Aftonbladet > Nyheter

Thursday, 21 January, 09:25

Aftonbladet - 03 dec 20 kl. 04:57

Uppgifter: Arg Trump kan sparka ministern▸ Donald Trump är rasande på sin justitieminister William Barr som i tisdags sa till nyhetsbyrån AP att han ”inte sett. .
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Trump, William Barr, AP

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Uppgifter, Arg, Trumpkan , sparka, ministern
DN - 16 apr 18 kl. 01:05

Höjdare inom Republikanerna varnar Trump: Sparka inte Mueller

Ledande republikaner varnar Donald Trump för att sparka Robert Mueller – som ansvarar för Rysslandsutredningen – eller dennes chef Rod Rosenstein.  – Jag tror att det hade varit ett stort misstag, säger Paul Ryan, republikansk talman i representanthuset. .

Expressen - 21 dec 19 kl. 03:05

Judiska kravet på Trump: Sparka din rådgivare

Vita huset-rådgivaren Stephen Miller anklagas för rasistiska och antisemitiska kommentarer. Nu pressas president Donald Trump att sparka Miller, rapporterar Newsweek.”Hatfylld ideologi är inte bara oacceptabelt, det är oamerikanskt”, står att läsa i ett brev skickat till Vita huset, undertecknat av varje judisk demokratisk ledamot av representanthuset..

Helsingborgs Dagblad - 16 jun 17 kl. 01:57

Arg Trump utsatt för "häxjakt"

USA:s president Donald Trump rasar efter uppgifterna om att han står under utredning misstänkt för övergrepp i rättssak, i samband med Robert Muellers rysslandutredning. Han beskriver det som en "häxjakt" som bedrivs av "mycket dåliga" människor. Trump.

Sydsvenskan - 16 jun 17 kl. 01:57

Arg Trump utsatt för "häxjakt"

USA:s president Donald Trump rasar efter uppgifterna om att han står under utredning misstänkt för övergrepp i rättssak, i samband med Robert Muellers rysslandutredning. Han beskriver det som en "häxjakt" som bedrivs av "mycket dåliga" människor. Trump.

Expressen - 11 sep 11 kl. 13:48

Uppgifter: Leicester kan sparka "Svennis"

Leicester har inlett säsongen dåligt. Nu gör engelska uppgifter gällande att tränaren Sven-Göran Eriksson hänger löst. De thailändska ägarna ska ha siktat in sig på Martin O'Neill som ersättare.

Expressen - 04 nov 16 kl. 19:32

FBI kan ha läckt Clinton-uppgifter till Trump

NEW YORK. FBI kan ha läckt uppgifter om Clinton-utredningen till Donald Trump. Den slutsatsen går att dra av ett uttalande från New Yorks förre borgmästare och Trump-supportern, Rudy Giuliani.

GöteborgsPosten - 26 apr 17 kl. 15:45

Arg Trump vill överklaga domstolsbeslut

President Donald Trump rasar mot den domstol som hävt hans dekret om frysta anslag till städer som skyddar papperslösa invandrare. Samma domstolskrets stoppade tidigare Trumps omtvistade inreseförbud för människor från ett antal muslimska länder..

UNT - 26 apr 17 kl. 15:45

Arg Trump vill överklaga domstolsbeslut

President Donald Trump rasar mot den domstol som hävt hans dekret om frysta anslag till städer som skyddar papperslösa invandrare..

GöteborgsPosten - 16 jun 17 kl. 05:36

Arg Trump utsatt för "häxjakt"

USA:s president Donald Trump rasar efter uppgifterna om att han står under utredning misstänkt för övergrepp i rättssak, i samband med Robert Muellers rysslandutredning. Han beskriver det som en "häxjakt" som bedrivs av "mycket dåliga" människor..

UNT - 16 jun 17 kl. 06:15

Arg Trump utsatt för "häxjakt"

USA:s president Donald Trump rasar efter uppgifterna om att han står under utredning misstänkt för övergrepp i rättssak, i samband med Robert Muellers rysslandutredning..

SVT - 05 nov 16 kl. 13:16

Uppgifter: Melania Trump arbetade illegalt i USA

Den republikanske presidentkandidaten Donald Trump har gått till hårt angrepp mot överträdelser mot landets immigrationslagar. Nu kommer uppgifter om att hans hustru fick betalt för modelljobb i USA – innan hon hade fått sitt arbetsvisum..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.