DI > Ekonomi

Saturday, 16 January, 11:55

DI - 03 dec 20 kl. 19:41

Finska FI godkänner fusionen mellan Konecranes och Cargotec
Läs mer på DI
Läs mer om:
FI, Konecranes, Cargotec

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: FinskaFI , godkänner, fusionenmellan , Konecranesoch , Cargotec
Realtid - 08 okt 18 kl. 16:15

EU-kommissionen godkänner fusionen mellan Tele2 och Com Hem

Idag meddelande EU-kommissionen att de godkänner sammanslagningen mellan Tele2 och Com Hem..

YLE - 07 dec 16 kl. 17:02

Hopp för fulljour i Vasa - grundlagsutskottet godkänner inte regeringens förslag rakt av

Grundlagsutskottet godkänner inte regeringens förslag som sådant. Ordförande Annika Lapintie säger att de språkliga rättigheterna måste tryggas. Riksdagens grundlagsutskott samlades i dag för att diskutera fulljouren på Vasa centralsjukhus.

YLE - 07 dec 16 kl. 17:02

Hopp för fulljour i Vasa - grundlagsutskottet godkänner inte regeringens förslag

Grundlagsutskottet godkänner inte regeringens förslag som sådant. Ordförande Annika Lapintie säger att de språkliga rättigheterna måste tryggas. Riksdagens grundlagsutskott samlades i dag för att diskutera jouren på Vasa centralsjukhus.

Dagensanalys.se - 14 aug 18 kl. 08:28

Hela 90 procent godkänner spårning

GDRP blev snabbt allas huvudvärk. Flera företag fick helt ändra om sin affärsmodell och andra fick utse en GDPR-ansvarig. Nu visar det sig att hela 90 procent av internetanvändarna godkänner rakt av spårning och annat.

YLE - 22 okt 16 kl. 18:03

Orsaken till Cocks segerrad? ”Nya tränaren godkänner inte att man slappar”

Cocks går med stormsteg mot ett nytt ligaguld. På lördag vann Riihimäkilaget över fjolårstvåan GrIFK. Ingen mättnadskänsla här inte.

YLE - 10 sep 17 kl. 09:13

De gröna och Vänsterförbundet godkänner civil olydnad för att hjälpa papperslösa

De gröna och Vänsterförbundet uppger att civil olydnad kan vara en acceptabel metod för att hjälpa papperslösa personer. Partierna understryker samtidigt till FNB att de inte i något fall godkänner våld. Civil olydnad betyder i det här fallet till exempel att en person som hjälper papperslösa inte följer ett avvisningsbeslut som känns orättvist.

Nyan - 19 nov 19 kl. 10:51

PAU godkänner inte medlingsbudet i postförhandlingarna: "Vi fattade vårt beslut redan i går"

Post- och logistikunionen PAU godkänner inte rikförlikningsmannen Vuokko Piekkalas medlingsbud och poststrejken fortsätter. Efter måndagens förhandlingar mellan Post- och logistikunionen PAU och servicebranschens arbetsgivare Palta lade riksförlikningsmannen Vuokko Piekkala fram ett medlingsbud. På tisdagsförmiddagen meddelade PAU att de inte godkänner förslaget.

BT - 22 okt 14 kl. 12:33

Parlamentet godkänner nya EU-kommissionen

EU-parlamentet godkänner den nya EU-kommissionen efter omröstning i Strasbourg. EU:s tillträdande kommissionsbas Jean-Claude Juncker får som väntat godkänt för sin laguppställning av EU-parlamentet i Strasbourg. Den nya kommissionen röstades igenom med 423 röster för och 209 emot.

BT - 22 okt 14 kl. 12:33

Parlamentet godkänner nya EU-kommissionen

EU-parlamentet godkänner den nya EU-kommissionen efter omröstning i Strasbourg. EU:s tillträdande kommissionsbas Jean-Claude Juncker får som väntat godkänt för sin laguppställning av EU-parlamentet i Strasbourg. Den nya kommissionen röstades igenom med 423 röster för och 209 emot.

Skånskan - 28 apr 16 kl. 14:00

Godkänner hus mycket vägnära

Bosarp En husägare i Bosarp har ansökt om att få riva byggnaden på tomten och ersätta den med ett nytt hus.
Trots att bygget kommer att hamna mycket nära vägen godkänner miljö- och samhällsbyggnadsnämnden ansökan.Det är redan konstaterat att det befintliga huset på den aktuella tomten ligger mycket nära vägen.

HBL - 27 aug 13 kl. 12:34

Akava godkänner inte avtal om utbildningsledigheten

Akademikercentralen Akava godkänner inte överenskommelsen om utbildningsledigheten. Akavadirektören Maria Löfgren säger att de inte kan godkänna skattekonsekvenserna som överenskommelsen medför. Arbetsminister Lauri Ihalainen (SDP) säger att han ändå för avtalet vidare till statsrådet redan nästa vecka.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.