Länstidningen i Södertälje > Nyheter

Thursday, 21 January, 06:07

Länstidningen i Södertälje - 03 dec 20 kl. 05:00

Ny och större roll – då glänser 20-åringen på nytt: ”Vågar göra mer”Han nobbade SHL för att växa i en större roll. Nu får Hugo Gustafsson den chansen – och visar att....
Läs mer på Länstidningen i Södertälje
Läs mer om:
SHL, Hugo Gustafsson

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ny och större roll, , glänser, 20-åringen, nytt, Vågar göra mer
Politikerbloggen - 08 jan 13 kl. 18:00

Nytt motförslag till Centerns idéprogram


MOTFÖRSLAG. Det interna bråket om Centerns idéprogram fortsätter. I dag presenterar Centerpartiet i Östergötland ett motförslag till det omdiskuterade föreslagna programmet.

Politikerbloggen - 07 feb 13 kl. 08:26

Regeringens gruvstrategi har hamnat i långbänk


DEBATT. En nationell strategi för kapitalförsörjning till gruvnäringen är viktig. Den som sitter på råvaran sitter alltid med trumf på hand.

Barometern - 01 jun 13 kl. 13:25

Ungas drickande kan motverkas

Snart är skolavslutningen här och ett långt läsår är äntligen över. Tonåringarna i Kalmar län kan se fram emot ett välförtjänt sommarlov. Tyvärr förknippas skolavslutningen inte bara med glädje eftersom skolavslutningen är ett tillfälle då många tonåringar dricker sig fulla.

SmålandsPosten - 12 jun 13 kl. 07:15

Föräldrar kan motverka drickande vid skolavslutningen

Skolavslutningen är ett viktigt tillfälle för vuxet ansvarstagande. Vår förhoppning är att den minoritet som idag tycker att det är okej att bjuda minderåriga på alkohol ska tänka om, skriver ledningsgruppen i Livsstil Kronoberg, Kristina Alsér, landshövding, Länsstyrelsen i Kronobergs län, Peter Hogla, regiondirektör, Regionförbundet södra Småland, Henrik Malmquist, länspolismästare, Polismyndigheten i Kronobergs län och Martin Myrskog, tillförordnad landstingsdirektör, Landstinget Kronoberg,

Skolavslutningarna är här och tonåringarna i Kronobergs län kan se fram emot ett välförtjänt sommarlov. Tyvärr innebär skolavslutningen inte bara björkade studentflak och glädje, det är också ett tillfälle då många tonåringar dricker sig berusade.

Kristianstadsbladet - 26 sep 12 kl. 08:52

Från ord till handling

Hur ska vi finansiera vår välfärd och hur ska resurserna på vår planet räcka till alla? En lösning på det mesta är innovationer. Genom att kunna omsätta goda idéer till verklighet kan i stort sett alla utmaningar lösas.

Trelleborgs Allehanda - 08 aug 14 kl. 11:01

Håkanson gillar nummer 13

För Ludvig Håkanson är 13 inget otursnummer.Det betyder att han får träna med Barcelonas A-lag.Med start på söndag ska baskettalangen hjälpa Sverige till EM.

Kristianstadsbladet - 08 aug 14 kl. 11:01

Håkanson gillar nummer 13

För Ludvig Håkanson är 13 inget otursnummer.Det betyder att han får träna med Barcelonas A-lag.Med start på söndag ska baskettalangen hjälpa Sverige till EM.

Skånskan - 17 sep 18 kl. 01:00

SD:s styrka inte bara in­vand­rings­mot­stånd

När det stod klart att SD får en tred­je­del av rösterna i min hem­kom­mun Hör­by in­såg jag slut­gil­tigt att det inte går att av­färda alla SD-väl­ja­re som ra­sister.
Det är helt en­kelt inte sant att var tredje Hör­by­bo jag träffar, i af­fären, på ka­féet, i jakt­laget, i kul­tur­fö­re­ningen och så vidare är ra­sist! Per­son­li­gen har jag ald­rig hört ett främ­lings­fi­ent­ligt ord i Hör­by.

UT - 16 sep 13 kl. 14:38

Festivalgeneral kan bli Årets profil

Sebastian Andersson, mannen bakom Uport, har blivit nominerad till Årets profil 2013 för utveckling av turism i Sjuhärads landsbygd. ? Det är stort.

BT - 17 jun 14 kl. 09:30

Lars Näslund, politisk redaktör: Håll Jantestaden på avstånd

Tisdag morgon, bara tre dagar kvar till midsommarafton! Lars Näslund är BT:s nye politiska redaktör. Läs hans premiärkrönika här!

BT - 17 jun 14 kl. 09:30

Håll Jantestaden Göteborg på avstånd

Tisdag morgon, bara tre dagar kvar till midsommarafton! Lars Näslund är BT:s nye politiska redaktör. Läs hans premiärkrönika här!

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.