Aftonbladet > Nyheter

Thursday, 21 January, 06:35

Aftonbladet - 03 dec 20 kl. 04:00

En månad senare: USA-valet▸ Det har gått en månad sedan Joe Biden valdes till USA:s nästa president, den 46:e i ordningen. Men det har varit en månad som präglats av bråk, processande, anklagelser om valfusk och hårda ordalag från Donald Trumps håll. Vad har Trump för planer framåt? Hur går det för Joe Biden som samtidigt försöker bygga sitt lag av medarbetare? Och så pågår det ju, mitt i allt det här, en allvarlig pandemi som drabbat USA väldigt hårt, vad händer på den fronten?
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
USA, Joe Biden, Donald Trumps, Trump, Aftonbladet Daily, Aftonbladets USA, Nivette Dawod, Olivia Svenson

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: En månad senare, USA-valet
SvD - 13 aug 14 kl. 23:04

En upprepning av striden i USA-valet 2008

En upprepning av striden i USA-valet 2008 pågår för fullt. Kandidaten som lovade att sätta punkt för krigen vann och den som sade sig vara redo att svara i telefonen klockan 3 på natten förlorade. Nu signalerar den senare – Hillary Clinton – att hon borde få städa upp efter Barack Obamas misslyckanden..

Dagens PS - 08 nov 16 kl. 10:14

När avgörs USA-valet? Då är ny president klar

Vilken tid avgörs USA-valet? PS SVARAR: Omkring midnatt i USA, 06.00 svensk tid, bör vi veta vem som blir USA:s nästa president.

Dagensanalys.se - 16 nov 16 kl. 15:15

Nya rekordsiffror för Di och DN på KIA-index – USA-valet och snökaos stod bakom trafikökningen

Båda Bonnier sajterna DN.se och Di.se visade nya trafikrekord på KIA-index förra veckan.

Expressen - 03 nov 12 kl. 13:11

Chatta med Mats Larsson om USA-valet

Klockan 19.00 kan du chatta med Expressens USA-korrespondent Mats Larsson om USA-valet. Men redan nu kan du skicka in dina frågor om USA-valet.

SvD - 04 feb 16 kl. 14:03

SvD lanserar nyhetsbrev om USA-valet

Vill du veta allt om USA-valet 2016? Följa det senaste? Nu lanserar SvD ett nyhetsbrev om valet i USA..

DN - 15 nov 16 kl. 14:52

Facebook pressat efter USA-valet

Propagandan och den falska informationen på Facebook och Google har hamnat i fokus efter USA-valet. De sociala medierna kan också bli avgörande i det svenska valet, menar experter..

Sydsvenskan - 07 nov 18 kl. 10:07

Fyra viktiga slutsatser av USA-valet

Vad hände egentligen under mellanårsvalet till kongressen – och vad får det för betydelse för det politiska landskapet framöver? Här är fyra slutsatser efter USA-valet. Båda sidor ser sig som vinnare: Före valet hade Republikanerna majoriteten i kongres.

Helsingborgs Dagblad - 07 nov 18 kl. 10:07

Fyra viktiga slutsatser av USA-valet

Vad hände egentligen under mellanårsvalet till kongressen – och vad får det för betydelse för det politiska landskapet framöver? Här är fyra slutsatser efter USA-valet. Båda sidor ser sig som vinnare: Före valet hade Republikanerna majoriteten i kongres.

Newsmill - 07 nov 12 kl. 11:04

USA-valet en seger för minoriteterna

http://www.newsmill.se/trackback/47676C-politiker: USA-valet ger en förhoppning att USA är på rätt väg i en rad frågor som kommer att avgöra hur vår tid kommer att bedömmas av våra barn och framtidens historiker.

SvD - 02 mar 16 kl. 10:05

15.00: Chatta om USA-valet

Många frågor hopar sig kring USA-valet och supertisdagen. Klockan 15 kan du chatta med vår USA-korrespondent Erik Bergin, nu på plats i Houston, och utrikesanalytiker Therese Larsson Hultin. Välkommen att ställa dina frågor redan nu..

Dagens PS - 25 nov 16 kl. 10:16

Källa: Putin jokern i USA-valet?

Washington Post hävdar att ”ett sofistikerat ryskt propaganda-program” såg till att fejknyheter fick stor spridning under den amerikanska valrörelsen. Uppgiften kommer från två av varandra oberoende forskarteam. En rapport från firman Propornot bekräftar det som nu görs gällande.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.