DN > Utrikes

Saturday, 23 January, 22:13

DN - 02 dec 20 kl. 22:40

Norrman dömd för för brevbomb till polisenMordförsök i tre fall samt terrorbrott..
Läs mer på DN

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Norrman, dömdför för , brevbombtill , polisen
BT - 22 jul 11 kl. 23:23

Norrman gripen för massaker

Larmet från Utöya väster om Oslo, där unga socialdemokrater höll sommarläger, var dramatiskt: en man sköt vilt omkring sig. Massakern krävde minst ett tiotal liv. Två timmar senare greps en norrman på ön ?

BT - 01 mar 12 kl. 21:08

Norrman gömde skelett i papperskorg

En norrman har gripits i Thailand misstänkt för mord sedan polisen funnit skelettdelar i mannens hus i semesterorten Phuket. Enligt polisen kan benen vara rester av mannens tidigare flickvän som varit försvunnen sedan 2009.   .

Kristianstadsbladet - 12 maj 14 kl. 11:03

Norrman gripen för övergrepp


En 59-årig norrman har gripits av rumänsk polis misstänkt för övergrepp mot flera barn. Polisen sägs också ha hittat bilder i mannens ägo på övergreppen.Mannen greps i staden Ploiesti norr om Bukarest och har nu häktats i en månad, uppger rumänska medier som citeras av tidningen Verdens Gang.

Helsingborgs Dagblad - 12 maj 14 kl. 11:07

Norrman gripen för övergrepp

En 59-årig norrman har gripits av rumänsk polis misstänkt för övergrepp mot flera barn. Polisen sägs också ha hittat bilder i mannens ägo på övergreppen. Mannen greps i staden Ploiesti norr om Bukarest och har nu häktats i en månad, uppger rumänska medier som citeras av tidningen Verdens Gang.

BT - 12 maj 14 kl. 11:03

Norrman gripen för övergrepp

En 59-årig norrman har gripits av rumänsk polis misstänkt för övergrepp mot flera barn. Polisen sägs också ha hittat bilder i mannens ägo på övergreppen. Mannen greps i staden Ploiesti norr om Bukarest och har nu häktats i en månad, uppger rumänska medier som citeras av tidningen Verdens Gang.

Kristianstadsbladet - 03 aug 14 kl. 15:14

Saknad norrman hittad efter nio år


En norrman som rapporterats som saknad för nio år sedan återfanns i fredags i staden Fredericia på Jylland i Danmark.Då polisen hittade den 44-årige mannen utanför ett hotell i staden och bad honom legitimera sig löste sig det gamla efterlysningsfallet, uppger danska medier.Mannen har varit saknad i Norge sedan 2005.

BT - 03 aug 14 kl. 15:14

Saknad norrman hittad efter nio år

En norrman som rapporterats som saknad för nio år sedan återfanns i fredags i staden Fredericia på Jylland i Danmark. Då polisen hittade den 44-årige mannen utanför ett hotell i staden och bad honom legitimera sig löste sig det gamla efterlysningsfallet, uppger danska medier.Mannen har varit saknad i Norge sedan 2005.

BT - 03 aug 14 kl. 15:21

Saknad norrman hittad efter nio år

En norrman som rapporterats som saknad för nio år sedan återfanns i fredags i staden Fredericia på Jylland i Danmark. Då polisen hittade den 44-årige mannen utanför ett hotell i staden och bad honom legitimera sig löste sig det gamla efterlysningsfallet, uppger danska medier. Mannen har varit saknad i Norge sedan 2005.

Västerbottens Folkblad - 31 jan 15 kl. 01:29

Norrman misstänkt för sexuellt ofredande

Strax efter midnatt, natten till lördagen, omhändertog polisen en norrman i Hemavan för tillnyktring. Enligt polisen så kommer de även att upprätta en anmälan om både misshandel och sexuellt ofredande, då mannen tafsat på en kvinna och viftat till en annan..

Nya Wermlands Tidningen - 15 mar 12 kl. 08:00

Vargvänner misstänker att norrman skulle jaga varg

Vargvänner misstänker att den norrman som stoppades av tullen med ett skarpladdat jaktgevär var ute för att skjuta varg. Men polisen känner inte till ärendet och har inte startat någon sådan utredning..

NT - 02 jul 12 kl. 15:22

Norrman hittad död i skreva

En norrman i 45-årsåldern har hittats död i en skreva på Canningberget i Strömstad. Polisen har startat en förundersökning om misstänkt dråp..

Fler nyheter från DN

DN - 5 timmar sedan

Julia Navalnaja uppges ha frihetsberövats vid protester i Moskva

Fler än 1.600 demonstranter greps på lördagen i flera ryska städer i samband med stödprotesterna för den fängslade oppositionsledaren….

DN - 16 timmar sedan

Rotfruktspuré med honungsbrynt torsk

Dagens recept i samarbete med Allt om Mat. En riktigt lyxig rätt med löjrom och bränd lökolja som passar som supé när man inte är så….

DN - Igår: 21:39

Henrik Brandão Jönsson: Tålamodet tryter – Bolsonaro kan ställas inför riksrätt

Oppositionen menar att syrgaskollapsen i Amazonas är presidentens fel..

DN - Igår: 21:16

Cyklonen Elois hotar Moçambique

Moçambique förbereder sig på cyklonen Elois som kan innebära en repris av den förstörelse som slog mot landet med cyklonerna Idai och….

DN - Igår: 17:50

Branden i världens största läkemedelsfabrik hotar inte vaccinleveranser

Den omfattande fabriksbranden hos världens största läkemedelstillverkare Serum Institute i Indien kommer inte att påverka leveranserna av….

DN - Igår: 11:02

Kan Julia Navalnaja ta över makens kamp i Ryssland?

Julia Navalnaja blev känd på grund av sin man, den nu fängslade Aleksej Navalnyj..

DN - Igår: 09:55

George Blake – spionen som bytte väst mot öst

Den före detta brittiske spionen George Blake har avlidit i Moskva, 98 år gammal..

DN - Igår: 08:47

Karin Eriksson: Biden måste övertyga Trumpväljarna om att ta viruset på allvar

Den nye presidenten ställs inför flera problem i offensiven mot viruset..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.