DI > Ekonomi

Thursday, 21 January, 08:22

DI - 03 dec 20 kl. 16:39

New York-börserna åter på plus – Boeing stiger på 737 Max-order
Läs mer på DI
Läs mer om:
York, Max

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: New, York-börserna, åter, plus, Boeing, stiger, 737, Max-order
Affärsvärlden - 17 jun 16 kl. 07:12

New York-börserna stängde på plus

Efter en svag inledning letade sig New York-börserna högre för att stänga på plus, efter fyra dagar med indexnedgångar. Stödet verkade komma från att den amerikanska dollarn försvagades mot det brittiska pundet..

Affärsvärlden - 08 dec 17 kl. 07:37

New York-börserna stängde på plus

New York-börserna tog sig uppåt i handeln på torsdagen. Ledande index öppnade på plus och uppgångarna tilltog dessutom efter någon timme..

Dagens PS - 18 dec 19 kl. 08:32

New York-börserna på nya kursrekord

De amerikanska börserna rörde sig kring nollstrecket under tisdagens handel. De ledande indexen stängde dock på plussidan och noterades för nya marginella kursrekord. På den breda marknaden steg S&P 500-index med 0,03 procent till 3 192,52.

Affärsvärlden - 17 maj 18 kl. 07:05

Uppåt på New York-börserna

New York-börserna mattades av något under onsdagens avslutande handel men stängde ändå på plus..

SvD - 28 mar 14 kl. 21:23

New york: avslutade veckan pÅ plus, visa tappade, djia +0,4%

Efter en positiv start på handelsdagen, med stöd av privatkonsumtionsdata, gröptes uppgångarna delvis ur på New York-börserna, som trots det stängde uppåt..

SvD - 28 mar 14 kl. 21:23

New york: avslutade veckan pÅ plus, visa tappade, djia +0,4%

Efter en positiv start på handelsdagen, med stöd av privatkonsumtionsdata, gröptes uppgångarna delvis ur på New York-börserna, som trots det stängde uppåt..

DI - 15 maj 20 kl. 21:38

New York-börserna på plus i svängig handel – ”en dragkamp”

Börserna på Wall Street gå in i sluthandeln med små uppgångar men har under handelsdagen slagit fram och tillbaka över och under….

DI - 02 jul 18 kl. 15:15

New York-börserna: Handeln väntas öppna på minus

Terminerna för de ledande New York-börserna indikerade en öppning nedåt på måndagen. En ökad oro för handelsstriden mellan USA och Europa har fått börserna att handlas nedåt globalt efter helgen. USA:s handelsvecka är förkortad med anledning av fjärde juli..

DI - 01 aug 18 kl. 15:00

New york-börserna: Apple lyfter i förhandeln

Terminerna för New York-börserna indikerade en öppning omkring nollan på Dow Jones och S&P 500 medan Nasdaq väntas öppna marginellt upp på onsdagen. Apple gav marknaden en stark rapport efter börserna stängt på tisdagen med en munter prognos och var upp i förhandeln..

DI - 18 jun 12 kl. 14:54

Lägre kurser väntas på New York-börserna

Kurserna på New York-börserna väntas inleda måndagens handel svagt nedåt. Även om valresultatet i Grekland var positivt så är problemen långt ifrån lösta. Oron för utvecklingen i Spanien har dessutom tilltagit..

DN - 05 mar 13 kl. 22:12

New York-börserna stängde på rekordnivå

New York-börserna steg brett på tisdagen. För Dow Jones industriindex var det all time high, det vill säga den historiskt högsta nivån hittills, och indexet stängde på 14.254.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.