DI > Ekonomi

Saturday, 16 January, 12:53

DI - 03 dec 20 kl. 19:30

Rädda pojkarna från utslagning i grundskolan
Läs mer på DI

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rädda, pojkarnafrån , utslagningi , grundskolan
Expressen - 28 jun 18 kl. 12:39

Planen: Borra hål i grottan för att rädda pojkarna

Fotbollslaget och deras tränare har varit spårlöst försvunna sedan i lördags. En räddningsstyrka på mer än 1 000 personer letar nu efter dem i ett grottsystem i Thailand. Nu överväger man att börja borra hål i grottan – för att kunna rädda pojkarna.

Kristianstadsbladet - 12 sep 12 kl. 11:06

Extra stöd för utlandsfödda elever


Regeringen vill satsa 409 miljoner kronor under 2013-2016 för att förbättra utbildningen för utrikesfödda elever i grundskolan. Resultaten för elever som har invandrat till Sverige efter skolstart har sjunkit de senaste åren, skriver regeringen i ett pressmeddelande.Pengarna ska bland annat användas till utökad undervisningstid, exempelvis ytterligare tre lektioner i veckan.

SvD - 23 nov 12 kl. 02:00

Rädda pojkarna ? gör kvinnor av dem

Expressen - 09 jun 14 kl. 05:40

Rädda pojkarna med mer jämställd skola

Varken flickor och pojkar ska hållas tillbaka av sina könsroller - ge lärarna och skolledarna verktyg för ökad jämställdhet, skriver Jan Björklund och Maria Arnholm..

Aftonbladet - 28 jun 18 kl. 07:56

Borrar hål i grottan för att rädda pojkarna

SVT - 05 jul 18 kl. 08:54

Nya lösningen: Ska pumpa ut vatten för att rädda pojkarna

Hundratals industripumpar ska göra det möjligt för det thailändska pojkfotbollslaget att lämna den grotta de varit instängda i till fots. Men militärens nya lösning är en kamp mot klockan..

DN - 09 jul 18 kl. 12:39

Insatsen för att rädda pojkarna ur grottan fortsätter

Under måndagen återupptogs räddningsinsatsen för de åtta pojkar och deras tränare som fortfarande befinner sig vid Tham Luang-grottorna i Thailand..

YLE - 08 aug 16 kl. 18:01

Professor efterlyser omfattande förnyelse av grundskolan

Grundskolan är en finländsk toppinnovation från 1970-talet. Under ett halvt århundrade har den ändå föråldrats, visar en färsk utredning. Eleverna trivs inte i skolan, inlärningsresultaten sjunker och allt fler kan falla av kälken - och skolan är inte längre jämlik för alla.

YA - 30 nov 13 kl. 04:01

Pojkarna på bakgården

Foto: Hasse Holmberg / TT
Skolorna i London har det senaste decenniet förbättrat resultaten avsevärt.
Från att ha legat i botten i England har Londonbarnen i dag skolresultat som ligger i toppskiktet. Men staden har inte genomgått några andra utbildningsreformer än övriga landet.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.