Resume > Ekonomi

Sunday, 17 January, 13:14

Resume - 03 dec 20 kl. 11:13

Cdon räddar julen hos de som inte har något alls i nytt initiativCdon samarbetar med hjälporganisationen Giving People i sin första kampanj ihop med Ehrenstråhle..
Läs mer på Resume
Läs mer om:
Giving People, Ehrenstråhle

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Cdon, räddar, julen, hosde som inte har något , alls i nytt initiativ
Cornucopia - 05 sep 14 kl. 13:08

Gästinlägg hos Bokboxen

Jag har skrivit ett gästinlägg relaterat till min nya roman Stjärnklart med titeln Var hamnar vi om elektroniken slutar fungera? Det är inte så enkelt som att vi skulle återvända till mellankrigstiden före elektronikens genombrott. Inte heller skulle frånvaro av strömförsörjning kasta oss tillbaka till 1800-talet.

Nyan - 30 jan 19 kl. 12:08

Rättegång i dag för CDON Alandia

I dag inleds förhandlingarna inför rättegången för näthandelsföretaget CDON Alandia ab. Rättegången vid Ålands tingsrätt förväntas bli omfattande där totalt fem personer misstänkts för grovt skattebedrägeri. Tre av dem åtalas också för bokföringsbrott.

Cornucopia - 26 aug 14 kl. 18:46

Stjärnklart nu som E-bok och även hos Bokus

Det är inte lätt att ha som enda affärsidé att sälja och distribuera böcker, något man därmed borde bli världsledande. Trots att det inte är lätt finns nu Stjärnklart även till salu hos Bokus, och finns nu också som E-bok.

Efter två dagar har nu Bokus Stjärnklart i alla varianter - inbunden, MP3-CD, CD-bok, nedladdningsbar ljudbok och E-bok.

IDG - 22 okt 14 kl. 13:15

Gymgrossisten räddar Cdon Group

Cdon Group ökade omsättningen med 21 procent under Q3, men utan Gymgrossisten hade förlusterna blivit betydande. Samtidigt är det Qliro, gruppens egna betalsätt, som ger självförtroende..

BT - 30 jan 13 kl. 14:03

CDON Groups förlust skylls på Nelly

Nelly.com i Borås pekas ut som orsak när CDON Group redovisar förlust på 110,7 miljoner kronor fjärde kvartalet 2012. Omvärdering av lager och förvärv av lagerverksamhet i Falkenberg ger minusengångsposter på totalt 112 miljoner för Nelly.

Dagensanalys.se - 14 apr 16 kl. 14:30

Amazon och Ebay står högt i kurs hos svenska e-handelskonsumenter

Svenska konsumenter är flitiga besökare på utländska onlinebutiker. Detta har rabattkodsplattformen CupoNation kunnat utläsa genom en undersökning av vilka hemsidor svenskarna har besökt mest under de senaste sex månaderna. Det har tidigare rapporterats om världens mest besökta hemsidor och i Sverige finns plattformar som KIA-index som exempelvis visar på faktorer som unika besök och sidvisningar och används av många annonsörer samt mediebyråer.

IDG - 17 apr 13 kl. 10:16

Nyemission hos Cdon

Cdon ska dra in en halv miljard kronor genom en nyemission. Bolaget rapporterar i dag om en förlust på 7,8 miljoner kronor för första kvartalet..

Sydsvenskan - 17 apr 13 kl. 15:46

Cdon satsar med nya pengar

En aktieemission på 500 miljoner kronor ska på fem år fördubbla omsättningen hos Malmöbolaget Cdon Group till nio miljarder kronor.
? För att klara målet behövs pengar för att ge oss en större ekonomisk flexibilitet än vad vi har idag, säger Paul Fischbein, vd och koncernchef..

IT24 - 08 apr 14 kl. 09:06

Ny Kinnevik-vd till Tele2 och Cdon


Kinneviks nya vd Lorenzo Grabau föreslås ta plats i styrelserna hos Tele2 och Cdon..

IDG - 08 apr 14 kl. 09:06

Ny Kinnevik-vd till Tele2 och Cdon

Kinneviks nya vd Lorenzo Grabau föreslås ta plats i styrelserna hos Tele2 och Cdon..

Nya Wermlands Tidningen - 10 aug 17 kl. 17:33

Jägarland toppar CDON

Det går bra för Roger Bäck och hans senaste skiva Jägarland. Nu toppar han försäljningslistan hos CDON..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.