DI > Ekonomi

Saturday, 16 January, 12:54

DI - 03 dec 20 kl. 19:30

Lotten gör föräldrar och barn maktlösa
Läs mer på DI

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lotten, gör, föräldraroch , barn, maktlösa
YLE - 10 feb 14 kl. 05:15

Lotten avgör vem som får språkbada i Jakobstad

Med två efteranmälningar är nu 49 barn anmälda till språkbadsdaghemmet i Jakobstad. Men det räcker ändå inte. Det krävs minst 50 barn för att det ska bildas två grupper med 25 barn i vardera.

YLE - 07 feb 14 kl. 06:26

Lotten kan avgöra språkbadsplats i Jakobstad

I Jakobstad kan det igen bli lotten som avgör vilka barn som får en språkbadsplats i dagis. Föräldrar till 47 svenska barn har sökt språkbadsplats, men bildningsnämnden har dragit gränsen vid minst 50 barn för att det ska bildas två grupper. Håller nämnden fast vid beslutet går det som ifjol.

News55 - 30 maj 17 kl. 15:07

Lotten Sunna (Fi): “Pensionssystemet måste göras om från grunden”

På Mors dag firades mödrar runt om i Sverige, men för Feministiskt initiativ räcker det inte med att ge mamma en blomma. Partiet vill se större förändringar än så. Detta har legat till grund för deras nya initiativ Pensionsuppropet.

YLE - 04 feb 13 kl. 10:12

Lotten avgör vem som får språkbada i Jakobstad

Det blir lotten som avgör vilka 15 svenskspråkiga barn som ställs utan en språkbads dagisplats i Jakobstad i höst. Antalet ansökningar räcker inte till för att starta två grupper. Det behövs 50 ansökningar för att starta två grupper i språkbads dagis och i år har 40 svenska barn anmälts till språkbadet.

SVT Debatt - 13 feb 18 kl. 07:00

”Sverige 2018: barn tvingas försörja sina pensionerade föräldrar”

”Vi behöver ett nytt pensionssystem som ger en tillräcklig pension och som inte bara sätter ett värde på lönearbete. Vår ekonomiska grundtrygghet ska inte bero på hur mycket kärlek vi har i vår omgivning, hur mycket våra nära kära kan och vill ställa upp och hur mycket ens partner tjänar”, skriver Gudrun Schyman F!, Lotten Sunna F!

Expressen - 05 maj 19 kl. 04:30

Lotten, 52, ljög för alla – drack varje dag i 25 år

Lotten ville inte bli dyngfull. Bara ständigt salongsberusad. Det var hon vid en alkoholhalt på 2.

Nerikes Allehanda - 31 dec 14 kl. 15:46

Lotten avgör simsätt

Ungdomarnas simträning på nyårsafton i Allébadet skedde under lekfulla former. Även föräldrar dök upp..

DI - 29 jan 11 kl. 07:13

Barn rörde trisslott - vägrades vinst

August, sex år, i Umeå fick en trisslott av sin mamma och vann 50 kronor.Men personalen nekade honom pengar. Då räckte han över lotten till mamma - som också fick nej..

YLE - 28 maj 16 kl. 07:30

"Många levde dubbelliv på båten"

Varken Oneil eller Lotten Walker vill jobba på sjön igen. Åtminstone inte nu, när de har familj och små barn. Men det fanns en tid då personalen på kryssningsbåten var som deras familj, och det var under den tiden de träffades.

YLE - 24 apr 16 kl. 20:40

"Det fanns massor av kärlek i ghettot"

I Ghettot i Jamaica lärde han sig tidigt att han måste kämpa hårt, och varje dag, för att komma vidare i livet. Han flyttade hemifrån redan som tolvåring och hann både sälja resväskor och kocka på lyxkryssare innan han kom fram till Närpes. Nu bor Oneil Walker här tillsammans med sin hustru Lotten och deras två barn, och har inga planer på att flytta tillbaka.

YLE - 06 jan 17 kl. 08:00

"Vi finns bakom parabolen" - dokumentären sänds ikväll

I drygt ett år har vi följt med personerna på Åvägen i Närpes, och ikväll sänds dokumentären om dem: Bakom Parabolen - vi är era främlingar. Personerna på Åvägen bor vägg i vägg, men deras paraboler riktar sig mot helt olika länder, och själva riktar de sig också mot olika gudar då de ber. I en lägenhet ber man till Buddha, i nästa till Allah.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.