Expressen > Nyheter

Wednesday, 27 January, 08:06

Expressen - 03 dec 20 kl. 04:30

Så avslöjar amerikansk grupp svenska pedofilerSvenska pedofiler lurar små barn och utsätter dem för övergrepp på nätet. I flera fall har barnen bara varit fem år gamla.Den amerikanska organisationen NCMEC avslöjar misstänkta nätpedofiler – och hjälper svensk polis.Nu misstänks en 34-årig man boende i Malmö för flera våldtäkter mot barn..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
NCMEC, Malmö

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: , avslöjar, amerikansk, gruppsvenska , pedofiler
Ekonomistas - 05 dec 13 kl. 05:55

Listiga frågor avslöjar hemligheter

De flesta av oss har egenskaper, beteenden eller åsikter som vi inte alltid är beredda att stå för. Det är ett problem i samhällsvetenskaplig forskning eftersom vi ofta är beroende av att folk avslöjar hur någonting faktiskt är snarare än hur den tillrättalagda versionen, som vi skulle vilja visa upp, ser ut. Så hur ska vi göra för att få människor att avslöja sina mindre smickrande konsumptionsmönster, politiskt inkorrekta åsikter, osv.?

YLE - 02 apr 17 kl. 05:08

Facebookprofilen avslöjar din personlighet - vet du vad marknadsförarna utnyttjar?

President Trumps valkampanj gjorde en digital analys av miljoner amerikaners personligheter för att sända dem den bäst lämpade valreklamen. I Finland är metoderna betydligt försiktigare men också här använder sig partier av din Facebookinformation. Vilka uppgifter delar du med dig till Facebook?

Nyheter 24 - 04 jun 12 kl. 11:30

Irland avslöjar startelvan - en vecka innan premiären


Förbundskaptenen Giovanni Trappatoni räds ingen. Här är Irlands startelva. DUBLIN.

Nyteknik - 23 okt 17 kl. 12:11

Enkäten avslöjar när du ses som ”en äldre ingenjör”

Hur gammal är ”en äldre ingenjör”? Enligt en amerikansk enkät är svaret 40 år. Den avslöjar att millenniegenerationen har tagit över teknikbranschen – och nu känner de äldre årskullarna fruktan..

SR - 06 jul 18 kl. 07:39

Siffrorna avslöjar: Så stämmer tilläggstiden överens med speluppehållen

Det utdöms för lite tilläggstid.Det avslöjar en undersökning från en amerikansk statistiksajt.Men en match var nästan på pricken rätt:Sverige–Tyskland..

Expressen - 27 sep 19 kl. 19:36

Einár avslöjar nytt samarbete – med amerikansk rappare

Einár, en av Sverige mest populära artister, står på ”Idol”-scenen i kväll tillsammans med Danny Saucedo och DJ Black Moose.För Expressen berättar han hur tiden sedan han slagit igenom varit – och avslöjar att han har ett nytt samarbete på gång med den amerikanska rapparen 22Gz. – Jag var inte i bästa situationen när jag släppte mina låtar på Spotify, och nu har jag kommit hit, säger Einár till Expressen.

BT - 06 nov 14 kl. 20:03

Istids-dna avslöjar vårt ursprung

Vår art hade sexuellt umgänge med neandertalmänniskor bara vid ett enda tillfälle - för nästan exakt 54 000 år sedan. Sedan upphörde märkligt nog alla intima kontakter för gott.Det framgår av en ny studie i tidskriften Science.

YLE - 10 jun 19 kl. 04:26

Polisgrupp som avslöjar människohandel och gängbrottslighet läggs ner: "Hallickar har ringt mig och sagt 'next year freedom'"

Människohandeln och koppleribusinessen kommer att blomstra. Det här säger kriminalöverkonstapel Kenneth Eriksson vid Helsingforspolisen. Han går snart i pension och då läggs hans grupp ner.

Skånskan - 03 apr 16 kl. 20:29

Stor läcka avslöjar länken till skatteparadis

Nyheter En läcka på 11,5 miljoner dokument, som SVT, har tagit del av avslöjar hur världsledare, brottslingar, filmstjärnor och sportprofiler har anlitat advokatbyrån Mossack Fonseca för att skapa brevlådeföretag i skatteparadis. I Sverige är storbanken Nordea länken till brevlådeföretagen. En stor läcka som avslöjas av SVT:s Uppdrag granskning avslöjar under söndagskvällen hur storbanken Nordera erbjuder rika kunder att skapa brevlådeföretag i skatteparadis.

YLE - 14 mar 17 kl. 14:10

Finnwatch avslöjar: Finländska biståndspengar har placerats i skatteparadis

Finländska biståndspengar har placerats i ett bolag som idkar aggressiv skatteplanering i Luxemburg, avslöjar Finnwatch i en ny rapport. Statliga Finnfund försäkrar att man undviker att bli indragen i all form av olaglig skattesmitning, men UM ska utreda. Under den här regeringsperioden har Finlands biståndspolitik allt mer börjat handla om att investera pengar i privata företag i utvecklingsländer.

Dagensanalys.se - 29 sep 19 kl. 17:26

Expressen avslöjar Blondinbella och kastar samtidigt sten i glashus

Expressen avslöjar Isabella Löwengrips ”uppblåsta siffror”. Samtidigt kastar tidningen sten i glashus och släpper ut sina egna väderspända mätningar. Bloggbevakning hängde på Expressens stora avslöjande och skrev det här inlägget.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.