GT > Nyheter

Friday, 15 January, 16:09

GT - 03 dec 20 kl. 05:30

Göteborg måste ta itu med problemen inom GSGöteborgs Spårvägar är en återkommande huvudvärk för Göteborgs stad, som nu måste ta itu med bolaget en gång för alla..
Läs mer på GT
Läs mer om:
GS, Spårvägar, Göteborgs

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Göteborgmåste ta , itumed , problemeninom GS
VBL - 07 dec 12 kl. 17:04

Arbetsgrupp tar itu problemen i dagvården

Staten försöker äntligen ta itu med problemen som plågat daghemmen i flera år. Undervisningsminister Jukka Gustafsson (SDP) tillsatte på fredagen en länge emotsedd arbetsgrupp för att förnya lagen om förskolepedagogiken..

Blekinge Läns tidning - 05 okt 16 kl. 21:01

Så ska Hasslöborna ta itu med trafiksituationen

Trafiksituationen oroar småbarnsföräldrarna på Hasslö. Och man tänker försöka ta itu med problemen genom en föreläsningsserie..

Kristianstadsbladet - 07 nov 12 kl. 10:45

Valet vunnet, problemen återstår

Foto: Annica Jönsson
Var det Obama som vann eller Romney som förlorade? Författare Kristina Ohlsson kommenterar från USA den amerikanska valutgången, och ser hur det brådskar för den omvalde Barack Obama att ta itu med en mängd stora och svåra uppgifter.
Amerikanerna lät sin president sitta kvar.

Nyteknik - 16 maj 18 kl. 14:36

”Elektroniska val kommer – problemen måste redas ut”

DEBATT. Valsystemet kommer att bli digitalt, det är bara en tidsfråga. Men kompetensen att övervaka dem saknas.

Sydsvenskan - 07 nov 14 kl. 04:00

Hjärtbarn kan hinna dö om ingen löser problemen på kirurgkliniken

I Sverige föds runt 1 000 barn med hjärtfel varje år. Många av barnen opereras redan under de första levnadsveckorna på ett av de två svenska centrum som finns, i Lund och i Göteborg. Därefter följer en serie av operationer, ofta mycket omfattande, och ett stort antal undersökningar av olika slag.

BT - 13 jan 15 kl. 13:34

Göteborg City Airport läggs ner

Det hade kostat en kvarts miljard kronor att få Göteborg City Airport att klara tyngre flyg igen. I stället lägger ägaren Swedavia ner flygplatsen. – Vi prioriterar Landvetter i stället, säger vice vd:n Karl Wistrand.

Expressen - 1 timme sedan

JUST NU: IFK Göteborg värvar ny målvakt

GÖTEBORG. Blåvitt har hittat sin nye andremålvakt.Ole Söderberg, 30, är klar för IFK Göteborg.

YLE - 02 maj 13 kl. 20:05

OAJ: regeringen måste ta itu med fukt- och mögelproblemen

Lärarfacket OAJ kräver snabba åtgärder av regeringen för att skapa en hälsosammare skol- och daghemsmiljö. Facket hänvisar till dagens rapport av riksdagens revisionsutskott som uttrycker sitt bekymmer över fukt- och mögelproblemen i Finland. Utskottet räknar med att uppemot 260 000 barn och unga går i daghem och skolor med betydande mögel- och fuktproblem.

Nyan - 14 jul 14 kl. 16:00

Geta skola tog itu med problem

Hälften av problemen som framkom i utredningen av Geta skola hösten 2013 var åtgärdade när läsåret tog slut.
Bland annat har skolan nu en plan för hur man hanterar elever som behöver extra stöd..

Mobil - 04 okt 18 kl. 09:37

Uppgifter: Apple tar i tystnad itu med LTE-problem på nya Iphone-enheter

För några dagar sedan kom uppgifter om att flera nyblivna Iphone XS- och XS Max-ägare upplever problem med LTE-täckningen på sina enheter. Och nu tycks Apple indirekt ha bekräftat att man är medvetna om problemen. Enligt färska uppgifter ska man nämligen ha tagit kontakt med flera av de användare som uttryckt klagomål om saken..

Sydsvenskan - 03 mar 19 kl. 18:16

Statsvetare: Problemen inte över för S i Göteborg

Att Socialdemokraternas ledare i Göteborg, Ann-Sofie Hermansson (S), nu röstats bort innebär inte att de interna problemen är lösta, anser statsvetaren Jonas Hinnfors. – Det är lite lurigt att säga att det är över, säger han. Socialdemokraterna i Götebo.

Fler nyheter från GT

GT - 15 minuter sedan

Riksåklagaren överklagar friande dom mot NMR:are

Hovrätten friade nyligen 14 NMR:are från hets mot folkgrupp i samband med en demonstration i Göteborg 2017.Nu överklagar Riksåklagaren till Högsta domstolen..

GT - 45 minuter sedan

En av fem tackar nej till vaccin

Nästan var femte anställd på vård- och trygghetsboenden i Karlstad kommun vill inte vaccinera sig. Det rapporterar NWT. Enligt tidningen har drygt 300 anställda avböjt vaccinering då de erbjudits det.

GT - 4 timmar sedan

150 elever skriver salstena – smittskyddsläkare kritisk

GP rapporterar att 154 läkarstudenter i Göteborg kommer samlas under fredagen för att skriva en salstenta.– Det är ju djupt olämpligt, säger smittskyddsläkare Leif Dotevall till tidningen.Enligt Karin Åström, enhetschef på utbildningsenheten på Göteborgs universitet, har universitetet gjort vad man kan för att ”smittsäkra” lokalen..

GT - 5 timmar sedan

JUST NU: Lämnar Frölunda direkt

Theodor Niederbach fick sitt internationella genombrott i JVM, men har inte fått någon speltid i Frölunda efter turneringen. Nu kan SportExpressen avslöja att 18-åringen kommer lånas ut till Modo.Parterna förväntas göra nyheten officiell inom kort.

GT - 5 timmar sedan

Götaälvbron strömlös – stopp i flera linjer

Götaälvbron är strömlös och stoppet påverkar spårvagnslinjerna 5, 6, 10 och 13 i båda riktningarna..

GT - 5 timmar sedan

”Verkligen chockartat – har varit jobbiga dagar”

GÖTEBORG. Efter flera turer fram och tillbaka ser Göteborg FC ut att hamna under BK Häckens paraply. Ett besked som välkomnas av landslagsstjärnan Stina Blackstenius, 24.

GT - 5 timmar sedan

Blåvitt på målvakts- jakt: ”Är på gång”

GÖTEBORG. Tom Amos, 22, lånas ut av IFK Göteborg.Nu ger sig Blåvitt ut på målvaktsjakt.

GT - 7 timmar sedan

Använd plånboksmetoden för att få Dawit Isaak fri

I snart 20 år har den svenska medborgaren och göteborgaren Dawit Isaak suttit fängslad i Eritrea utan åtal eller rättegång. I en ny rapport synliggörs den bristfälliga svenska hanteringen av ärendet..

GT - 7 timmar sedan

Flopparna i Blåvitt – vad har egentligen gått fel?

GÖTEBORG. Amin Affane, Christian Kouakou, Hosam Aiesh och Sargon Abraham.Fyra spelare som kom till IFK Göteborg med höga förväntningar på sig.

GT - 7 timmar sedan

Mittfältaren lånas ut av Blåvitt igen

Utlånad till Norrby i fjol – ny utlåning i år.Enligt GT:s uppgifter lånar IFK Göteborg ut Adil Titi, 21, till Brage under kommande säsong..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.