Aftonbladet > Sport

Saturday, 16 January, 15:49

Aftonbladet - 02 dec 20 kl. 23:31

Fred The Red blev avgörande▸ Fagerlund: United sjabblade bort det.
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
The Red

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fred, The, Redblev , avgörande
Dagen - 06 apr 16 kl. 03:00

”Kyrkorna har en avgörande roll för fred”

Kyrkorna kan spela en avgörande roll när det gäller att bygga fred. Det säger biståndsminister Isabella Lövin (mp), som tisdag och onsdag är värd för ett internationellt högnivåmöte i Stockholm om hur världen kan enas i att förebygga konflikter och krig och skapa varaktig fred..

Dagen - 05 apr 16 kl. 18:00

”Kyrkorna har en avgörande roll för fred”

Kyrkorna kan spela en avgörande roll när det gäller att bygga fred. Det säger biståndsminister Isabella Lövin (mp), som tisdag och onsdag är värd för ett internationellt högnivåmöte i Stockholm om hur världen kan enas i att förebygga konflikter och krig och skapa varaktig fred..

YLE - 06 okt 14 kl. 13:01

Avgörande matcher i CHL

Gruppspelet i Champions Hockey League avslutas på på tisdagen och onsdagen. Samtliga åtta ligalag har fortfarande möjlighet att gå vidare. Samtliga gruppettor och de fem bästa grupptvåorna avancerar till åttondelsfinal.

Dagensanalys.se - 25 maj 18 kl. 10:04

Personalisering och mobilanpassat innehåll är avgörande, avslöjar ny rapport från Ooyala

Ooyalas senaste rapport State of the Media Industry 2018 är en väckarklocka för medieföretag som ännu inte anammat en datadriven affärsmodell med mobilen i centrum. “Konsumenterna förflyttar sig i allt snabbare takt till digitala och sociala plattformar och förväntar sig ha tillgång till allt innehåll, oavsett tid på dygnet eller var de befinner sig”, säger Belsasar Lepe, grundare och CTO på Ooyala. “Medieföretag kämpar i motvind för att hålla jämna steg med sina konsumenter och data är nyckeln till att hitta nya sätt att engagera och behålla dem.

Politologerna - 23 okt 13 kl. 08:00

Kampen om opinionen under den långa valrörelsen avgörande

Det här är ett gästinlägg av Jesper Strömbäck, professor i politisk kommunikation och journalistik, Mittuniversitetet.
*** Om mindre ett år är det dags för nästa riksdagsval. Då kommer vinnare och förlorare i kampen om opinionen åter att koras.

SR - 01 okt 16 kl. 16:46

Avgörande folkomröstning för fred i Colombia

I Colombia hålls imorgon en avgörande folkomröstning, där folket ska säga ja eller nej till det fredsavtal som regeringen och Farc-gerillan skrev under tidigare i veckan..

Dagens PS - 31 jan 17 kl. 09:25

Krönika: Därför är fysisk träning avgörande

I vår är det 20 år sedan jag gick in i väggen. Det var 1997 och begreppet utbrändhet fanns inte. Jag gick i terapi som fick upp mig ur den värsta krisen.

Expressen - 02 mar 20 kl. 13:23

Coronaskräcken hotar avgörande klimatmöte

År 2020 har pekats ut som ett avgörande år för internationellt klimatarbete – och förhoppningarna är stora inför FN:s möte COP26 i höst.Men utbredningen av coronavirus väcker farhågor om att det avgörande mötet kan flyttas eller ställas in, rapporterar The Guardian..

Supermiljöbloggen - 11 okt 15 kl. 20:17

Jorden väntas passera avgörande tvågradersgränsen

Inför klimatmötet i Paris har 147 nationer utlovat att reducera sina koldioxidutsläpp. Men även om samtliga löften hålls räcker det inte till för att stoppa jordens temperatur från att gå över det avgörande tvågradersmålet, varnar professor Chris Field på Stanfords Universitet.  Tvågradersmålet, som världens länder endades om under klimatförhandlingarna år 2010 i Cancún, syftar till att begränsa den globala medeltemperaturökningen till lägre än två grader jämfört med den förindustriella nivån under 1800-talet.

DN - 27 aug 16 kl. 19:54

Malmström väntas få avgörande roll efter Brexit


EU-handelskommissionären Cecilia Malmström (L) väntas få en avgörande roll i de kommande förhandlingarna om Storbritanniens handelsavtal när landet lämnar unionen. Tidningen The Guardian har granskat den svenska politikern som beskrivs om tuff och rättfram..

DN - 12 jan 17 kl. 10:11

Avgörande steget för nedmonteringen av Obamacare påbörjat

Den republikanskt dominerade senaten I USA har nu tagit det avgörande steget för att påbörja nedmoteringen av Obamacare, rapporterar tidningen The New York Times. Med siffrorna 51 mot 48 röstades i natt republikanernas förslag till ny budgetram igenom..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.