DI > Ekonomi

Sunday, 17 January, 23:11

DI - 02 dec 20 kl. 22:04

Fler vänder sig till Kronofogden för sina SAS-pengar
Läs mer på DI
Läs mer om:
Kronofogden, SAS

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fler, vändersig till , Kronofogdenför sina , SAS-pengar
Skånskan - 10 okt 15 kl. 01:00

Sats­ningar med låt­sas­pengar

Opinion Skat­te­höj­ningar. Skat­te­sänk­ningar. Re­former.

Expressen Dina Pengar - 03 jan 11 kl. 12:23

Allt fler hamnar hos kronofogden

Fler privatpersoner än någonsin fick kravbrev från kronofogden i fjol. På tio år har antalet ärenden fördubblats. 2009 gick 1,2 miljoner obetalda räkningar till fogden och trenden fortsätter, rapporterar Sveriges Radios Ekot.

BT - 29 nov 14 kl. 13:30

Fler mustascher har gett mer pengar

På måndag kan IFK Göteborgs målvakt John Alvbåge raka av sig sin mustasch med gott samvete. Årets Movember-kampanj gick dubbelt så bra som förra årets.Noterade du plötsligt en höstig tangorabatt över grannens överläpp?

Sydsvenskan - 05 jul 14 kl. 05:30

Leijonborg: ”Fler länder är på väg in”

– Fantastiskt.
Det är förre EES-förhandlaren Lars Leijonborgs spontana kommentar över det positiva beskedet från Tyskland. Och det är mer pengar att vänta, lovar han..

Nerikes Allehanda - 04 mar 16 kl. 09:05

Miljoner till fler händer och fötter

Det finns statliga pengar att hämta för att få mer personal inom äldreomsorgen 2015-2018..

Expressen Dina Pengar - 22 aug 11 kl. 14:52

Utländska leverantörer kräver Saab på pengar

Fram till nu har främst svenska underleverantörer begärt utmätning av Saab. Men nu kräver allt fler underleverantörer i utlandet att kronofogden fryser Saabs kontanter och värderar utrustningen. - Vi gör utmätningar i flera banker, säger Hans Ryberg på kronofogden till TT.

YLE - 01 dec 14 kl. 09:48

Dyrt för gästarbetare att skicka hem pengar

Emigranter och gästarbetare skickar tre gånger mer pengar till sina hemländer än vad biståndet till dessa länder uppgår till. Från Finland skickas årligen över 300 miljoner till fattiga släktingar. Men pengatrafiken kostar stora summor.

Dagensanalys.se - 22 feb 17 kl. 15:25

För över pengar via Facebook Messenger

Facebooks försök till att få oss att göra allt via deras meddelandeapp Messenger fortsätter. Nu lanserar företaget TransferWise en tjänst som ska göra det möjligt att föra över pengar via appen, via en chatbot. Chatbotarna i Facebook Messenger har vi skrivit om tidigare, så många vet kanske redan om att sociala mediejätten satsat hårt på denna teknik sedan förra året.

Expressen Dina Pengar - 07 jul 20 kl. 11:25

Passagerarna flydde SAS i juni

SAS tappade 86 procent av sina passagerare under juni till följd av coronakrisen, skriver flygbolaget i ett pressmeddelande. Samtidigt meddelar bolaget att man under måndagen kraftigt ökat antalet flighter.  – Vi är glada att kunna välkomna fler passagerare ombord, säger Rickard Gustafson, vd för SAS, i en kommentar.

YLE - 01 feb 15 kl. 07:00

Pengar eller uthållighet krävs för tandvård

Tänder och munhälsa separeras på ett märkligt sätt från det övriga hälsotillståndet - som om munnen inte alls hängde samman med resten av kroppen. Tandvård nämns ofta som ett slags underkategori till "riktig" hälsovård. Det kan vara svårt att få tänderna omskötta, även i länder där den offentliga hälsovården i övrigt fungerar.

YLE - 05 jul 17 kl. 05:06

Allt fler spelmissbrukare vänder sig till skuldrådgivningen

Allt fler drabbas av spelberoende. Det är främst unga män som är i riskzonen att spela bort sina pengar. Nätspelandet fortsätter att öka i popularitet och därmed är det också allt fler som förlorar sina pengar och skuldsätter sig över öronen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.