SR > Nyheter

Monday, 25 January, 03:11

SR - 03 dec 20 kl. 17:25

Nästa års Mello-artister klaraBland de artister som deltar i nästa års melodifestival märks veteraner som Charlotte Perrelli, Jessica Andersson och Tess Merkel. Andra artister är Arvingarna, Mustasch och årets vinnare the Mamas. Nästa års Melodifestival kommer inte turnera utan samtliga deltävlingar kommer TV-sändas från Stockholm utan publik..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Mello, Charlotte Perrelli, Andersson, Tess Merkel, Arvingarna, Mamas, Melodifestival, TV, Stockholm

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nästa års, Mello-artister, klara
Skånskan - 27 nov 18 kl. 10:40

Artisterna för Mello 2019 klara

På tisdagen offentliggjordes samtliga artister i Melodifestivalen 2019.Några veteraner, några favoriter från de senaste åren och några nykomlingar. Det finner vi bland de namn som presenterades under tisdagen.

GöteborgsPosten - 29 maj 19 kl. 14:11

Många Mello-artister till Grebbestad

Sportshopen firar sju år i Grebbestad och har lockat till sig en rad artister såsom Hanna Ferm, Wiktoria och Samir & Viktor, på torsdag, fredag och lördag..

Nerikes Allehanda - 26 aug 20 kl. 20:57

BILDSPECIAL: Här uppträder Mello-kändisarna – i Örebrofamiljens trädgård: ”Känns lite pirrigt”

En scen på en gräsmattan intill en villa. Och välkända Mello-artister som uppträdde live.....

YA - 31 maj 16 kl. 11:34

Skallad målvakt och mello-artister blev veckans mest sedda

Vad har Österlens målvakt gemensamt med Samir & Viktor? Jo, alla tre ligger på YA:s topplista bland mest sedda webb-tv-klipp. Om inte du sett dem har du chansen igen.

Corren - 30 nov 16 kl. 09:00

LIVE: Här är årets Mello-artister

Under hösten har det spekulerats i många namn..

NT - 30 nov 16 kl. 09:00

LIVE: Här är årets Mello-artister

Under hösten har det spekulerats i många namn..

Sydöstran - 02 dec 19 kl. 13:40

Tre Mello-artister gästar julshow

När julen ska firas in med en show på Best Western får man hjälp av Malou Prytz som är klar för sitt andra framträdande i Melodifestivalen..

Kristianstadsbladet - 28 feb 19 kl. 18:30

Ranelid och Mello-Rebecka klara för festival

Björn Ranelid och Rebecka Karlsson är de första artisterna som presenteras inför Killebom 2019. En festival för alla och där huvuddelen av arrangemangen och programpunkterna är gratis. .

Aftonbladet - 07 nov 16 kl. 15:26

Avslöjar: Fler artister är nu klara för Mello

Nöjesbladet kan avslöja åtta nya artister som tävlar i Melodifestivalen 2017.

Skånskan - 18 apr 17 kl. 16:06

Från glitter till allvar med Mello-Björkman

Mellomani för alla som lider av grav schlagerstörning med Petra Mede som värd och en helkväll om 1992, då Niklas Strömstedt blir sparringpartner. Det är två av programpunkterna när Christer Björkman under en helg tar över Malmö Live och dess scener. Inleder gör hans alldeles egna pophistoria, berättad med Malmö symfoniorkester och gästartister.

Skånskan - 01 feb 20 kl. 07:00

Från skola till Mello

För ett år sedan postade Suzi P filmer där hon sjunger mash-ups av kända låtar på sociala medier. I kväll står hon på scenen i Melodifestivalen.
– Allt har gått så fort, säger hon om sin karriär som artist så här långt.

Fler nyheter från SR

SR - 30 minuter sedan

Gratis mensskydd till värnpliktiga

Gratis mensskydd är en av punkterna i det jämställdhets- och jämlikhetsarbete som pågår inom Försvarsmakten. En projektgrupp arbetar med att bland annat se över hur material och utrustning ska fungera lika bra för kvinnor och män. "Det är ett viktigt signalvärde, vi vill skapa möjlighet för alla att verka efter bästa förmåga", säger befälet Katarina Randers som kom med idén..

