Länstidningen i Södertälje > Nyheter

Sunday, 17 January, 23:33

Länstidningen i Södertälje - 03 dec 20 kl. 05:00

Styrhytten får miljonorder av Wallenberg – nyanställningar att väntaSödertäljeföretaget AB Styrhytten har räknat hem en stororder i mångmiljonklassen. Bakom....
Läs mer på Länstidningen i Södertälje
Läs mer om:
Wallenberg, AB Styrhytten

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Styrhyttenfår , miljonorderav , Wallenberg, nyanställningaratt , vänta
YLE - 16 mar 16 kl. 05:27

Företag drogtestar personal vid nyanställningar

Företag måste ha drogtest inskrivna i sin drogpolicy för att drogtester vid nyanställningar skall kunna göras. Det blir också vanligare att företag gör upp en sådan policy. Bröd Storföretag har gått i bräschen när det gäller genomförandet av drogtester av nyanställda.

YLE - 22 apr 16 kl. 13:39

Inga nyanställningar vid KSF Media

Susanna Ilmoni lovar att ta till sig publikens åsikter om innehållet i KSF Media. Hon strävar efter att få fler röster hörda, men några nyanställningar utlovar hon inte. När Susanna Ilmoni, som efter Barbro Teirs avgång i torsdags utmämndes till ansvarig utgivare vid KSF Media, ombeds lägga fram sina planer, nämner hon det i dessa sammanhang välbekanta ordet "innehåll" redan i första meningen.

Kristianstadsbladet - 07 mar 14 kl. 09:00

Ökad tillverkning öppnar för nyanställningar

Foto: Peter Åklundh
För två år sedan gick LB-Hus i konkurs och köptes upp av ett investmentbolag. Nu siktar småhusbyggaren på ökad tillverkning och nyanställningar.
Det borras, sågas och läggs isolering inne i produktionslokalen där ytterväggarna tillverkas.

SmålandsPosten - 21 nov 13 kl. 07:42

Golvsamarbete bäddar för nyanställningar

Med Rappgos lamellgolv och Siljans massiva trägolv har grunden lagts till ett samarbete mellan företagen. Det öppnar för några nyanställningar nästa år i Braås varifrån logistiken ska styras och där även massiva golv ska vidareförädlas..

Corren - 19 dec 13 kl. 11:52

"Det kommer att bli nyanställningar"

Lennart Sindahl, vice vd på Saab, räknar med att affären med Brasilien kommer att leda till nyanställningar i Linköping. Det säger han i en webbexklusiv intervju med Corren.se.

YA - 06 feb 14 kl. 06:30

Nyanställningar när nya krögare öppnar

Foto: Sprisse Nilsson
Vällagad mat från grunden och nyanställningar väntar när de nya krögarna slår upp porten till Bryggeriet i Ystad.Vi öppnar en tisdag så vi blir varma i kläderna till helgen, säger Max Johansson, en av delägarna.
På det nybonade golvet står en stor dammsugare, i en bilbarnstol tittar Niklas Jönssons son Erik sig förnöjt omkring i den stora lokalen som är Bryggeriets restaurang.

Affärsvärlden - 05 aug 16 kl. 08:16

Färre nyanställningar efter Brexit

Antalet nyanställningar i Storbritannien sjönk för den andra månaden i rad under juli, i den snabbaste takten sedan maj 2009. Det visar en undersökning utförd av Markit/REC, enligt Market News International..

Sydöstran - 05 sep 16 kl. 14:17

Nyanställningar redan i höst

Med ambitionen att redan i höst ha fått fler kunder som i sin tur öppnar upp för nyanställningar och ytterligare ett skift vid anläggningen i Karlskrona har nu Textilia fått en ny chef; Stefan Svensson..

Sydöstran - 14 apr 17 kl. 06:00

Nyanställningar vid satsning

Ottosson truck i Sölvesborg som levererar truckar satsar nu på både nyanställningar och nyförvärv av andra företag. De börjar även marknadsföra sig tillsammans med Hyundai..

Trelleborgs Allehanda - 23 maj 17 kl. 14:00

Försvarsorder ger nyanställningar

Trelleborgsföretaget Sarsys får en order på 19,3 miljoner kronor för Försvarets materielverk (FMV). Det kommer att innebära nyanställningar..

UT - 07 jun 17 kl. 16:30

Stororder till lokalt företag - nyanställningar att vänta

Företaget IETV i Gällstad har tagit hem en order värd drygt 20 miljoner kronor, och nu väntar nyanställningar..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.