NT > Nyheter

Thursday, 21 January, 21:32

NT - 03 dec 20 kl. 11:30

IFK får rekordmycket pengar från UefaAllsvenskan får rekordmycket Uefa-pengar för 2019. För IFK Norrköpings del innebär det drygt två miljoner kronor..
Läs mer på NT
Läs mer om:
IFK, Uefa, IFK Norrköpings

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: IFKfår , rekordmycket, pengarfrån , Uefa
YLE - 08 sep 16 kl. 14:02

Finländarna sparar - rekordmycket pengar i placeringsfonder

I de finländska placeringsfonderna finns mer pengar än någonsin tidigare. Också summan av saldona på finländarnas bankkonton är rekordhög. Kapitalet i de finländska placeringsfonderna är större än någonsin.

GöteborgsPosten - 06 nov 16 kl. 06:02

Trots rekordmycket pengar - cykelsatsningen kom av sig

Nästa år finns rekordmycket pengar – 120 miljoner – till cykelsatsningar i Göteborg: Men i år lyckas kommunen bara använda hälften av 80 miljoner..

Kristianstadsbladet - 24 jun 12 kl. 10:31

Nye IFK-basen: Pengar kan jag

"Pengar kan jag, handboll suger jag på?, säger den nye IFK-basen.
Att söka efter Jonas Arvidsson i bildarkivet ger inte många fullträffar.

Nya Wermlands Tidningen - 06 mar 11 kl. 19:01

Rekordmycket pengar i bössorna

Anna-Lena Arnell har ett hjärta som klappar för hela världen. Som ordförande i Röda Korsets Karlstadskrets har hon sett en fördubbling av insamlade pengar till behövande under 2010..

Nyan - 07 mar 16 kl. 12:45

Hemming – IFK:s ”pengar på banken”

FOTBOLL. På söndag morgon åker IFK Mariehamn till Arlanda för att ta flyget till turkiska Belek och ett veckolångt träningsläger. Sannolikt ett välkommet avbrott i den grå träningsvardagen, och i synnerhet med tanke på fredagskvällens insats i träningsmatchen mot division I-laget Ekenäs.

SVT - 31 aug 16 kl. 16:18

Svenskarna skänker rekordmycket pengar

Under 2015 ökade svenskarnas gåvor till hjälporganisationer med en miljard kronor jämfört med året innan. Aldrig tidigare har svenskarna skänkt så mycket pengar..

NT - 27 okt 16 kl. 21:00

IFK har pengar att satsa på 2017

Det finns pengar att investera i spelartruppen inför 2017..

Nyan - 10 jul 13 kl. 15:15

IFK Mariehamn klagar till Uefa

FOTBOLL. Bruce Abdoulayes våldsamma tacklingar sänkte IFK Mariehamns Dever Orgill och Diego Assis. Nu överväger IFK att uppvakta Uefa angående FC Inter Bakus hårdföre back..

SVT - 22 sep 15 kl. 21:44

Rekordmycket från biståndsbudgeten läggs på asylmottagning

Regeringen för över rekordmycket pengar från biståndsbudgeten för att finansiera svensk asylmottagning. Trots att redan var femte biståndskrona i dag förs över räknar regeringen redan med att mer behövs under 2016..

YLE - 08 feb 19 kl. 14:40

Folk var givmilda i år - luciainsamlingen inbringade rekordmycket

Årets luciainsamling inbringade rekordmycket pengar. Insamlingen avslutades den sista januari och då hade 193 000 euro samlats in. År 2017 var summan 164 000 euro och året innan 148 000 euro..

SvD - 12 apr 11 kl. 04:00

Rekordmycket pengar i skattkistan

SvD:s genomgång. Regeringen skulle kunna infria alla sina vallöften redan nästa år..

Fler nyheter från NT

NT - 15 minuter sedan

Fjärilen – en elegant flygare

Vingarnas storlek, form och flexibilitet gör fjärilen till en avancerad flygare. Studier av den unika flygtekniken kan komma till användning vid tillverkning av drönare..

NT - 15 minuter sedan

Dolphins föll på sista skottet mot topplaget

Så nära, så nära. "Det var definitivt en tuff förlust", sa Dolphins Erika Davenport efter sekunddramat mot topplaget A3 Basket..

NT - 15 minuter sedan

L-ledaren beredd gå till nyval

Liberalernas partiledare Nyamko Sabuni är beredd att gå till nyval, säger hon till Svenska Dagbladet och utesluter inte en medlemsomröstning i regeringsfrågan..

NT - 15 minuter sedan

De döda talar på begravningsplats i Solna

Arkeologen Daniel Leviathan tilldelas årets Bindefeldstipendium om 500 000 kronor för sitt arbete med en digital minnesplats. Genom QR-koder på gravstenar kommer besökare där att få lära känna några av de förintelseöverlevare som kom till Sverige..

NT - 1 timme sedan

Ullmarks sorg efter pappas död

Den svenske NHL-målvakten Linus Ullmark har missat Buffalos två senaste matcher av personliga skäl. Nu kommer förklaringen – hans pappa avled tidigare i veckan..

NT - 1 timme sedan

Biden kontaktar Moskva om kärnvapenavtal i dag

President Joe Bidens nya styre kontaktar på torsdagen Moskva i syfte att förlänga kärnvapenavtalet Nya Start – som löper ut inom kort. Kursändringen är en av flera som påverkar relationen mellan USA och Sverige..

NT - 45 minuter sedan

Nationell vätgasstrategi på gång

Regeringen kommer inom kort att ge myndigheterna i uppdrag att ta fram en nationell vätgasstrategi, enligt finansmarknads- och bostadsminister Per Bolund (MP)..

NT - 1 timme sedan

Undantagstillstånd i Centralafrikanska republiken

Regimen i Centralafrikanska republiken har utlyst undantagstillstånd sedan rebellgrupper har närmat sig huvudstaden Bangui i ett försök att avsätta president Faustin-Archange Touadéra..

NT - 1 timme sedan

Rätten att inte vara uppkopplad blir EU-fråga

Det är en grundläggande rättighet att på fritiden inte vara digitalt tillgänglig för arbetsgivaren, anser Europaparlamentet som uppmanar EU-kommissionen att föreslå en lag om saken..

NT - 1 timme sedan

Grekisk polis uppmanas minska på tårgasen

Greklands konservativa regering lovar att användningen av tårgas ska minska och nyttjas endast "som en sista utväg"..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.