SR - 4 timmar sedan

Besked ikväll: Osloborna får köpa sprit igen

Vinmonopolet i Oslo stängde för att minska smittspridning av det nya muterade corona-viruset. Ikväll backade norska hälsoministern Bent Hoie - restriktionen slog fel. Osloborna åkte till kringliggande kommuner för att handla och köerna växte långa..

SR - 4 timmar sedan

Norge skärper restriktionerna i fler kommuner

Restriktionerna som nu införs i 15 kommuner är något mildare än de som infördes i Oslo och nio kommuner i närområdet i helgen, men får ändå stor inverkan på människor vardag. Samtidigt svänger regeringen och låter det norska Vinmonopolet öppna igen för att hindra att människor reser över kommungränserna för att handla. Hittills har 17 bekräftade fall hittats av den brittiska mutationen..

SR - 7 timmar sedan

Gränspolisens chef: Det går inte att bevaka alla vägar in

Uppgiften med att bevaka den 160 mil långa gränsen mot Norge kommer att bli väldigt svår, säger chefen för gränspolisen till Ekot. ”Det är naturligtvis inte möjligt att med kontrollåtgärder stoppa all trafik över den här gränsen”, säger Patrik Engström. Polisen i de regioner som gränsar mot Norge hoppas få hjälp av andra myndigheter för att klara uppgiften, exempelvis Kustbevakningen och Tullen..

SR - 7 timmar sedan

Tidigare jordbruksministern Karl Erik Olsson död

Karl Erik Olsson, tidigare jordbruksminister, Europaparlamentariker och riksdagsledamot för Centerpartiet är död, det bekräftar C i ett pressmeddelande. Han dog på lördagen den 23 januari efter en korttids sjukdom. Karl Erik Olsson blev 82 år..

SR - 7 timmar sedan

Stora demonstrationer mot utegångsförbud i Nederländerna

I Nederländerna har demonstranter som protesterar mot ett nytt beslut om utegångsförbud drabbat samman med polis på olika platser i dag. Det har även förekommit plundring, uppger myndigheter. I Amsterdam använde polisen vattenkanoner och hundar för att skingra demonstranter som trotsat utegångsförbudet..

SR - 9 timmar sedan

Kvinna dömd till rekordlångt fängelsestraff i Thailand

63-åriga Anchan Preelert har dömts till ett i Thailand rekordlångt fängelsestraff, 87 år, för att ha brutit mot landets hårda majestätslag. Kritik mot det thailändska kungahuset har fram till nyligen varit ett tabu men det har förändrats med de allt större studentprotesterna. Efter den hårda domen mot Anchan Preelert säger Thai Lawyers for Human Rights att det är en tydlig signal från landets styrande att man inte kommer att tolerera någon kritik mot monarkin i framtiden..

SR - 10 timmar sedan

Efter protesterna i Ryssland: ”Ville visa att det är farligt att protestera”

I samband med gårdagens omfattande demonstrationer i Ryssland, till stöd för den frihetsberövade oppositionspolitikern Alexej Navalny greps över 3 500 tusen demonstranter av polisen. En anledning till att polisen slog till så hårt var för att visa att det är farligt att protestera. Ekots utsände Maria Georgieva rapporterar från Moskva..

SR - 10 timmar sedan

Solberg om att Sverige stänger gränsen: ”Kan inte klaga”

”Norge har under hela pandemin haft bland de strängaste gränsreglerna i Europa. Vi kan inte klaga när Sverige nu väljer att stänga gränsen för att skydda sig mot det muterade viruset säger Erna Solberg i NRK.” Under lördagen stängdes all verksamhet som inte är strängt nödvändig i Oslo och nio kommuner i närområdet efter ett utbrott av det muterade brittiska viruset.

SR - 10 timmar sedan

Inga covid-dödsfall på Grönland

Det har bara konstaterats 30 fall bland de knappt 57 000 invånarna. Ingen har behövt läggs in på sjukhus och ingen har dött i covid-19. En anledning är att man tidigt införde hårda reserestriktioner och de stora avstånden berättar landsläkare Henrik Hansen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.