jul 13 kl. 22:14

Svagt uppåt på New York-börserna

New York-börserna reagerade positivt på amerikanska centralbankens besked om fortsatta stimulanser..

Kristianstadsbladet - 17 jul 13 kl. 22:14

Svagt uppåt på New York-börserna


New York-börserna reagerade positivt på beskedet från amerikanska centralbanken att den fortsätter stödköpa obligationer till dess att arbetsmarknaden visar tecken på bättring. Bank of America, USA:s näst största bank mätt efter tillgångar, var en av onsdagens bästa spelare. Aktien steg 2,7 procent efter att ha redovisat ett kraftigt vinstlyft för andra kvartalet.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.