DI > Ekonomi

Sunday, 17 January, 16:25

DI - 03 dec 20 kl. 21:51

Senatorer vill stoppa Trumps vapenaffär med Förenade arabemiraten
Läs mer på DI
Läs mer om:
Trumps, Förenade

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Senatorervill , stoppa, Trumps, vapenaffärmed , Förenade, arabemiraten
Expressen - 12 dec 16 kl. 09:05

Tunga republikaner vill stoppa Trumps val

Tunga republikanska senatorer vill stoppa Donald Trumps favorit till utrikesministerposten: Rex Tillerson. Både John McCain och Marco Rubio ifrågasätter Tillersons relation till Ryssland och president Vladimir Putin. "Att vara "vän med Vladimir" är inte ett attribut jag hoppas på hos en utrikesminister", skriver Rubio på Twitter..

Expressen - 20 maj 17 kl. 23:35

Trumps vapenaffär med Saudiarabien kan ge USA 3 000 miljarder kronor

Mycket står på spel för Donald Trump när han nu inlett sin första utlandsturné som president. Hemma i USA stormar det rejält och han anklagas för rysskopplingar.Men i Saudiarabien fick han ett på många sätt kungligt mottagande.

DI - 18 jul 17 kl. 06:16

Ytterligare senatorer mot Trumps sjukvårdsreform

Ytterligare två republikanska senatorer har meddelat att de kommer att rösta emot den hälsovårdsreform som president Donald Trump vill ersätta Obamacare med. Det rapporterar Bloomberg News och Reuters..

Expressen - 19 feb 19 kl. 05:31

Försöker stoppa Trumps mur – stämmer presidenten

16 delstater går samman och stämmer Donald Trump för att försöka stoppa presidentens murplaner. I stämningen ger man sg på Trumps beslut att utlysa nationellt nödläge för att omdirigera pengar från militären till murbudgeten.”En grundlagsvidrig och olaglig plan” – så beskrivs Trumps beslut i stämningsansökan, enligt Washington Post..

SvD - 25 jan 17 kl. 08:00

De kan ännu stoppa Trumps hot mot västs säkerhet

Mot president Trumps alla uttalanden ska ställas en del av hans utnämndas. Hoppet är ännu inte ute om en för väst balanserad utgång, tror Alfred Askeljung (C)..

DN - 05 apr 19 kl. 17:48

20 delstater går till domstol för att stoppa Trumps murbygge

20 amerikanska delstater ställer sig bakom en protest mot president Donald Trumps försök att via bakvägar finansiera bygget av en mur mot Mexiko..

SvD - 24 feb 16 kl. 16:58

Allt svårare att stoppa Trumps framfart

Donald Trump vann även Nevadas primärval med stor marginal. Hans framfart blir allt svårare att stoppa för de republikaner som är kvar i matchen. Nu hänger alltmer på Supertisdagen nästa vecka..

Expressen - 08 maj 17 kl. 11:40

Obama vädjar: Stoppa Trumps vårdreform

Donald Trump sa att Obamacare "är dött" efter att representanthuset röstat igenom en ny sjukvårdsreform. Nu vädjar den förra presidenten Barack Obama till senaten som kan stoppa reformen. – Jag hoppas att de förstår att mod inte bara innebär att göra det som är politiskt ändamålsenligt, utan att göra vad vi vet i våra hjärtan är rätt, säger han enligt Politico..

DN - 15 nov 17 kl. 15:23

Kortspel vill stoppa Trumps mur

Kortspelet Card Against Humanity marknadför sig som partyspelet för hemska människor. Inför jul har företaget bakom spelet startat en speciell kampanj, för att rädda USA och stoppa muren mot Mexiko.  .

DI - 13 jun 18 kl. 16:26

Senaten vill stoppa Trumps uppgörelse med ZTE

Den amerikanska senaten försöker stoppa den uppgörelse som den amerikanska presidenten Donald Trump nått med det kinesiska telekomföretaget ZTE. Det rapporterar Wall Street Journal..

SmålandsPosten - 15 feb 19 kl. 17:13

Krångligt att stoppa Trumps murkupp

President Donald Trump utlyser ett nödläge för att gå runt USA:s kongress och kunna bygga sin utlovade gränsmur mot Mexiko. Men kan han verkligen göra det? Och vad kan hans politiska motståndare göra för att stoppa planerna?

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.